myszka-5 02.08.13, 20:55 PILNIE poszukuję ortopedy w Warszawie dla dorosłej osoby, który zajmuje się usuwaniem różnych metali z kończyn górnych- śruby, gwoździe rusha.( po kilkunastu latach od operacji). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciekawa_001 Re: Ortopeda w Warszawie 04.08.13, 14:23 Hmm, wszystko zależy od tego czy mówimy o wizycie prywatnej czy raczej w ramach NFZ. Ostatnio miałam ortopedyczne "przygody", więc mogę podzielić się swoimi doświadczeniami. Miło wspominam wizytę konsultacyjną u prof. Podgórskiego. Pracuje (i operuje) w szpitalu w Otwocku, ale do końca roku nie ma już przyjęć (chyba). Można jednak ewentualnie skorzystać z prywatnej konsultacji w przychodni przy ul. Waliców 20 (nr tel. 22 620 10 17). Na pewno coś doradzi. Jeśli prywatne wizyty odpadają, to zawsze można spróbować dostać się do przychodni ortopedycznej w szpitalu na Szaserów. Miałam tam operację- operował doktor Borcz. Właściwie mam mieszane odczucia jeśli chodzi o ten szpital i podejście do pacjenta, ale wspomnianego lekarza polecam. Nie wiem tylko czy mają jeszcze pieniądze na planowe operacje :( Ale ten (finansowy) problem pojawiać się będzie chyba w wielu szpitalach. Od stycznia powinno być łatwiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś