Gość: maria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 20:40 Poszukuję sprawdzonego specjalisty w "sprawach kolanowych" w Warszawie. Przeszłam już kilku i żaden nie pomógł. Polećcie kogoś naprawdę dobrego bo wkrótce stracę kolano. Dzięki wielkie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wert Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.net.autocom.pl 02.10.04, 20:47 skoro tak źle z Twoim kolanem to polecam klinike w Piekarach Ślaskich- najlepsi specjalisci w Polsce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 20:52 dzięki bardzo, ale najpierw jeszcze spróbuję w Wa-wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? 02.10.04, 23:30 ponoc nalepsza ale prywatna (a zatem cholernie droga) jest klinika Carolina Medical Center (zwlaszcza szef - Świderski). duzo ludzi chwali sobie Centrum Medycyny Sportowej na Skrze, czesciowo refundowane, slyszalam pochwaly dla dr Tramsia. z panstwowych polecano mi swojego czasu szpital dzieciatka Jezus na placu Starynkiewicza i doktora Kowalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 06:46 dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matya errata IP: 62.233.181.* 04.10.04, 00:07 oczywiscie nie Świderski tylko Śmigielski:) chyba jedynie moge sie usprawiedliwiac pozna pora. pana Śmigielskiego przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa.gs Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:08 Śmigielski, potwierdzam. Jedny, który dostrzegł po roku, że złamanie na które mnie leczono było de facto zerwaniem więzadła. Poza wszystkim, miły facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:39 Moim zdaniem najlepszy jest szpital Dzieciątka Jezus na Lindleya w Warszawie, zresztą nagrodzony nagrodą "Polityki" jako najlepszy szpital ortopedyczny w Polsce. Miałam tam niedawno operację stawu łokciowego i jestem zadowolona. Tylko jeśli sprawa nie jest nagła, to chyba dosyć długo się czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 21:44 dzięki bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:30 W Warszawie jest trzech znakomitych - wszyscy na "Ś": Śmigielski (Carolina), Światłowski (Skra) i Świerczyński (kiedyś Carolina teraz Centrum Medyczne Damiana). Moje kolano po poważnym urazie wyleczył Śmigielski - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
warna Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? 05.10.04, 12:26 Potwierdzam b.dobra opinię o 3 panach "Ś". Mój syn miał zerwane więzadło krzyżowe przednie (ACL) i dopiero dr Śmigielski bez żadnych wątpliwości to stwierdził ( wcześniej przez 8 miesięcy usiłowaliśmy zdiagnozować w szpitalach i przychodniach państwowych). Gdyby okazało się, że konieczna jest rekonstrukcja ACL, radziłabym sprawdzone ośrodki poza Warszawą. Dlaczego??? Po prostu kilka razy taniej !!! Dwa lata temu ceny kształtowały się tak: Carolina (W-wa)- 15000 zł , Enel Med (W-wa)- 12000 zł . Mój syn był operowany w Rzeszowie (u dr Bieleckiego) za 3300 zł ! A różnicę mogłam przeznaczyc na rehabilitację (50 zł/h na Skrze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 22:13 dziękuję bardzo za wszystkie odp! nie wiem tylko jak się dostać do p. dr. Śmigielskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś