07.11.14, 06:23
Dlaczego człowiek popada w upiredliwe gadulstwo a jak nie ma do kogo to pisze(jak ja teraz)i rozmawia do internetu?
Tak to już jest że trzeba wyrzygać gdzieś swoje myśli czyli dać upust duchowi żeby sobie poleciał w kosmos,heh.
No i oczywiście żeby Uwierz miał co czytać bo on bardzo lubi czytać książki.
No nie wiem ale chyba czyta bo czasem coś odpowie,czasem z sensem nawet co i mnie bardzo rzadko ale się może zdarza.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re:Akatyzja 07.11.14, 06:25
      Popadłam w akatyzję ruchową której nabawiłam się w szpitalu-łażenie po korytarzach z braku innego zajęcia,tęsknoty za domem i wqrfa że się musi tu być,za kratami.
      • ditta12 Re:Lekomaniactwo 07.11.14, 06:29
        Ciągłe rozmyślanie o tym jaki koktajl Mołotowa sporządzić najlepiej czy lamotryginę pomieszać z litem czy może z haloperidolem czy też zastosować trzy naraz i jeszcze dołożyć permazyny a może ociupinkę kwetiapiny z szuwaksem.
        • ditta12 Re:Przywidzenia 07.11.14, 07:10
          Powykrzywiane,zdeformowane mordy ludzkie widzę przed snem ale chyba tak wyglądamy my ludzie.Koszmar.
          Słyszę też-przed snem-jakieś zdania lub okrzyki ale to normalne,czasem tak bywa że obrzydlistwa wypełzają czyli śmieci mózgowe.
          https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTjs4AT6K1Lq_s5T06VxFVhCc0YWj0SOCzm8ULIr1NzTHRr26WG4A
          • ditta12 Re:Przywidzenia 07.11.14, 07:15
            A w lustrze widzę siebie i jestem piękna bo się sobie podobam.I nie tylko sobiesmile
            • ditta12 Re:To nie przywidzenie 07.11.14, 07:18
              Widzę jak faceci głaszczą mnie wzrokiem gdy idę ulicą,chyba nie patrzą na szkaradywink
              • ditta12 Re:To nie przywidzenie 07.11.14, 07:22
                Wy też tak macie?Uwierzu i Madau.
                To wcale nie dziwne że się podobamy innym bo my ciachasmile
                • ditta12 Re:To nie przywidzenie 07.11.14, 07:23
                  Czubata kiedyś napisała że niezłe ciacho ze mnie gdy jej wysłałam swą fotkę big_grin
                  • ditta12 Re:To nie przywidzenie 07.11.14, 07:25
                    Ona też niezłe ciacho na wygląd tyle że przepipolska że się tak wyrażę.
                    • ditta12 Re:Obgadywactwo 07.11.14, 07:28
                      Musiałam kogoś obgadać bo tak jest dobrze.Mnie obgadują potajemnie to i ja tak będę robić publicznie.To zwykła cecha ludzka,heh.
                      • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:31
                        A dlaczego babiszony mnie obserwują to nie wiem,może jakieś mają homo-nie wiadomo.Tak.
                        • ditta12 Re:Twórczość niewłasna. 07.11.14, 07:36
                          Śmiej się zawsze wśród ludzi
                          Płacz tylko w ukryciu
                          Bądź zawsze lekka w tańcu
                          Ale nigdy w życiu

A dlaczego?
                          Przecież to maska,zwykła maska ksiądz w szpitalu odwiedzający powiedział że trzeba się cieszyć życiem.A popłakać nie można bezkarnie?A posmucić się gdy smutno?A powrzeszczeć?
                          Np.Aaaaaaaaaaaaaa......ale nie na innych ludzi chociaż ja mam cichy głosik to gdy mówię to muszę może wrzeszczeć by nie musieć powtarzać w kółko co powiedziałam.

• ditta12 Re:Bezsilność 07.11.14, 07:40
                            Jestem bezsilna wobec choleryków bo to ........ech.
                            Jam chyba sangwinik-typ zmienny.
                            Lepiej być melancholikiem?
                            Ekschibicjionistka życiowa,extrawertyczka jak Madau.Co pomyśli to powie czym wkurza resztę społeczeństwa,heh.
                        • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 07:37
                          ty tu od rana produkujesz? ja sobię kawę zrobię coś może porobię dziś jeszcze nie wiem co, na forum trochę popiszę później jak zwykle wsiąknęsmile
                          • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 07:41
                            A czytamsmile wczoraj zaczełem w końcu książkę ,,Zaginione cywilizacje" dziś nie dam rady ale jutro pewnie skończę.tegoż typu materiały sporo czytam w tym roku to już będzie z 10 z tą i podobną tematyką.
                          • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:43
                            Ty to w gorzałę wsiąkasz pijanico jeden.
                            Inni są święci i nie chleją a przynajmniej trzymaąa to w ścisłej tajemnicy bo wstyd jak cholera tak chlajać.
                            Tylko Ty i Madau o tym piszecie,bezwstydnie no i ja też pisałam ale już nie chleję bo mi piwsko zbrzydło.Powiedziałam.
                            A tak w ogóle to witaj z rana.idziemy na kawę do swoich kuchni?
                            • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:44
                              To Ty umiesz czytać gamoniu jeden?A ja myślałam że Ty nawet po angielsku a ni be ani me.
                              • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:44
                                Ale Ci dałam popalić z rana .Co?
                                • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:46
                                  A co to jest gamoń tak w ogóle bo nie wiem.W szkole tak nauczyciele mówili do uczniów.Chyba sami byli gamoniami skoro wiedzieli.
                                  • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:50
                                    Ty jesteś bardzo chorym człowiekiem tak jak mówi twoja matka bo też jest chora jak Ty,tak jak moja jest chora jak ja a nawet gorzej bo ciężkie paki przynosi ze sklepu a potem narzeka że ja noga boil czym wpędza mnie w poczucie winy a ja wcale nie chcę tych jej produktów popieprzonych.
                                    Fajki niech przyniesie i kawę jak już coś musi i już.Mówię o tym a ona swoje.To jest upór.
                                    • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 07:54
                                      ditta12 napisała:

> Ty jesteś bardzo chorym człowiekiem tak jak mówi twoja matka bo też jest chora
                                      > jak Ty,

Moja matka nie jest chora biedny popierdoleńcu. a komu ty nieby na tych ulicach się podobasz bezębna szkarado?
                                • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 07:52
                                  ditta12 napisała:

> Ale Ci dałam popalić z rana .Co?

a z czym ty mi dałaś popalić? wypisujesz jakieś durnoty, znowu ci zaczyna odpierdalać,za dobrze ciebie znam, zaczynasz to samo co było z tym twoim żurem co sobie go przygarnełaś a ten ruchał wszystko co po padnie w okolicy i ciebie okradał hahaha.A ty nie wiedziałaś bo miłość czułaśsmile on też ale do innych i do flaszki.
                                  • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 08:01
                                    ja ci tu dowalam hahaha a po tobie spływa, zejdź z madau bo jej duszno, weź zacznij coś ciekawego i normalnie pisać bo masz jazdy znowu jakieś takie nieprzyjemne.
                            • uwierz_w_to Re:Obserwacja 07.11.14, 07:49
                              ditta12 napisała:

> Ty to w gorzałę wsiąkasz pijanico jeden.
                              > Inni są święci i nie chleją a przynajmniej trzymaąa to w ścisłej tajemnicy bo w
                              > styd jak cholera tak chlajać

o czy ty pierdolisz ....jebnij się w ten łeb.
                              • ditta12 Re:Obserwacja 07.11.14, 07:51
                                https://emotikona.pl/emotikony/pic/0dash2.gif
                                • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 07:53
                                  Mój kot ma bulimię bo narzygał rano na podłogę.Często mu się tak zdarza.
                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 07:54
                                    ditta12 napisała:

> Mój kot ma bulimię bo narzygał rano na podłogę.Często mu się tak zdarza.

on żyga jak ciebie widzi.
                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 07:55
                                    <za dobrze ciebie znam, zaczynasz to samo co było z tym twoim żurem co sobie go przygarnełaś a ten ruchał wszystko co po padnie w okolicy i ciebie okradał hahaha.A ty nie wiedziałaś bo miłość czułaś>

Nie przeczę,tak było.
                                    • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 07:57
                                      < a komu ty nieby na tych ulicach się podobasz bezębna szkarado?>

Ludziom się podobam ale nie wiem dlaczego bo ja paskuda i pasztet.Hmmmmm.
                                      A Twoja matka to dlaczego do mnie przez telefon powiedziała że Ty bardzo chory człowiek?
                                      A?
                                      zapytaj się swojej matki.
                                      • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 07:58
                                        <on żyga jak ciebie widzi>

No nie dziwne,każdy rzyga na mój widok.
                                        • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 07:59
                                          Obgadywanie to rzyganie a teraz Ty masz bulimię i na mnie rzygasz pokrako.
                                          • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:01
                                            ditta12 napisała:

> Obgadywanie to rzyganie a teraz Ty masz bulimię i na mnie rzygasz pokrako.

Ja na ciebie nie żygam, ty jesteś dla mnie po prostu pojebem zwykłym.
                                    • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 07:59
                                      ditta12 napisała:

> <za dobrze ciebie znam, zaczynasz to samo co było z tym twoim żurem co sobi
                                      > e go przygarnełaś a ten ruchał wszystko co po padnie w okolicy i ciebie okradał
                                      > hahaha.A ty nie wiedziałaś bo miłość czułaś>
                                      >
                                      > Nie przeczę,tak było.

No to kto jest tu głupi, albo ja albo ty, jak można w żulu się zakochać?, ale wiesz ditta nie mówiłem ci tego jeszcze olga_w_ogrodzie miała rację co do ciebie, poważnie.
                                      Ty tu na forum świętoszka zgrywasz ale jesteś zgniła i przebiegła i pewnie teraz już chlejesz znowu piwsko od rana.
                                      • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:02
                                        Mi się już tu z tobą na tym forum pisać nie chce , a pisz sobie z madau ja mam ciekawsze zajęcia niż pisanie z debilką PA.
                                        • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:06
                                          Ja pojeb zwykły,Ty pojeb zwykły i tak se piszemy bo my ekstrawertyki i bezwstydniki a Madau te,największy.
                                      • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:03
                                        < ale wiesz ditta nie mówiłem ci tego jeszcze olga_w_ogrodzie miała rację co do ciebie, poważnie.
                                        Ty tu na forum świętoszka zgrywasz ale jesteś zgniła i przebiegła i pewnie teraz już chlejesz znowu piwsko od rana.>

Miała rację.Ona taka święta i przeczysta osoba,w końcu psycholog z bardzo wysokim wykształcenie,prawie po Harwardzie.

Można się zakochać i w żulu z tego wynika,miłość nie sługa,nie wie co tu pany ale

Ja żul,on żul no to siup w ten głupi dziób.
                                        • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:05
                                          < zejdź z madau bo jej duszno, weź zacznij coś ciekawego i normalnie pisać bo masz jazdy znowu jakieś takie nieprzyjemne. >

Z tego worka na spermę jak pisałeś?Też coś.
                                          • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:08
                                            mój kot znów chce żreć.no nie mogę.dopiero żygał,.
                                            Ale ja się wyrażam.Chyba we mnie kipibig_grin
                                            • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:10
                                              A Ty masz kompleksy Uwierzu dlatego nam się tak świetnie rozmawia na forum.
                                              • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:12
                                                ditta12 napisała:

> A Ty masz kompleksy Uwierzu dlatego nam się tak świetnie rozmawia na forum.

Nie mam kompleksów ale nie lubię takiego pierdolenia i robienia z siebie szmaty.To pokazywanie totalnego prostactwa nie to nie dla mnie nawet mnie to nie bawi, raczej to jest kobiecino przykre.
                                                Ty juz z tego powinnaś wyrosnąć.
                                            • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:11
                                              ditta12 napisała:

> mój kot znów chce żreć.no nie mogę.dopiero żygał,.
                                              > Ale ja się wyrażam.Chyba we mnie kipibig_grin

Nie kipi tylko odpierdala, kiedyś tak nie miałaś ale ostatnio było z tym żurem i od tamtej pory zaczynasz bez hamulców śmigać od czasu do czasu tylko teraz jeszcze się hamujesz, bo już pokazałaś co potrafisz.
                                          • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:08
                                            No jo tylko tera nie ma kogo wkurwiać to zaczynasz nas, wcześniej były potęcjalne ofiary a teraz ich brak, ta montego by się powkurwiało,lub czubatą lub kogoś innego do rozpuku doprowadziło a tera nie ma kogo wszystkich wykosiłaś już.
                                            • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:11
                                              Ja nie koszę tylko strzelam oczami okiem-po tatusiu mam cela bo on strzelał sportowo do tarczy wink
                                              • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:15
                                                ditta12 napisała:

> Ja nie koszę tylko strzelam oczami okiem-po tatusiu mam cela bo on strzelał spo
                                                > rtowo do tarczy wink

Ty chyba faktycznie jesteś jebnięta,i nie rozumiesz że słomą teraz zajeżdżasz.Każdy tak potrafi z ludzi ale czemu tak nie piszą? zastanawiało cię to?
                                                dobra nara bo mi się gadać nie chce.
                                                • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:19
                                                  <.To pokazywanie totalnego prostactwa nie to nie dla mnie nawet mnie to nie bawi, raczej to jest kobiecino przykre.
                                                  Ty juz z tego powinnaś wyrosnąć.>

Bo ja jestem prostaczka i mam niewyparzoną gębę a Twoja żona to est taka jak my bo raz nad Tobą płacze a potem po łbie na pewno wali.
                                                  Komórkę wyłącza,numer kasuje i nijak nie idzie się czasem do niej dodzwonić.zapewne ma gaha.
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:20

<Nie kipi tylko odpierdala, kiedyś tak nie miałaś ale ostatnio było z tym żurem i od tamtej pory zaczynasz bez hamulców śmigać od czasu do czasu tylko teraz jeszcze się hamujesz>

Tak.Żur mnie walił mocno to ja teraz walę jak armata,czy dziwne?
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:22
                                                    Żebra mi połamał i mostek i chałupe mi rozpier....papier.I do tego mnie okradł a mówił że pożycza.kupuje dziwkom buty a mnie nie ma z czego oddać.
                                                    Ja to byłam w związku trującym jak cjanek.
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:25
                                                    Ale nic to Panie wołodyjowski,nic to.
                                                    Najwyżej wolność stracę.Tylko ja nie stracę bo mój duch zawsze będzie wolny,nawet jak mi laptopa zabiorą ale nie zabiorą bo mam z Mopsu,he.To nie moja własność przez trzy lata.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:26
                                                    ditta12 napisała:

> Żebra mi połamał i mostek i chałupe mi rozpier....papier.I do tego mnie okradł
                                                    > a mówił że pożycza.kupuje dziwkom buty a mnie nie ma z czego oddać.
                                                    > Ja to byłam w związku trującym jak cjanek.

za mało on cię powinien napierdalać trzy razy dziennie przed śniadaniem przed obiadem i przed kolacją, mało tego żebra wszystkie powinien ci połamać i ryj obić tak żeby stara ciebie nie poznała.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:24
                                                    ditta12 napisała:

> Bo ja jestem prostaczka i mam niewyparzoną gębę a Twoja żona to est taka jak my
                                                    > bo raz nad Tobą płacze a potem po łbie na pewno wali.
                                                    > Komórkę wyłącza,numer kasuje i nijak nie idzie się czasem do niej dodzwonić.zap
                                                    > ewne ma gaha.

nie zaświeciło ci ty kurwo w tym tępym łbie że ona nie rozmawia z takimi kurwami na twoim poziomie? ty jesteś tak pojebana jak i brzydka, ona na ciebie krzyżyk postawiła już dawno, jesteś kurwą tylko nie ma kto cię jebać bo kto takiego paszteta wyrucha? a te pluskwy to z twojej pizdy wyłażą bo skad? twoja matka ma rację chociaż pewnie tak samo jebięta jak ty i twój stary pojebaniec genetyczny się wykluł i teraz jest to co jest.
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:26
                                                    Z wsiowej zarobaczonej wylazły a do mnie żur przyniósł te pluskwy.
                                                    A Twa żonka do mnie się przez Iphona wypłakiwała jak leżałeś na marach zatruty olenzapiną.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:28
                                                    No spoko już niedługo twoja córa ciebie ubezwłasnowolni, mam nadzieję że to skopiuje i wsądzie pokaże i zapanuje w końcu święty spokujbig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:30
                                                    A ja dzwonię na policję znam twoje nazwisko i dane więc spodziewaj się karetki już ja im wiem co powiedziećbig_grin do usłyszyska po szpitalubig_grin
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:29
                                                    <za mało on cię powinien napierdalać trzy razy dziennie przed śniadaniem przed obiadem i przed kolacją, mało tego żebra wszystkie powinien ci połamać i ryj obić tak żeby stara ciebie nie poznała.>

Tak,masz rację.Resztę dokończyli-policjant bo mnie w łeb piąchą walnął za bronienie Piotrka w kajdanach co tam był też a potem na wytrzeźwiałce jakiś młoi mi dwa żebra połamał za to ze wołałam pić.
                                                    I dobrze zrobili bo ja masochistka i tak lubię cierpieć jak Jezus Chrystus na krzyżu.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:31
                                                    ditta12 napisała:

> <za mało on cię powinien napierdalać trzy razy dziennie przed śniadaniem pr
                                                    > zed obiadem i przed kolacją, mało tego żebra wszystkie powinien ci połamać i ry
                                                    > j obić tak żeby stara ciebie nie poznała.>
                                                    >
                                                    > Tak,masz rację.Resztę dokończyli-policjant bo mnie w łeb piąchą walnął za broni
                                                    > enie Piotrka w kajdanach co tam był też a potem na wytrzeźwiałce jakiś młoi mi
                                                    > dwa żebra połamał za to ze wołałam pić.
                                                    > I dobrze zrobili bo ja masochistka i tak lubię cierpieć jak Jezus Chrystus na k
                                                    > rzyżu.

Ty to masz w życiu szczęście wszystko za darmo ja też tak chcę.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:33
                                                    dobra ditta dość już tego to nic że znamy się tyle lat ja ciebie poznałem z tej lepszej strony dopiero ostatnio, kończę pisać na tym forum nic tu po mnie.
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:35
                                                    <A ja dzwonię na policję znam twoje nazwisko i dane więc spodziewaj się karetki już ja im wiem co powiedzieć>

A zadzwon bo Ty jak moja rodzina jesteś fałszywy "smirk"
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:36
                                                    Ten żur tez zadzwonił i napuścił na mnie moją córkę a ona mnie w pasy.Ha!
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:38
                                                    Chciał mieć wolną chatę by se dziwki sprowadzać za moją kasę i wóde chlać z nimi.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:41
                                                    ditta12 napisała:

> Chciał mieć wolną chatę by se dziwki sprowadzać za moją kasę i wóde chlać z nim
                                                    > i.

a co w tym dziwnego chciał normalnej kobiety posmakować a nie jakiegoś szkielata z łbem szreka.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:39
                                                    ditta12 napisała:

> Ten żur tez zadzwonił i napuścił na mnie moją córkę a ona mnie w pasy.Ha!

A co w tym dziwnego? buhahahahaha normalny był.Ty ditta masz wszystko za darmo za darmo biją, za darmo dzwonią za darmo w pasy i kto ma lepiej?
                                                  • ditta12 Re:Bulimia 07.11.14, 08:34
                                                    <No spoko już niedługo twoja córa ciebie ubezwłasnowolni, mam nadzieję że to skopiuje i wsądzie pokaże i zapanuje w końcu święty spokuj>

Tak i dobrze zrobi bo ona ubezwłasnawalnia w sądzie zamiast Sądu.A jej babka ze strony ojca powiedziała gdy jej syn umarł:
                                                    Nareszcie jest spokój.
                                                    Twoja też tak powie gdy pukniesz w kalendarz.Zobaczysz.I moja też.
                                                    I jeszcze powiedziała że żałuje że nie ubezwłasnowolniła swojego syna bo chlejus byłz niego jak Ty ale gorszy ,jak ten żur bo się obszczywał i obsrywał i tez mi kasę kradł potajemnie gdy spałam-na wódę oczywiście i na dziwki.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:44
                                                    ty rozkładasz nogi przed każdym ale nikt między nie wjechać nie chce,biedaczyna masz głos jak facet co ty chlejesz dyktę? wystrugaj sobie jakiś kołek to będziesz się zadawalaćsmile
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:45
                                                    nie szkda mi cię wszystko od życia ci się należy co najgorsze! taka szmata powinna czuć życie i mieć je zatrute jak zatruwała i zatruła innym w swojej rodzinie i znajomym.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:47
                                                    znajdź sobie kurwa kogoś bliższego i nie pisz do mnie smsów.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:52
                                                    Tak ditta za słaba jesteś psychicznie, wydaje ci się że jesteś mocna? to po co teraz smsy do mnie piszesz? po mnie to spływa faktycznie ale po tobie nie, ty sama sobie robisz pod górkę a później pod stół się chowasz może tak lubisz.Człowiek uczy się na błędach ale nie ty.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:53
                                                    słabiutka jesteś psychicznie gdzie ty do mnie a zgrywasz chojraka.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:54
                                                    dobra spadam weś przestań mi smsy pisać bo mi się rozmawiać z tobą nie chce i znówu te twoje wywody w smsach jak bym ciebie nie znał, znam cię za dobrze nara.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 08:57
                                                    rzucasz się jak gówno po klatce takie to słabe psychicznie a podskakujebig_grin tylko na betonie nie próbuj chować się pod ziemię.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 09:00
                                                    weź ty dziewczyno się w garść jak nie masz gdzie pójść i co robić weź matkę na psacer pójdź z nią do kościoła przez tyle lat nacierpiała się za ciebie, przestań wypisywać te głupoty na forum wykąp się uczesz,zacznij zachowywać się jak człowiek.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 09:04
                                                    że też takiego głąba jak ty muszę znosić, wyslę ci sms numer konta prześlesz mi 100 tys zł za to, odszkodowanie jakieś mi się należy.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 09:05
                                                    Jestem pewien że ty chlejesz bo tak jebięta chyba nie jesteś na trzeźwo.
                                                  • uwierz_w_to Re:Bulimia 07.11.14, 09:08
                                                    zresztą u ciebie wszystko możliwe, pożyjemy zobaczymy kiedy ci przejdzie, ostatnio sporo odpierdalało ci czasu, może teraz jakoś bokiem się rozpłynie, klasyczny pojeb babska o ludzie,to do książki madau się nadaje, twoje życie i ciebie zroumieć to tylko na studiach nieliczni by może przetrawili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka