Dodaj do ulubionych

Nie mogę jeść

07.11.24, 09:43
Niekiedy mam takie momenty, że nie mogę jeść. Jak już zmuszę się do zjedzenia to mnie mdli i jakbym miała zaraz zwymiotować. Do tego dochodzi nerwica natręctw i emotofobia. Jestem chuda jak patyk. NIE MAM BULIMI ANI ANOREKSJI
I NIGDY JEJ NIE MIALAM. Dodam że się bardzo stresuje codziennie, mam fobie społeczną, kiedyś chodziłam do psychiatry ale przestałam bo pani odeszła z pracy. Narazie nie myślałam o nowej psychiatrze. Jak mam zacząć normalnie jeść??? Pomocy! (mam 16 lat)
Obserwuj wątek
    • ellaella01 Re: Nie mogę jeść 07.11.24, 10:53
      to jest złożony problem Emtofobia nerwica natręctw i jeszcze fobie to są poważniejsze nałożone na siebie problemy nie ma jednej odpowiedzi
    • kinga.gliwice Re: Nie mogę jeść 07.11.24, 11:09
      Tobie potrzebny jest psycholog ewentualnie psychiatra, odważ sie i pójdź, na pewno pomoże wyciszenie stresu u fobii a potem i z jedzeniem się poprawi sytuacja
      • sp9tcu Re: Nie mogę jeść 07.11.24, 21:50
        Dokładnie dokładnie potrzebny jest po pierwsze spokój po drugie potrzebny jest psychiatra który wprowadzi odpowiednie lekarstwa i po trzecie jest potrzebny sama psycholog i jeszcze raz psycholog sama sobie nie poradzisz sama sobie nie poradzisz niestety A ja jeśli coś takiego jest to stwierdzam to jest anoreksja Proszę pani ja mieszkam bardzo blisko szpitala psychiatrycznego w Andrychowie I wiem I wiem co to jest natomiast ja po prostu wiem Także proszę psychiatra psycholog ewentualnie dwu trzytygodniowy pobyt w szpitalu psychiatrycznym ja byłem nie wstydzę się ustawili mi lekarstwa ustawiam lekarstwa i do domu a takie wyniszczanie to szkoda gadać
        • sp9tcu Re: Nie mogę jeść 11.11.24, 19:22
          Oczywiście ustawiali mi lekarstwa na inne całkiem rzecz miałem po prostu ogromną histerię panikę przed wścieklizną i hipochondrię i jeszcze inne zaburzenia lękowe
    • koziorozka Re: Nie mogę jeść 11.11.24, 11:45
      Mama zapisała cię do lekarza?
      • xxanteria Re: Nie mogę jeść 11.11.24, 14:21
        nie
        • koziorozka Re: Nie mogę jeść 11.11.24, 16:19
          Dlaczego nie idziesz do lekarza?
          Ty nie chcesz? Ktoś ci zabrania?
        • sp9tcu Re: Nie mogę jeść 11.11.24, 19:23
          Co ty kobieto cholera ze sobą robisz Bo kwaśnej maślanki Wiesz że to może skończyć nawet na oiomie i nawet umrzeć Nie mówiąc już o jakiejś chorobie z powodu niedożywienia Czy rodzice o tym wiedzą Ludzie ludzie
      • xxanteria Re: Nie mogę jeść 12.11.24, 09:30
        nie
        • koziorozka Re: Nie mogę jeść 12.11.24, 14:42
          Uważasz, że forum, internet ci pomoże?
          Mylisz się bardzo, nie ma takiej opcji.
          Tutaj możesz tylko się nad sobą poużalać, ponakręcać.
          Pomoc jest tylko w realu, w prawdziwym, analogowym życiu.
          Twoje życie, twoje decyzje.
          • sp9tcu Re: Nie mogę jeść 12.11.24, 21:28
            Wyłączam się z tego tematu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka