25.08.15, 06:46
Myślicie że to forum tylko my czytamy? o to możecie zapytać eszmeraldy kto jest zainteresowany też oprócz nas, myślę że ma świadomość nie byle jaką, oczywiście ona tego nie napiszę a ja nie jestem pępkiem świata, lecz są pewne sprawy których nie zrozumiecie,są tacy co mnie czytają i się uczą a dla ciebie Masku jestem schizolem chorym i z tego mojego pisactwa wynika jednosmile
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 06:48
      bo czytać i rozumieć trza umieć,a to że nikt mnie nie rozumie to swoją drogą hahaha, no ale ukłon dla tych co rozumiejąsmile
      • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 06:56
        Zaraz spadam do pracy więc się streszczę eszmerado świadomość jest kluczem do wszystkiego, ucz się i oglądaj teledyski które wrzucam.
        • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:00
          Na sztuce się znasz więc będzie Ci dużo łatwiej, jesteś chora chyba z tego co wiem więc masz ten sam problem co ja jeszcze niedawno.Chyba dobrze piszę bo nie wiem ale problem tkwi tylko w świadomości twojej.
          • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:05
            Ostatnio to powinienem mieć już z kilka psychoz, co najmniej.Nie mam jeszcze tej mojej świadomości tak wolnej jak bym to określił ale pracuję nad tym praktycznie kilkanaście godzin dziennie.Najgorsza jest sugestia która jest wszech obecna,zakłóca mocno moją świadomość.
            • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:07
              Propagandę idzie przeskoczyć bez wysiłku ale sugestia to wyższa szkoła jazdy więc delikatnie mówiąc mam jeszcze z tym problemy.
              • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:12
                Na koniec walnę wam propagandowy kawałek bo będę spadał a wy sobie myście co chceciesmile
                  • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:16
                    Tak więc widzisz eszmero jak to wygląda.A co do reszty pozdrowienia łykam tabsy i spadamsmile
                    • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 07:20
                      mierzyłem ostatnio buty kurde felek nie wiem sam czy stopa mi urosła jedna na chwilę czy jeden but się skurczył hahahaha nara trzymta się do wieczora.
    • eszmeralda.i.papugi Re: Ważne 25.08.15, 22:43
      gdybyś pokończył różne fakultety tobyś zdziadział Uwierzu, po prostu, a tak nie masz na to najmniejszych szans i nie musisz rozumieć, ale Ty i tak już wiesz zanim postawię tu kropkę.
      Nie odpalam jutubek, nie muszę
      • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 22:52
        wiedziałem że się odezwieszsmile no eszmerko a czym są te fakultety, owszem gdybym pokończył pewnie bym był teraz mądrzejszysmile
        • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 22:58
          Posiadam wiedzę nie wiem czy byle jaką czy nie ,na pewno nie ścisłą a jak już nie ścisłą to możemy pofilozofować i o mistycyzm zahaczyć co ty na to?, mam nadzieję że mnie pozytywnie odbierasz, więc tej kropki nie postawięwink
          • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:03
            A tak na poważnie to w polityce ostatnio trochę siedziałem,zajmuję się różnymi rzeczami dosyć ciekawymi jak mam wolną chwilę, jutubkiem to nie do końca tak że nie musisz oglądać ale skoro tak nie podważam.
            • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:11
              zajmuję się teraz obecnie troszkę polityką nie tyle co polityką ale wizją z nią związaną,jest to dosyć ciężkie.Mogę Ci wytłumaczyć wszak nie chcę tu pierniczyć nic czego nie będziesz mogła zrozumieć jednoznacznie.A mianowicie ostatnio zajmuję się wizją polityczną różnych ludzi i ugrupiować,coś w stylu Jackowskiego z tym że inną techniką, wygląda to podobnie.I tak na marginesie jeszcze służbami specjalnymi no ale nie ABW czy CBŚ tylko już wyższa szkoła jazdy,o tych technikach Ci chłopcy nie mają chyba pojęcia.
              • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:14
                Tak więc teraz piszę tego posta i będziesz mogła sprawdzić za kilka tygodni czy miałem rację czy się myliłem a mianowicie chodzi o ceny ropy więc piszę otwarcie że polecą w dół i to ostro.Dziwne bo tendencja powinna być odwrotna, tu już nie chodzi o Putina czy Rosję.
                • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:18
                  To są bardzo trudne techniki wizjonerskie, mogę sobie na nie pozwolić dwie trzy max 4 godzinny na dobę.Powód jest tego bardzo prosty, długotrwały stan doprowadzić może do psychozy pomimo tego że schziofrenii etap zakończony.
                  • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:21
                    Dlatego pisałem wcześniej o sugestii, że mi przeszkadza bo moja świadomość na nią jednak reaguje pomimo tego że potrafię ją wychwycić, sugestia nie jest celowa lecz w 99% przypadkowa a to zbija dosłownie.
                    • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:25
                      A odpoczywam w pracysmile
                      • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:28
                        a co do jutubka to warto czasem luknąć co wrzucam, to dodaje klimatu.Bo ciekawa jest psychika artystów,zagrać i napisać coś dobrze, więc trzeba zagrać na emocjach a muzyka to tylko oprawa graficzna.
                          • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:36
                            Pamiętasz eszmeraldo jak jakiś była taka sytuacja że USA z kolalicją miało uderzyć na Syrię ja napisałem dwa dni wcześniej że nie będzie ataku i Obama zostanie sam, wtedy już zaczynałem, ale ogólnie nie mam tematu na którym się skupiam ogólnie psychologia i różne techniki mnie interesują, dlatego oglądam dużo jutubka,dla ciebie będzie to zwykły utwór z obrazem być może a mi taki klip dużo mówi dosłownie o wszystkim.
                            • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:44
                              Jest tak dosyć często że coś wrzucam, napiszę ale nie tłumaczę,tu Ci wyjątkowo napisałem trochę,raczej unikam zdradzania.
                              • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:50
                                A tak na marginesie pamiętasz jak zaczynaliśmy pisać? napisałaś coś że sama zgłupiałaś i nie wiedziałaś co się stałosmile pamiętam to jak dziś, ale pamiętasz mnie jaki byłem kiedyś? nie zmieniłem się zbytnio z zachowania,opakowanie zostało to samo tylko środek się zmienił.
                                • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:56
                                  No dobra pewnie jesteś ciekawa bardzo więc wrzucę Ci tu niżej teledysk,obejrzyj sobie go kilka razy najlepiej ale nie myśl o teledysku i nie szukaj niczego niezwykłego, puszczaj go w tle myśl o czym chcesz ale rób to kilka razy, lecz nie koncentruj się na nim.Powodzenia w teście.
                                  • mercury_staff Re: Ważne 25.08.15, 23:57
                                    oczywiście słuchaj też słów w tle i na obraz też zerknijsmile
                                      • mercury_staff Re: Ważne 26.08.15, 00:51
                                        A tak na marginesie, owszem zawsze możemy porozmawiać poważnie jak byś miała ochotę ale ja widzę że ty lubisz tylko czytać i samej wnioski wyciągaćsmile ale jestem otwarty jak by cosmile
      • mercury_staff Re: Ważne 26.08.15, 14:12
        eszmeralda.i.papugi napisała:

> gdybyś pokończył różne fakultety tobyś zdziadział Uwierzu, po prostu, a tak nie
        > masz na to najmniejszych szans i nie musisz rozumieć, ale Ty i tak już wiesz z
        > anim postawię tu kropkę.
        > Nie odpalam jutubek, nie muszę

Odpowiem Ci na twoje pytanie teraz.Myślę że nie ale skoro ty uważasz że tak więc chyba wszystko ze mną wporządku.Rozumiem że ty rozumiesz że nie za bardzo rozumię, wróć do pępka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka