tomi_34 18.01.07, 09:00 Czy ktoś wie czy bedzie ponownie wydawana ta gazeta?? Bo bym chętnie przeczytał co sie dzieje w naszej gminie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Gazetka Chęcińska 26.01.07, 15:00 "Gazetka Checinska" kiedys istniala,pewien wklad w to mial obecny burmistrz.Wte- dy chcial,nawet w kampanii przedwyborczej to podnosil jako PLUS,a dzis nie wie, moze oglosi w ekspose/trudnosci redakcyjno-programowe?/.Prasa/niezalezna,ale fi- nansowana czesciowo/gminna to troche bat/gdy sie jest burmistrzem/,moze tu opor Strony internetowe jakies zagmatwane,niedostepne,fora gminne zbyte milczeniem, dobrze ze Pan Gugulski cos napisze/jako obywatel/,radni okregowi dyskretni a mo- ze sfrustrowani? Gdzie ta werwa przedwyborcza,plany srodowiskowe,takie wszystko bylo proste i 100%,poprzednicy to podobno sami nieudacznicy,tak mowili,zobaczmy! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_34 Re: Gazetka Chęcińska 20.04.07, 13:03 18 kwietnia 2007 roku po rocznej przerwie ukazał się kolejny bezpłatny numer miesięcznika, gazety lokalnej "Wiadomo¶ci Chęcińskie". W nim m.in. artykuły o: parku technologicznym, inwestycji na Osiedlu Północ, "Kompleksie Miedzianka", wyborach rad sołeckich i osiedlowych, Targach "VOYAGER", budżet 2007, nadzwyczajnej sesji Rady Miejskiej. zródło: checiny.pl Tylko chciałem sie dowiedzieć gdzie można otrzymać właśnie tą gazetkę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
master291 Re: Gazetka Chęcińska 20.04.07, 14:44 w sklepach powinny byc. ja ja wlasnie tam znalazlem Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_34 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 13:01 już zdobyła gazetkę ;)) Kto nie ma nich załuje:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kibic321 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 20:30 ja też mam. najważniejszą sprawą w tej gazetce jest budżet gmny na 2007r. Jeżeli będą go sumiennie realizować to wygląda na to że Chęciny powinny zmienić się w tym roku w wielki plac budowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec34 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 23:59 I tak powinno być przynajmniej z 8 lat temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś