Gość: dami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 08:58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dami Re: kłopoty z jelitami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:17 wcisnęło mi się enter. Więc piszę w czym problem. A więc mój mąż od kilku lat ma problemy z jelitami (tak mi się wydaje), otóż w najmniej oczekiwanym momencie tak go "zakręci" w jelitach, że jak nie dostanie sie w ciągu 5 minut do ubikacji, to "narobi" w gacie. Jakieś 3 lata temu miał robioną gastroskopię i wyszło skrzywienie dwunastnicy. Ale czy jedno z drugim ma coś wspólnego, nie wiem, dość że ten problem bardzo utrudnia mu życie. Czasami w nocy się budzi i spędza ponad godzinę w ubikacji. Czy naprawdę nie można tego jakoś wyleczyć? Proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: kłopoty z jelitami 14.05.04, 09:33 Może powinien zrobić ,rectoskopię,.Nie wiem skąd piszesz,ale przy AM w gdańsku jest poradnia schorzeń jelitowych,,,może tam gdzie mieszkasz też jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: kłopoty z jelitami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:37 Mieszkamy w Żorach (czyli bliżej nam np.do KAtowic),może ktoś zna jakiegoś dobrego specjalistę w naszych okolicach? Mąż ma dopiero 29 lat, więc nie wiem co będzie później, jak nie zadziałamy. Odpowiedz Link Zgłoś