Dodaj do ulubionych

Tęczowe dzieci

• uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:19
      Ditta proponuję Ci ćwiczyć stan Theta, ja bynajmniej będę prubował.
      • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:37
        Ja mam wyznaczony stan delta.
        • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:39
          https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqDydMIF-ZKpR7ngbZJeiM8kCTwrSnQJwCvJXwTGMp1cLY8ifqIw
          • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:51

Podczas dorastania aktywność fal delta we śnie wolnofalowym spada. Stwierdzono spadek o 25% pomiędzy 11. a 14. rokiem życia.
            Choroby

Duże ilości fal delta działalności nie są powszechne u zdrowych dorosłych w stanie czuwania. Jednakże wykazano w wielu badaniach obecność zwiększonej aktywności delta u dorosłych w stanach zatrucia lub delirium oraz u osób ze zdiagnozowaną demencją lub schizofrenią.

• uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:57
              No ale theta to to samo co alfa można się w ten stan wprowadzić, zresztą ja kiedyś się wprowadziłem 2 razy w młodym wieku jak interesowałem się parapsychologią i czytałem stosy książek.
              • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:57
                łazikowałem po księgarniach ezoterycznych itd... nawet kupiłem kiedyś biblię szatana
                • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 14:59
                  wysłałem Ci coś z okazji walentyneksmile
                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:05
                    Dziękismile
                    Ja pracowałam w oparach cykloheksanolu do tego na noce.Wtedy po raz pierwszy pojawiła psychoza-mania (nie wiem dotąd jaka jest różnica).
                    Miałam wrażenie że się kręcę wokół własnej osi,być może kręciłam się i wtedy usłyszałam:znajdź klucz do delty.
                    To było w pracy a ja nie wiedziałam co się ze mną dzieje.
                    Mam też coś z dziecka bo wciąż rysuję a ponoć potrzeba rysowania zanika przeważnie gdzieś tak około 5 roku życia.
                    Możliwe że sama nauczyłam się wtedy wprowadzać w stan delta bo mojemu mózgowito się spodobało.
                    • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:15
                      Ja z kolei zaobserwowałem u siebie strasznie wielki wzrost świadomości, szukałem grzebałem i się doczytałem że bardzo wiele osób tego samego doświadczyło i doświadcza, to jest nietypowe uczucie, długo by opisywać ale porównanie siebie teraz sprzed np:15 lat to niebo i ziemia.
                      To ja osobiście widzę w wielu sprawach codziennie mi towarzyszy, na to się mogło składać wiele czynników.Niby jestem normalny ale wiele spraw prześwietlam bez jakich kolwiek podpowiedzi, intuicyjnie może rozwinełem w sobie te zdolności bo jest to możliwe.
                      • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:17
                        w zasadzie poniekąd sobie w sobie to rozwijałem, ale przełom nastąpił gwałtwonie może w ostatnich dwóch latach.
                        • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:22
                          Mnie wtedy rozpadło się moje małżeństwo.
                          • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:35
                            https://kefir2010.files.wordpress.com/2014/01/zycie-czlowiek-i-psychologia1.jpg?w=258&h=215
                            • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:42
                              Podczas ostatniej psychozy zobaczyłam straszną mordę,różową,pojawiła się nagle,bardzo sie przestraszyłam ale opanowałam strach,wydała z siebie jakieś westchnienie i znikła.
                              Egregor
                              https://www.zonadecaos.com/IMG/egregor.jpg
                              • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:46
                                https://www.zonadecaos.com/IMG/egregor.jpg
                          • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:39
                            weź spójrz na to z innej strony, np. z eszmery ona jest z nieślubnym bez ślubu i jej to nie przeszkadza a czym jest właściwie małżeństwo? zwykłym świstkiem papieru, jest się z drugą połową na dobre i złe jeżeli się kocha i kochają oboje, małżeństwa już są nie modnesmile modne są na wsiwink no chyba że masz papier i ten papier daje Ci zadowolenie i potwierdzenie waszej miłości hehehe.
                            • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:44
                              Ja byłam zaślubiona a sama wychowywałam dziecko.o kant dupy potłuc te papiery na śluby.Tylko zapłacić trzeba przy ślubie i przy rozwodzie.
                              • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:47
                                ditta12 napisała:

> Ja byłam zaślubiona a sama wychowywałam dziecko.o kant dupy potłuc te papiery n
                                > a śluby.Tylko zapłacić trzeba przy ślubie i przy rozwodzie.

to żeś se mena dorwałasmile
                                • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:51
                                  Poszedł do innych kobitów bo go pożądały i tyle.
                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 15:53
                                    Potem błagał żebym do niego wróciła bo tylko ze mną mu się dobrze rozmawia na różne tematy-tak powiedział-ale było już za późno.

• uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 16:12
                                        ciężko się dobrać w parę bo dwie osoby muszą do siebie pasować a życiu to zdarza się ciężko, jedna na kilkanaście par dobrze się paruje reszta jest bo jest
                                        • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:06
                                          ale babów jest więcej niż chopów i jest w czym przebiercać smile
                                            • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:12
                                              zara ktoś napisze że baby ma się w nosie a ja na towink no przecie nie zaprzeczambig_grin
                                          • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:15
                                            Jak w towarach.Miłość to też towar?

• uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:22
                                              ditta12 napisała:

> Jak w towarach.Miłość to też towar?
                                              >

hehehe nie towar to towar a miłość to miłość zeleży bo z towara może być miłość albo i nie,może być dobry towar i w dodatku prze ale to przekochanywink
                                              • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:23
                                                Jak towar z miłością idzie w parze to co jeszcze potrzebne?
                                                • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:31
                                                  a są tacy że biorą dla towaru albo skaczą z towaru na towar w końcu kiedyś budzą się z ręką w nocniku.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:34
                                                    > a są tacy że biorą dla towaru albo skaczą z towaru na towar>
                                                    może teraz taka moda i popyt.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:37
                                                    "Ooo, do czego idzie… Krowy będo się źrebili, kobyły cielili, owieczki prosili, chłop z chłopem spać będzie, baba z babą, wilki latać będą, bociany pływać, słońce wzejdzie na zachodzie, a zajdzie na wschodzie!"

Konopielka
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:40
                                                    ditta12 napisała:

> "Ooo, do czego idzie… Krowy będo się źrebili, kobyły cielili, owieczki pr
                                                    > osili, chłop z chłopem spać będzie, baba z babą, wilki latać będą, bociany pływ
                                                    > ać, słońce wzejdzie na zachodzie, a zajdzie na wschodzie!"
                                                    >
                                                    > Konopielka

pomerdane gdzie nie gdzie ale dla wariata i to dobrebig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:38
                                                    nie no co ty to tak by jakoś leciało od początku ludzkoścismile dla niektórych to od zarania dziejów było trendy zależy jak dla mena leży a później co hujostwosmile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:40
                                                    Sodomia i Gomoria.Ot co.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:42
                                                    ditta12 napisała:

> Sodomia i Gomoria.Ot co.

nie jest tak źle aż tak kobiety z pindolkami faceci z cipkami babki z babkami faceci z facetami brajuje jeszcze psów z kotami
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:45
                                                    ostatnio w tych odcinkach "trudne sprawy" czy "dlaczego ja" już nie pamiętam było że facio żył z żoną ale coś mu odbiło i przerobił się na kobietę nawet cipkę sobie sprawił a chłop się w nim zakochał nawet podczas stosunków się nie kapnoł że cipa to nie prawdziwa hehehe wydało się wkońcu bo on czy ona się przyznała że jest facetembig_grin tfuuuuuu......
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:47
                                                    A co myślisz o poliamorii czyli zwiazkach otwartych?
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:49
                                                    Nie jestem arabemwink a tak poważnie to nie preferuję tego a ty?
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:54
                                                    Są ludzie którzy to normalnie akceptują ale to tylko i wyłącznie zależy od wychowania, moim zdaniem to takie wychowanie jest porażką mogę to określić nawet bardziej dosadnie czyli patologią.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:55
                                                    Ja nie jestem w związku to się nie wypowiem.
                                                    U Arabów to jest inaczej.Jeden facet może mieć 4 żony.
                                                    Tu zarówno kobieta i mężczyzna ma pełne prawo do samorealizacji się z innymi partnerami.
                                                    Co byś powiedział jakby Twa żona poszła sobie poszukać innego partnera?
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:57
                                                    a co niby miał bym powiedzieć? jej wolna wola hehehe
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:58
                                                    dla chcącego nic trudnego jak to się godosmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:59
                                                    no ok ty mnie zapytałaś a co ty byś zrobiła jak by się w tobie trzech facetów zakochało i wszystkich byś kochała i umówiła się z trzema w domu i każdy by wyciągnął fajfusa stojacegobig_grin
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:58
                                                    <takie wychowanie jest porażką mogę to określić nawet bardziej dosadnie czyli patologią.>

<ale babów jest więcej niż chopów i jest w czym przebiercać >

Patologia nie patologia ale baby są rozchwytywane teraz jak ciepłe bułeczkismile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 17:59
                                                    <baby są rozchwytywane teraz jak ciepłe bułeczki>

Szczególnie mężatkismile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:03
                                                    ditta12 napisała:

> <baby są rozchwytywane teraz jak ciepłe bułeczki>
                                                    >
                                                    > Szczególnie mężatkismile

no yooo ditta też chce się zapisać do twojego kulubu hahahaha
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:01
                                                    ditta12 napisała:

>
                                                    > Patologia nie patologia ale baby są rozchwytywane teraz jak ciepłe bułeczkismile

hahahahah to żeś mnie zabiłabig_grin tym a kto je rozchytuje? psy czy koty? a one co rozchwytują chomiki? a to tera takie trendy? hehehe
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:03
                                                    Ja trzech naraz nie umiem kochać tylko jednego.Tak już mam.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:04
                                                    ditta12 napisała:

> Ja trzech naraz nie umiem kochać tylko jednego.Tak już mam.

aha no dobra to tak zapytam jak by miał taką pytę że ani róż to co wtedybig_grin
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:07
                                                    Uwierzu a co to jest miłość?Jak Ty to odczuwasz?
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:09
                                                    miałaś mi odpowiedzieć na ta pytę nie zmieniaj tematusmile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:11

<aha no dobra to tak zapytam jak by miał taką pytę że ani róż to co wtedy>

To co by miał?Nie bardzo kapuję.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:11
                                                    ma taką pytę i ani róż ?
                                                    to co z nią ?

facet musi mieć po pierwsze primo iskrę bożą. Tak jest. Bez niej to pyta, ani róż
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:12
                                                    <facet musi mieć po pierwsze primo iskrę bożą. Tak jest. Bez niej to pyta, ani róż>

I odpowiedź oto.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:15
                                                    hahahahaha eszmera Ci podopwiedziała no żek się nie pośmiałsmile a co do mojego to top secreet nie napiszę bo to tajemnicasmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:16
                                                    eszmera ma rację pyta do niczego nie jest potrzebnasmile a swoją drogą ewentualnie w zimnej wodzie byś studziłasmile
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:15
                                                    facet musi być do tańca i jak najdalej od różańca, musi wiedzieć nie tylko do czego pyta służy, ale również do czego służą dłonie i ramiona i to, co ma w głowie pod włosami.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:17
                                                    no to ja stawiam Dittcie jedynkę za długi czas myślenia i niewymyśleniasmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:20
                                                    chrzeciesz my nie zwierzęta własny mózg mamysmile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:19
                                                    ....czy pozwoli panna Krysia młody Ułan pyta
                                                    jaka pyta
                                                    co za pyta
                                                    komu pyta stoi?
                                                    Panna Krysia fest kobita
                                                    pyty się nie boi.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:20
                                                    nie dość, że malarka, to jeszcze poetka smile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:22
                                                    To nie moje
                                                    to po dziadku
                                                    co w Kawaleryji był służył.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:22
                                                    no kurczaki ale nie wyszłosmile a chciałem pośfintuszyćsmile,
                                                    Ditto tak poważnie to sex ma dopiero smak jak w parze idzie z miłością.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:31
                                                    ależ świntusz sobie, ja nie zakonnica a i Ditta w habicie nie chodzi jeno w dziurawym szlafroku na zmianę wink
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:33
                                                    big_grinbig_grin
                                                    Te dwa szlafroki to jak habit już.Musze se jakiegoś chopa namierzyć.
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:34
                                                    ditta12 napisała:

> big_grinbig_grin
                                                    > Te dwa szlafroki to jak habit już.Musze se jakiegoś chopa namierzyć.

chpa to ci zara znajde cos lepszego se namierzsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:35
                                                    uwierz_w_to napisał:

> ditta12 napisała:
                                                    >
                                                    > > big_grinbig_grin
                                                    > > Te dwa szlafroki to jak habit już.Musze se jakiegoś chopa namierzyć.

po co Ci chop żeby Ci sapałsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:33
                                                    francesca_federica_buongiorno napisała:

> ależ świntusz sobie, ja nie zakonnica a i Ditta w habicie nie chodzi jeno w dzi
                                                    > urawym szlafroku na zmianę wink

eee tam świntuszenie nie rajcuje mnie to ale byłem strasznie ciekaw co Ditta odpowiesmile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:21
                                                    <no to ja stawiam Dittcie jedynkę za długi czas myślenia i niewymyślenia>

No ja zasłużyłam na tę jedynkę bo nie załapałam co za pyta.
                                                    Dobrze że mi Franczesko z ratunkiem przybyłassmile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:27

To teraz Ty mi Uwierzu odpowiedz na me pytanie o miłości.
                                                    O czym on se tu wyśpiewuje?Wiesz może?
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:28
                                                    Co myśli facet jak tak mówi?
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:31
                                                    ditta12 napisała:

> Co myśli facet jak tak mówi?

a co ma mysleć? chyba normalnie myślący no chyba że chopsmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:28
                                                    Ditto bo kobietę podczas sexu traktuje się jak Boginię smile
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:35
                                                    <Ditto bo kobietę podczas sexu traktuje się jak Boginię>

Wow!A to mnie zskoczyłeś o oswieciłeś
                                                    https://emotikona.pl/emotikony/pic/zarowka.gif
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:37
                                                    ja sek tak myśle że babe wyprodukował diabeł na złość bogowi
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:37

<chpa to ci zara znajde cos lepszego se namierz>

A co lepszego mogę sobie namierzyć?Wibrator?
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:38
                                                    ditta12 napisała:

>
                                                    > <chpa to ci zara znajde cos lepszego se namierz>
                                                    >
                                                    > A co lepszego mogę sobie namierzyć?Wibrator?

to już lepszy wibrator od chopa hehehehe
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:40
                                                    Ditta namierzaj męszczyznę co byś miała jeszcze pożytekwink
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:41
                                                    A powiedz mi Uwierzu albo Ty mj Josku Hosku co robi chop jak kocha?
                                                    Przynosi jagódki?Inne dary dla mnie czy co?Po czym mam poznać że mnie kocha?
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:43
                                                    po oczach poznasz Dittuś, po spojrzeniu
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:44
                                                    nic nie musi mówić
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:46

> po oczach poznasz Dittuś, po spojrzeniu

dlatego babka Stevie Wondera nigdy nie poznała tego uczuciawink
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:43
                                                    ditta12 napisała:

> A powiedz mi Uwierzu albo Ty mj Josku Hosku co robi chop jak kocha?
                                                    > Przynosi jagódki?Inne dary dla mnie czy co?Po czym mam poznać że mnie kocha?

To siek ditto czuje, a co byś chciała żeby robił? tylko nie każ mu na trampolinie tańczyć bo spadnie i bedzie po chopie.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:46
                                                    A w którą stronę ma spozierać Franczesko?

No nie wiem Josku co on,ten chop wtedy robi,to Ty wiesz bo Ty chop.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:49
                                                    gdy patrzy na Ciebie a Ty czujesz dreszcze ...
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:49
                                                    ditta12 napisała:

> A w którą stronę ma spozierać Franczesko?
                                                    >
                                                    > No nie wiem Josku co on,ten chop wtedy robi,to Ty wiesz bo Ty chop.

a ja nie wiem co wtedy robi chopsmile
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:47
                                                    dla mnie afrodyzjakiem jest zapach;
                                                    męskiej marynarki,
                                                    oraz zapach potu, jednak nie wczorajszego
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:51
                                                    > dla mnie afrodyzjakiem jest zapach;
                                                    > męskiej marynarki,
                                                    > oraz zapach potu, jednak nie wczorajszego.>

big_grin
                                                    No z tymi oczami to jakoś nie wiem Franczesko,ja już nie taka młoda i mogę dreszczy nie dostać,jak myślisz?
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:56
                                                    myślę, że nie musisz sobie tym głowy zawracać. Nie każdy musi przejść przecież przez dżumę, ospę, malarię, czy co tam jeszcze. Tylko zwykła grypa jest pospolita. Tej trzeba unikać jak ognia.
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:53
                                                    A dla mnie kobieta musi być naturalna, nie wytapetowana jak tapeciara porostu naturalna ale czysta.Ubierac się na luzie właściwe luźno sportowo i jak jej wygodnie, nie musi się reprezentować przed wszystkimi ważne że mi się podoba i ja jej to jest pełnia luzu totalnego i wolności.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:55
                                                    <tylko nie każ mu na trampolinie tańczyć bo spadnie i bedzie po chopie.>

Ja to z mniłosci jestem gotowa po cienkiej linie przejśc nad przepaścią,co mi tam trampolina.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:58
                                                    ja bym nie przeszła,
                                                    mam lęk wysokości
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 18:59
                                                    właściwie Ditto to Ci współczuję tej samotności trochę, miałaś ciężkie życie i same kłody z chłopami, życie nie jest kolorowe ale ciężko miałaś ty złota kobietka powinnaś mieć złotego faceta, ale widać że życie nie zawsze się układa, osoby które sa najbardziej wartościowe czasem przez całe życie mają cięzko.
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:00
                                                    <A dla mnie kobieta musi być naturalna>

No to czemu my tyle starań wkładamy w te makijaże,balejaże,te sexi stroje i nastroje skoro ci z Marsa tak nie wiele wymagają Franczesko?
                                                  • ditta12 Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:01
                                                    <same kłody z chłopami>

No takich se dobierała ja siarczystych,krucafux!
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:04
                                                    ditta12 napisała:

> <same kłody z chłopami>
                                                    >
                                                    > No takich se dobierała ja siarczystych,krucafux!

Nie Ditto to oni sobie ciebie dobierali bo im było wygodnie.
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:02
                                                    ditta12 napisała:

> <A dla mnie kobieta musi być naturalna>
                                                    >
                                                    > No to czemu my tyle starań wkładamy w te makijaże,balejaże,te sexi stroje i nas
                                                    > troje skoro ci z Marsa tak nie wiele wymagają Franczesko?

Ej ale ja nie jestem każdy a strójcie się sobie żeby lepiej się czućsmile co mi tam mi wystarczy delikatny perfum i naturalna kobieta bez dopalaczy.
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:03
                                                    bo my stroszymy falbany i stukamy obcasami dla innych kobiet
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:06

> bo my stroszymy falbany i stukamy obcasami dla innych kobiet

No yoooo papatrzą i pujdą dalejbig_grin szpile się zetrą obcas popękawink
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:09
                                                    w torebce zapasowe szpile i nadejdą inne suki
                                                  • francesca_federica_buongiorno Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:12
                                                    tylko u zwierząt walczą samce, u ludzi rywalizacja jest wśród kobiet. Mężczyzna tylko muskuły natęża, jak śpiewała Demarczyk
                                                  • jose_hose_fernandes Re: Tęczowe dzieci 14.02.14, 19:16
                                                    aha więc u ludzi samice rywalizują bardzo ciekawe spostrzeżeniesmile dobrze że nie jestem zwierzęciem bo bym chyba pod ziemie się zapadł za nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka