Gość: marta IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 18:51 Mam do polecenia parkiet debowy - prosto z tartaku - ceny konkurencyjne jesli ktos potrzebuje słuze kontaktem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nov7 Re: PARKIET IP: *.sgh.waw.pl 25.09.03, 19:06 Gość portalu: marta napisał(a): > Mam do polecenia parkiet debowy - prosto z tartaku - ceny konkurencyjne > jesli ktos potrzebuje słuze kontaktem Baaaardzo chetnie skorzystam! Mozesz podac mi info na em72de75@wp.pl ? Bede wdzieczna. Pozdrawiam, e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: PARKIET IP: *.crowley.pl 26.09.03, 12:32 Marto, czy mogłabyś podać kontakt do Twojego żródła na forum? Będę wdzięczna, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: PARKIET IP: *.acn.pl / *.acn.pl 26.09.03, 23:26 strony.wp.pl/wp/pw.sawiccypw.sawiccy@wp.pl musing@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: PARKIET IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 02:11 też jestem zainteresowany proszę o bliższe informacje, najlepiej na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jaci Re: PARKIET 26.01.04, 11:12 Również proszę o namiar. jaci@gazeta.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś