Gość: Alojzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 11:49 a ranking? kto zabił jest oczywiste mniej wiecej od miesiąca ale wyniki rywalizacji nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: akors Epilog IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 02.12.03, 11:52 Napisano że rozstrzygnięcie konkursu ma być we wtorek. Ciekawe czy w ten :-) Gratulacje dla zwycięzcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzaku Re: Epilog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:11 A czy będzie następna edycja, bo spodobała mi się ta zabawa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy nowa edycja moze być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:32 ale autor powinien być inny, bo ten już "rozgryziony" :) BTW ciekawe kto z GW to pisał... może praca zbiorowa? to by wyjasniało niechlujność redakcyjną akors, ty nie sciemnaj, ty bilet do Krk kupuj nawet jesli nie wygrałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akors Re: nowa edycja moze być IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 02.12.03, 13:49 Masz rację Alojzy chyba będę musiał przejechać się do Krakowa. Dawno nie byłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Epilog IP: w3cache.* / *.2-0.pl 02.12.03, 14:29 Moim zdaniem, nie powinna miec miejsce taka sytuacja,że są osoby (konkretnie dwie) w honorowanej czołówce, które w finalnym odcinku udzielily błędnej odpowiedzi.Przeciez zadaniem prawdziwego detektywa jest znalezienie winnego i nie może być mowy o żadnych pomyłkach.Oczywiście wiem,że regulamin nie przewidywał (uważam,że to błąd)szczególnego potraktowania ostatniego odcinka i warunkowego w związku z tym zaliczenia całego konkursu.Nie chodzi rzecz jasna o nagrody,tylko o sam fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: Epilog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:06 no coś w tym jest, co piszesz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś