Dodaj do ulubionych

Choroba Peyroniego

22.06.22, 23:49
Witam wszystkich serdecznie,to mój pierwszy post na tym forum. Tak jak w temacie-ziagnozowano u mnie chorobę peyroniego jakieś 3 miesiące temu. Mam 40 lat i ciężko mi sie z tym pogodzić. Kończę terapie falą uderzeniowa,efekty są ale bardzo słabe. Czy są tu forumowicze którzy choć słyszeli o tej chorobie,mają jakieś rady? A może są ludzie którzy tez chorują na peyroniego i mają jakieś niepublikowane cudowne sposoby na cofnięcie tej choroby? Bede wdzięczny za jakieś porady. Lekarze na razie rozkładają ręce, a fala-uda się albo się nie uda...
Obserwuj wątek
    • jacek.placek07401 Re: Choroba Peyroniego 03.07.22, 09:04
      Witaj monter. Też mam zdiagnozowaną chorobę peyroniego. Pani urolog zapisała na terapię lekiem xiapex..zastrzyki Ale lek ten jest niedostępny w Polsce. Myślałem też o tej terapii fala uderzeniową. Ale jak piszesz że to bez efektu? Gdzie robisz te zabiegi i jaka cena?
      • monter_k Re: Choroba Peyroniego 19.08.22, 20:46
        Kraków,całkowity koszt za 6 zabiegów 3 tys. To koszt terapii łącznie z wizytą. Może przesadziłem z tym brakiem efektu,bo ja miałem przez to brak erekcji,tzn.zanik w trakcie stosunku. Teraz w tym temacie troszkę się poprawiło,i zniknął przese wszystkim bol podczas erekcji. U mnie też glowa odgrywa dużą rolę,tak mi się wydaje. Za duzo o tym myślę,co nie pomaga...teraz wyczytałem na jakiejś anglojęzycznej stronie że przyjmowanie antyoksydantów przez dłuższy czas pomogło w jakimś badaniu. Zamówiłem,próbuje...
    • nomorestronghold Re: Choroba Peyroniego 14.07.22, 03:45
      Cześć, ja mam 31 lat i zdiagnozowano u mnie chorobe peyroniego gdy mialem 19 lat. Biblia mówi, że sińcami Jezusa zostaliśmy uzdrowieni. Z wielu rzeczy Bóg mnie uratował, uwolnił i uzdrowił. Prawda jest taka, że Jezus był biczowany i katowany na krzyżu wydając Jego własne ciało, żeby nasze było uzdrowione, ponieważ w Jego ranach jest nasze zdrowie. Polecam Ci bracie te książki:

Joseph Prince - Obietnice uzdrowienia;
      Joseph Prince - Niezasłużona Przychylność;

Jeżeli znasz Angielski to polecam youtube: JosephPrinceOnline
      Tam usłyszysz prawdziwą i jedyną Ewangelie Łaski bez oszustwa i religii.

PRZEKLINAM TĄ CHOROBE PEYRONIEGO W IMIENIU JEZUSA CHRYSTUSA, CHOROBO PEYRONIEGO MASZ SIĘ WYNIEŚĆ PRECZ OD NAS I RZUCIĆ W MORZE I NIGDY WIECEJ NIE WRACAĆ. AMEN!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka