Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ

IP: *.se.com.pl 09.05.01, 12:37
    "ENGEL MOIM ZDANIEM POWINIEN podac sie do dymisji a kadre po nim powinien
    przejac Wójcik bo zwyciestwa w eliminacjach to zasluga wojcika -to sa z kilkoma
    wyjatkami jego pilkarze.ENGEL ich przejął i teraz spija smietanke dzieki meczom
    w slabej grupie 5 do ktorej losowani bylismy tez dzieki wojcikowi i jego
    wynikom
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Do Oligolla!! 09.05.01, 12:40
        Oligoll co ty bredzisz????!!!!!!
      • Gość: oligol Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 09.05.01, 12:48
        bo chcialem sie przekomac czy ktos jeszcze oprocz mnie jest na tym piepszomem
        forum -ostatnio nudno tu jak cholera -byl czas ze forum przypominalo czata a
        teraz nuda campo nuda straszno -moze wymyslimy jakis fajny temat ktory
        przyciągnąlby prawdziwych kibiców pilki noznej
        • lhp Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ 09.05.01, 12:49
          uff a juz myslalem, ze oligoli zwariowal, po tylu fajnych wypowiedziach
          Pzdr
          • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 09.05.01, 13:07
            Ja moglbym rozmawiac o pilca(reprezentacyjne )bez konca ostatni pomyslalem
            sobie np ze taka bialorus to w zasadzie awansu do MŚ nie potrzebuje bo i po co:
            przeciez nikt z bialorusi na MS nie pojedzie a nawet jak pojada to nie beda
            wiedziec jakiej flagi uzyc , i co w jakim jezyku beda kibicowac -po rusku -to
            niech lepiej kibicuja rosji bo ci pewnie na ms pojada.Bialorus powinna zostac w
            domu i dac szanse ukrainie bo od 6 lat im sie ten awans nalezy
          • campo Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ 09.05.01, 14:52
            ja też myślałem że mu palma odbiła:))))))Na szczęście to tylko niezły kawał:)
      • Gość: Luxc Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waw.cdp.pl 09.05.01, 12:57
        Doskonale - ciężko nie wejść tu i nie zobaczyć kto walnął taki tekst. ha ha
        Oligoll - gratuluję ciekawych pomysłów, i co z tym nowym tematem - macie już
        coś?
        • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 09.05.01, 13:14
          Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Doskonale - ciężko nie wejść tu i nie zobaczyć kto
          walnął taki tekst. ha ha
          > Oligoll - gratuluję ciekawych pomysłów, i co z tym
          nowym tematem - macie już
          > coś?

proponuje oczywiscie za wasza aprobata takie tematy: kto
          ma waszym zdaniem najwieksze szanse na awans z innych
          grup eliminacyjnych nie tylko z europy(vide liberia)jaka
          grupa( z mozliwych oczywiscie )na MŚ bylaby najlepsza (z
          niektorymi gra sie nam lepiej)czy ktos z was bierze
          udzial w konkursie o bilety na walie
        • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 09.05.01, 13:21
          ostatnio ktos powiedzial ze sukcesy naszych sportowcow
          (ostatnie-los engeles,hokeisci,sztafeta itd)mialy swoj
          poczatek od malysza a ja twierdze ze wszystko sie
          zaczelo od ARKI NOEGO
          • Gość: jak Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.de.deuba.com 09.05.01, 13:41
            wszystko dobrze sie Nam uklada. Sportowcow mamy coraz lepszych, inflacja maleje, zlotowka sie umacnia,
            jestesmy szczesliwi...
      • Gość: Rafal Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 209.158.182.* 09.05.01, 19:16
        Moim zdaniem Engel jest lepszym trenerem o Wojcika. Jezeli Wojcik jest taki
        dobry, to dlaczego nie wprowadzil druzyne to mistrzostw europy. I dlaczego
        kibice we Wroclawiu skanduja "Wojcik do dymisji?"
        • Gość: capulet Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 20:08
          Rafal!!!
          przeczytałeś inne wypowiedzi???
          jeśli tak to chyba nie zrozumiałeś o co w nich chodziło
          a co do tych tematów oligolla, to dla mnie bardzo interesująca wydaje się grupa
          gdzie o awans walczą Portugalia, Irlandia (zaskakująco dobra), i Holandia
          (zaskakująco słaba)
          ja kibicuję pomarańczowym!!!
          a wy???
          Pzdr
          • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 10.05.01, 09:58
            Gość portalu: capulet napisał(a):

> Rafal!!!
            > przeczytałeś inne wypowiedzi???
            > jeśli tak to chyba nie zrozumiałeś o co w nich chodziło
            > a co do tych tematów oligolla, to dla mnie bardzo interesująca wydaje się grupa
            >
            > gdzie o awans walczą Portugalia, Irlandia (zaskakująco dobra), i Holandia
            > (zaskakująco słaba)
            > ja kibicuję pomarańczowym!!!
            > a wy???
            > Pzdr

rzeczywiscie ta grupa jest strasznie silna ale mysle ze holandia pozbiera sie
            szybko i pokaze wszystkim plecy ,natomiast grupa chyba dziewiata (ang ita) tam
            kazde rozwiazanie jest mozliwe i wspolczuje druzynie ktora bedzie grala baraze z
            druga ekipa z tej grupy
      • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 10.05.01, 09:53
        mowicie ze polska moze byc czarnym koniem mistrzostw
        zgoda -boję sie zebysmy wszyscy tylko nie nadmuchali
        zbytnio tego balonu oczekiwan ,bo wydaje mi sie ze
        prasa ,telewizja i kibice - oczekiwania beda siegac
        conajmniej polfinalu - mam nadzieje ze nasi to
        wytrzymaja .pamietajmy ze nasi sukcesy odnosili gdy
        nikt specjalnie w nich nie wierzyl( MŚ 74,Barcelona 92)
        Oczywiscie mozecie powiedziec - co ten oligoll piepszy
        - przeciez sam dmucha w ten balon najmocniej-zgoda ale
        sam nie wiem czy dobrze robie
        • Gość: gres1510 Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:15
          prowokacja byla bardzo dobra az mi wlosy zdebialy na glowie i chcialem sklnac
          kogos :)))
          ja zawsze jestem optymista moje oczekiwania to final MS
          a na powaznie najwazniejsze jest zeby bylo widac ze nasi chca wywalczyc
          zwyciestwo i graja o nie, a nie stoja i czekaja na to co sie zdarzy na boisku,
          a przegrane zawsze moga sie zdarzyc
      • Gość: gres1510 Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.augustow.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 11:19
        prowokacja byla bardzo dobra az mi wlosy zdebialy na glowie i chcialem sklnac
        kogos :)))
        ja zawsze jestem optymista moje oczekiwania to final MS
        a na powaznie najwazniejsze jest zeby bylo widac ze nasi chca wywalczyc
        zwyciestwo i graja o nie, a nie stoja i czekaja na to co sie zdarzy na boisku,
        a przegrane zawsze moga sie zdarzyc
        • Gość: modo Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ - czyli mlodzi w reprezie IP: *.tch.waw.pl 10.05.01, 11:36
          Witam,

W istocie, prowokacja udana - zanim mi sie text otworzyl, juz mialem w glowie
          cala polemike....
          Proponuje taki temat: mlodzi w reprezentacji.
          Uwazam generalnie, ze Engel to fachura jakich malo, poustawial klocki ( zgoda -
          czesciowo stare ) na boisku tak, ze sie az chce to ogladac. Mozna by godzine
          pisac o poszczegolnych formacjach i zmianie jakosciowej ich gry, ale ja nie o
          tym.
          Czy nie uwazacie, ze Engel zbyt malo odwaznie siega po mlodych ( mam na mysli
          gosci naprawde mlodych - ponizej 22 lat)? Jeden Oli ma 23, reszta powyzej 25 a
          generalnie raczej 28 - 30.
          Jest moim zdaniem masa utalentowanej mlodziezy, ktorej nalezaloby dac szanse od
          razu w seniorskiej reprezentacji - oczywiscie nie w meczach o punkty (chyba ze
          jesienne mecze beda juz o nic, bo awans zagwarantujemy sobie wczesniej:)))
          Widzicie co robia trenerzy najwiekszych? Casillas w Realu, wczoraj ten mlody w
          Bayernie (Owen jakostam) itd. Trenerzy widza, ze goscie maja potencjal i
          odwaznie na nich stawiaja w meczach o stawke - i przewaznie dobrze na tym
          wychodza.
          U nas jest Brozek, Madej, Smolarek, Wichniarek i pewnie jeszcze paru. Mozna by
          ich pomalu wprowadzac, dawac im szanse gry w calych meczach i wpasowywac ich w
          druzyne.
          Co Wy na to?

pozdrawiam
          modo
          • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ - czyli mlodzi w reprezie IP: *.se.com.pl 10.05.01, 16:44
            racja engel musi miec kilku mlodych zawodnikow w swojej ekipie chocby po to
            zeby mogli oni zgrywac sie i nnabierac pewnosci siebie obok dojzalych
            zawodnikow.
            potam latwiej bedzie dokonac bezbolesnej wymiany pokoleniowej-przyklad -francja
            mnie sie obok wymienionych juz zawodnikow ostatnio bardzo bodoba gra rasiaka z
            odry
          • Gość: Towar Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 213.25.47.* 23.05.01, 23:04
            No Oligol juz myslalem ze mowisz naprawde. Na szczescie jeszcze ci nie odbilo.
            Polska gola!!!!!!
      • Gość: Bl@nco Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 195.116.85.* 10.05.01, 19:14
        Szczególnie Olisadebe i Żewłakowie to "piłkarze Wócika"... Poza tym Wójcik jest
        nieudacznikiem, nie mającym pojęcia o taktyce, a Engel - wręcz przeciwnie (vide
        ustawienie na boisku Świerczewskiego). O czym tu więc w ogóle gadać?
        • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 11.05.01, 09:24
          Gość portalu: Bl@nco napisał(a):

> Szczególnie Olisadebe i Żewłakowie to "piłkarze Wócika"... Poza tym Wójcik jest
          >
          > nieudacznikiem, nie mającym pojęcia o taktyce, a Engel - wręcz przeciwnie (vide
          >
          > ustawienie na boisku Świerczewskiego). O czym tu więc w ogóle gadać?

blanco nie czytales wszystkich wiadomosci -przeczytaj zanim cos napiszesz
      • Gość: Bartek Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 217.96.147.* 11.05.01, 09:34
        Co ty kur... znowu pier... Jesteśmy 1,5 nogami w MŚ a ty tu do bani coś
        odwalasz. Spadaj stąd!
        • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 11.05.01, 10:01
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Co ty kur... znowu pier... Jesteśmy 1,5 nogami w MŚ a
          ty tu do bani coś
          > odwalasz. Spadaj stąd!

przeczytaj zanim cos napiszesz baranie
          • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 23.05.01, 17:12
            walia -polska 0-2
            armenia -polska 0-3 co wy na to sory ze tutaj podaje wyniki ktore typuje ale
            moze bedzie ciekawie
            • Gość: Luxc Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waw.cdp.pl 23.05.01, 17:18
              Polska - Norwegia 0:7 zgłoś się - Oligoll znowu chcesz wywołać awanturę he he
              pozdr
            • Gość: Luxc Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waw.cdp.pl 23.05.01, 17:22
              Ale kaszana sorry pomyliłem strony...
              (myślałem, że napisałeś że przegramy)
              Też myślę że wygramy, ale pewnie coś nam wkopią
              moje typy:
              Walia - Polska 1:2
              Armenia - Polska 1:3
              Polska - Norwegia 2:0 a co tam.
              Jeszcze raz sory za debilny post
              pozdr
              • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 23.05.01, 17:43
                mam cicha nadzieje ze bedziemy mieli komplet punktow na koniec eliminacji
                bylem wczoraj na ukrainskim czacie oni zgodnie twierdza ze o pierwsze miejsce
                walczyc bedzie ukraina i bialorus a nam kazali umyc oliego to barany
                • Gość: Luxc Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.waw.cdp.pl 23.05.01, 17:56
                  Pomijając napastników Ukraina jest cieniutka, myślę że z nimi będzie
                  najmniejszy problem, a Białoruś - może z nami zremisują, ale to i tak im nie
                  pomoże. Życzę im Anglii w barażach.
                • Gość: Lechita Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.icom.ca 24.05.01, 10:02
                  Gość portalu: oligoll napisał(a):

> mam cicha nadzieje ze bedziemy mieli komplet punktow na koniec eliminacji
                  > bylem wczoraj na ukrainskim czacie oni zgodnie twierdza ze o pierwsze miejsce
                  > walczyc bedzie ukraina i bialorus a nam kazali umyc oliego to barany

A gdzie jest ten czat ukrainski?
      • Gość: Towar Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 213.25.47.* 23.05.01, 23:00
        Co ty pierdolisz Engel rules!!! Skoro Wojcik jest taki dobry to dlaczego nie
        wygral swojej grupy? Engel jest kilka razy lepszy od Wojcika
        • Gość: oligoll Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.se.com.pl 24.05.01, 10:38
          Gość portalu: Towar napisał(a):

> Co ty pierdolisz Engel rules!!! Skoro Wojcik jest taki dobry to dlaczego nie
          > wygral swojej grupy? Engel jest kilka razy lepszy od Wojcika

spojrzcie co taka mala prowokacja potrafi zdzialac Wiadomo engel jast wielki
          a pomyslec ze rok temu wszyscy wlacznie ze mna wieszali na nim psy
          ENGEL JEST WIELKI
          I Jeszcze taka propozycja - apel do prawdziwych kibicow
          w zwiazku z wczorajsza sroda codow w naszej lidze
          pilkarze naszej ligi maja nas kibicow za kompletnych debili
          kogo ta liga obchodzi mnie juz nie nie bierzmy udzialu w tej maskaradzie
          niech sie sami taplaja w tym gównie( pilkarze dzialacze trenerzy)
          prawdziwym kibicom zostala juz ( i na szczescie )tylko reprezentacja wiec
          apeluje dajmy sobie spokoj z tymi animozjami klubowymi,nie wyzywajmy sie na
          wzajem bo ktos lubi ten klub czy inny sami widzicie ze liga polska to syf kila i
          mogila i naprawde nie warto tracic na to zdrowia
          dajmy z siebie wszystko kibicojmy ,dzyjmy sie ile wlezie badzmy dumni ale tylko
          z reprezentacji i na reprezentacji
          reszte trzeba zaorac jak te boiska na bialorusi
      • Gość: rco Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 195.136.34.* 24.05.01, 08:43
        Przez tą wypowiedź tylo wszedłem na tą listę

Pozdrawiam I popieram ENGELKA
        • Gość: campo Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: 212.244.177.* 24.05.01, 09:20
          :)))dobrze mówisz Luxc:)po co Anglia ma jechać na mistrzostwa:))))
          Oligoll!A to barany z tych ukrainców,niech się lepiej sami umyją jak do
          nasprzyjadą na mecz,bo inaczej to na Śląski trzeba bedzie zabrać maski
          przeciwgazowe:)
          POzdr.
      • Gość: fuzzy Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 09:24
        Zamiast wyszukiwać nowych tematów załóżmy konto w jakimś dobrym banku na które
        wpłacałby każdy ile może, a jak uzbierała by się konkretna kwota wynajelibyśmy
        jakiegoś zawodowca z Czeczenii a ten odstrzelił by Khana i Efenberga.Chyba, że
        któryś z was zdecydowałby się zrobić to społecznie !!!
      • matje Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ 26.05.01, 18:37
        Gość portalu: oligoll napisał(a):

> "ENGEL MOIM ZDANIEM POWINIEN podac sie do dymisji a kadre po nim powinien
        > przejac Wójcik bo zwyciestwa w eliminacjach to zasluga wojcika -to sa z kilkoma
        >
        > wyjatkami jego pilkarze.ENGEL ich przejął i teraz spija smietanke dzieki meczom
        >
        > w slabej grupie 5 do ktorej losowani bylismy tez dzieki wojcikowi i jego

Ty najlepiej weź się sam za prowadzenie reprezentacji, bo tak się znasz na piłce
        jak ja na układaniu ikebany.
        > wynikom

• Gość: PER Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 19:38
        hihi, ja tez juz chcialem na kogos nabluzgac, ale w koncu zorientowalem sie, ze
        to tylko malutki zarcik, co do czatu ukrainskiego to tez chetnie bym sie
        dowiedzial jaki to adres, poza tym jestem dobrej mysli, Polacy maja duze szanse
        na awans i w koncu powinni to wykorzystac, po dlugiej przerwie znowu na MS,
        czyz nie brzmi to sympatycznie, czyz nie brzmi sympatycznie np to: po dlugiej
        przerwie w polfinalaach MS? czyz nie brzmi sympatycznie: po zwycieskim
        polfinale...
      • Gość: zbyszko Re: ENGEL POWINIEN ODEJŚĆ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 02:25
        jak się bawimy w obstawianie, to ja może tak;

walia - polska; 1 x
        armenia - polska; 1 x
        polska - norwegia; 1
        białoruś - polska; x 2
        polska - ukraina; 1 x

... i mam nadzieję , że się nie sprawdzi, ..szczególnie dwa pierwsze ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka