Dodaj do ulubionych

Gazetka Chęcińska

18.01.07, 09:00
Czy ktoś wie czy bedzie ponownie wydawana ta gazeta?? Bo bym chętnie
przeczytał co sie dzieje w naszej gminie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Gazetka Chęcińska 26.01.07, 15:00
      "Gazetka Checinska" kiedys istniala,pewien wklad w to mial obecny burmistrz.Wte-
      dy chcial,nawet w kampanii przedwyborczej to podnosil jako PLUS,a dzis nie wie,
      moze oglosi w ekspose/trudnosci redakcyjno-programowe?/.Prasa/niezalezna,ale fi-
      nansowana czesciowo/gminna to troche bat/gdy sie jest burmistrzem/,moze tu opor
      Strony internetowe jakies zagmatwane,niedostepne,fora gminne zbyte milczeniem,
      dobrze ze Pan Gugulski cos napisze/jako obywatel/,radni okregowi dyskretni a mo-
      ze sfrustrowani? Gdzie ta werwa przedwyborcza,plany srodowiskowe,takie wszystko
      bylo proste i 100%,poprzednicy to podobno sami nieudacznicy,tak mowili,zobaczmy!
    • tomi_34 Re: Gazetka Chęcińska 20.04.07, 13:03
      18 kwietnia 2007 roku po rocznej przerwie ukazał się kolejny bezpłatny numer
      miesięcznika, gazety lokalnej "Wiadomo¶ci Chęcińskie". W nim m.in. artykuły o:
      parku technologicznym, inwestycji na Osiedlu Północ, "Kompleksie Miedzianka",
      wyborach rad sołeckich i osiedlowych, Targach "VOYAGER", budżet 2007,
      nadzwyczajnej sesji Rady Miejskiej.

zródło: checiny.pl

Tylko chciałem sie dowiedzieć gdzie można otrzymać właśnie tą gazetkę ???
    • master291 Re: Gazetka Chęcińska 20.04.07, 14:44
      w sklepach powinny byc. ja ja wlasnie tam znalazlem
    • tomi_34 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 13:01
      już zdobyła gazetkę ;))

Kto nie ma nich załuje:D:D
      • kibic321 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 20:30
        ja też mam. najważniejszą sprawą w tej gazetce jest budżet gmny na 2007r. Jeżeli
        będą go sumiennie realizować to wygląda na to że Chęciny powinny zmienić się w
        tym roku w wielki plac budowy :)
        • mieszkaniec34 Re: Gazetka Chęcińska 25.04.07, 23:59
          I tak powinno być przynajmniej z 8 lat temu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka