najanaja2 25.11.08, 10:30 Czy można malować mieszkanie w zime, tzn czy przy wietrzeniu niska temperatura nie zaszkoszi farbie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mim Re: malowanie w zimie IP: *.chello.pl 26.11.08, 08:56 :) nie , nie zaszkodzi :) wręcz (wietrzenie) pomaga w szybkim schnięciu ;) powodzenia mim Odpowiedz Link Zgłoś
staffbud Re: malowanie w zimie 27.11.08, 01:18 Jesli pomieszczenia jest ogrzewane, to nie ma znaczenia, czy jest to zima czy lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa_cho_wiec :) Re: malowanie w zimie IP: *.chello.pl 27.11.08, 08:37 staffbud napisał: > Jesli pomieszczenia jest ogrzewane, to nie ma znaczenia, czy jest to zima czy l > ato. szczególnie w łaźni parowej Boże co za idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek fa_cho_wiec :) to zwykły ham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:51 chyba swoje kompleksy odreagowuje na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamKKK Re: malowanie w zimie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:20 Ja teraz jestem w trakcie malowania mieszkania. W weekend żonę z dzieckiem wysyłam do teściowej i kończę ostatni pokój, maluszka naszego. Już pomalowałem 2 pomieszczenia, maluje Barwami Natury z teflonem. W pomieszczeniu w którym maluje mam ustawione 2 grzejniki konwekcyjne, na małą moc, ale zawsze osuszają i ogrzewają powietrze. Nie widzę jakieś różnicy w wysychaniu, czasami otworzę okno... Odpowiedz Link Zgłoś