Dodaj do ulubionych

PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:07
Co robić, moja siostra dosłownie wyje z bólu lewej części głowy (oko, ucho,
zęby i głowa). Zaczęło się ok. 12 i ból sie nasilał tak ze teraz jest nie do
wytrzymania. Leki przeciwbólowe nie specjalnie pomagają. Robi sobie okłady
ciepłym ręcznikiem. Poradzcie jak przetrwać noc. Jutro pojdzie do lekarza ale
nie moge patrzec jak cierpi teraz.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: *.icpnet.pl 02.03.04, 00:50
      Neuralgia nerwu trojdzielnego to jeden z najgorszych rodzai bolu .
      Wiem to bo walcze z nia juz pare lat .
      Koniecznie siostra isc musi do lekarza bo przyczyn tego bolu moze byc kilka.
      Moja rada to leki przeciwzapalne )np Naklofen 100 i jezeli bol jest juz nie do
      wytrzymania to Tramal (najlepiej w kroplach (szybciej dziala ).
      Uwazac na zimno ,nuralgie nie lubia zimna .
      Najgorsze jest to ,ze ten bol moze trwac pare miesiecy i lubi sie powtarzac .

Pozdrawiam i zycze ulgi w cierpieniu i madrych lekarzy .
    • Gość: Teresa Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: *.net-serwis.pl 02.03.04, 00:57
      w moich madrych ksiazkach stoi, ze paraliz i neuralgia twarzy, bole zuchwy i
      glowy w skroniach pochodza od zoladka
      • jadwiga_r Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. 02.03.04, 08:29
        Gość portalu: Teresa napisał(a):

> w moich madrych ksiazkach stoi, ze paraliz i neuralgia twarzy, bole zuchwy i
        > glowy w skroniach pochodza od zoladka

Tereso!
        Czy możesz podać autora i nazwy tych mądrych ksiązek.Chętnie sie z nimi bym
        zapoznała.
        • Gość: Teresa Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: *.net-serwis.pl 02.03.04, 10:51
          prosze bardzo, powyzsze pochodzi z ksiazki Tajemnice energii zycia, Josef Jonas'
          • jadwiga_r Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. 02.03.04, 12:53
            Gość portalu: Teresa napisał(a):

> prosze bardzo, powyzsze pochodzi z ksiazki Tajemnice energii zycia, Josef
            Jonas
            > '
            Tereso! Dziekuję serdecznie za odpowiedż. Z ciekawością czytam Twoje odpowiedzi
            i porady na temat medycyny chińskiej.Ja osobiście, po wysłuchaniu audycji w
            telewizji ze staruszkiem chińczykiem na temat zdrowia,ulżyłam sobie w ciągłym
            bólu oka.Po wizytach u okulistów stwierdzili,że oko jest zdrowe,a ono ciągle
            bolało.Lekarz chiński powiedział,boli oko,chora wątroba. Po tym programie
            natychmiast pobiegłam do apteki po Sylimarol. Po 2-3 dniach ból ustąpił.
            Gdy tej ksiązki nie dostanę w swoim mieście,przy okazji pobytu w Warszawie
            będę szukała do skutku. A gdybyś była tak miła i podpowiedziała mi gdie kupić
            najłatwiej w Warszawie tę książkę.Może są jakieś ośrodki medycyny chińskiej.

PS.Przepraszam,że o tak wiele proszę,ale domyślam się,że mieszkasz w Warszawie
            i wiesz gdzie i co zakupić najłatwiej.
            • Gość: Teresa Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: *.net-serwis.pl 02.03.04, 13:36
              prawde mowiac mam te i inne ksiazki od wielu lat, a jeszcze inne nieopatrznie
              podarowalam znajomemu z Hameryki i sama nie wiem, czy uda sie je znalezc;
              tak, jestem z Warszawy i bede Cie miala na uwadze Jadziu, my sie juz poznalysmy
              pozdrawiam
    • Gość: Venus Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 02.03.04, 02:40
      jesli wolno spytac- a czy przypadkiem twoja mama nie cierpi na tajemnicze
      zawroty glowy?
      Venus
    • Gość: Artur Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: *.sasknet.sk.ca 02.03.04, 06:23
      Czemu nie udala sie na ostry dyzur jak tak bolalo. Leki ktore pomagaja sa tylko
      na recepte: carbamazepine phenytoin, baclofen, gabapentin, czy clonazepin.
      Zreszta farmaceuta sprzedalby pojedyncza dawke silnego leku przeciwbolowego bez
      recepty.
    • Gość: Gosia Re: PILNIE PROSZE O RADE -ZAPALENIE NERWU TRÓJDZ. IP: 192.85.16.* 02.03.04, 09:17
      Bardzo wspólczuje Twojej siostrze, bo sama to przeszłam (7 miesiecy) (mi pomogł
      Amizepin ale jest on na recepte) wiec wizyta u lakarza konieczna,
      Pozdrawiam
      Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka