Dodaj do ulubionych

ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ???

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 20:40
Poszukuję sprawdzonego specjalisty w "sprawach kolanowych" w Warszawie.
Przeszłam już kilku i żaden nie pomógł. Polećcie kogoś naprawdę dobrego bo
wkrótce stracę kolano. Dzięki wielkie !
Obserwuj wątek
    • Gość: wert Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.net.autocom.pl 02.10.04, 20:47
      skoro tak źle z Twoim kolanem to polecam klinike w Piekarach Ślaskich- najlepsi
      specjalisci w Polsce. Pozdrawiam
      • Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 20:52
        dzięki bardzo, ale najpierw jeszcze spróbuję w Wa-wie....
        • matya Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? 02.10.04, 23:30
          ponoc nalepsza ale prywatna (a zatem cholernie droga) jest klinika Carolina
          Medical Center (zwlaszcza szef - Świderski). duzo ludzi chwali sobie Centrum
          Medycyny Sportowej na Skrze, czesciowo refundowane, slyszalam pochwaly dla dr
          Tramsia. z panstwowych polecano mi swojego czasu szpital dzieciatka Jezus na
          placu Starynkiewicza i doktora Kowalskiego
          • Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 06:46
            dzięki wielkie!!!
          • Gość: matya errata IP: 62.233.181.* 04.10.04, 00:07
            oczywiscie nie Świderski tylko Śmigielski:)
            chyba jedynie moge sie usprawiedliwiac pozna pora. pana Śmigielskiego
            przepraszam:)
            • Gość: ewa.gs Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 12:08
              Śmigielski, potwierdzam. Jedny, który dostrzegł po roku, że złamanie na które
              mnie leczono było de facto zerwaniem więzadła.
              Poza wszystkim, miły facet :)
        • Gość: Olka Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:39
          Moim zdaniem najlepszy jest szpital Dzieciątka Jezus na Lindleya w Warszawie,
          zresztą nagrodzony nagrodą "Polityki" jako najlepszy szpital ortopedyczny w
          Polsce. Miałam tam niedawno operację stawu łokciowego i jestem zadowolona.
          Tylko jeśli sprawa nie jest nagła, to chyba dosyć długo się czeka.
    • Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 21:44
      dzięki bardzo:)
      • Gość: zuza Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:30
        W Warszawie jest trzech znakomitych - wszyscy na "Ś": Śmigielski (Carolina),
        Światłowski (Skra) i Świerczyński (kiedyś Carolina teraz Centrum Medyczne
        Damiana). Moje kolano po poważnym urazie wyleczył Śmigielski - polecam.
    • warna Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? 05.10.04, 12:26
      Potwierdzam b.dobra opinię o 3 panach "Ś". Mój syn miał zerwane więzadło
      krzyżowe przednie (ACL) i dopiero dr Śmigielski bez żadnych wątpliwości to
      stwierdził ( wcześniej przez 8 miesięcy usiłowaliśmy zdiagnozować w szpitalach
      i przychodniach państwowych). Gdyby okazało się, że konieczna jest
      rekonstrukcja ACL, radziłabym sprawdzone ośrodki poza Warszawą. Dlaczego??? Po
      prostu kilka razy taniej !!! Dwa lata temu ceny kształtowały się tak:
      Carolina (W-wa)- 15000 zł , Enel Med (W-wa)- 12000 zł . Mój syn był operowany w
      Rzeszowie (u dr Bieleckiego) za 3300 zł ! A różnicę mogłam przeznaczyc na
      rehabilitację (50 zł/h na Skrze).
      • Gość: maria Re: ORTOPEDA-KOLANA-WARSZAWA-PILNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 22:13
        dziękuję bardzo za wszystkie odp!
        nie wiem tylko jak się dostać do p. dr. Śmigielskiego???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka