Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu?

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 17:27
... i ile to kosztuje?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 19:30
      Gość portalu: malaaga napisał(a):

> ... i ile to kosztuje?

Polecam stoiska na ulicy Bardzkiej, przy cmentarzu św. Ducha.

S.
      • f.r.a.n.c Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 20:57
        Snajper zmiłuj się i zakończ już te głupie odzywki. Zwróciłem uwagę że ty nigdy
        nie piszesz konkretów za to „ożenisz” każdego z przedszkolnym tekstem kto
        wybiega poza obszar medycyny akademickiej. Skoro twierdzisz że jakaś metoda
        jest bzdurą bo nie ma dostatecznej dokumentacji i dowodów, to może napiszesz o
        naukowych dowodach które przemawiają za twoimi opiniami. Żądasz dowodów i
        naukowej interpretacji metod tobie nieznanych to i ja żądam tego samego od
        ciebie.
        • snajper55 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 22:05
          f.r.a.n.c napisał:

> Żądasz dowodów i naukowej interpretacji metod tobie nieznanych to i ja żądam
          > tego samego od ciebie.

Dowodami metod i środków medycyny są badania dopuszczające te metody i środki
          do stosowania. Są to powtarzalne efekty lecznicze bez istotnyc efektów
          ubocznych, kontrolowane dawką leku. Dowodami są miliony pacjentów wyleczonych z
          konkretnych chorób za pomocą konkretnych procedur medycznych.

S.
          • f.r.a.n.c Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 22:36
            Dopuszczone przez medycyna akademicką środki/leki nie są żadnymi dowodami. Jak
            dowodem może być np. lek o nazwie talidomid który miał być według zapewnień
            lekarzy i farmaceutów nieszkodliwy a w rezultacie "naprodukował" tysiące kalek?
            Ile leków jest corocznie wycofywanych i ile przybywa nowych, to testowanie na
            ludziach a nie dowody na skuteczność. Leków które miały być hitem na rynku było
            setki, niestety wiele tych "hitów" wycofano kiedy okazało się że zrujnowały
            ludziom zdrowie. To nie są dowody, lecz twoje wywody. Jeszcze raz mówię, jesli
            coś krytykujesz nawet modnym u ciebie podwórkowym slangiem to poniżej przedstaw
            dowody naukowe na to co mówisz. Poza tym dzięki i vice versa, bo jesli dowodami
            według ciebie moga być wyleczeni pacjenci to informuję cię że medycyna
            naturalna takich ma takich mnóstwo.
      • Gość: malaaga Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 21:19
        Ale nadal nie wiem gdzie to można kupić:(
        A to jest jakaś kontrowersyjna sprawa?
        • f.r.a.n.c Odpowiadam 22.02.05, 21:43
          Świece ziołowe (tzw. świece Indian Hopi) są przewaznie stosowane przy
          schorzeniach otolaryngologicznych. Moje doświadczenia nie są najlepsze i
          osobiście się zraziłem ale niekiedy ludzie odczuwają poprawę lub nawet całkiem
          zdrowieją. Zawsze możesz spróbować i sama się przekonać lecz na zdumiewające
          efekty chyba nie ma co liczyć. Kupić je można z tego co wiem na Hali Targowej,
          na piętrze lub na ulicy Starogranicznej 28 w Centrum Terapii Naturalnych.
          Pozdrawiam, Franc.
          • Gość: malaaga dzieks IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 21:54
            dzieki. nie wiedzialam ze swiece sluza do leczenia. myslalam ze tylko
            doczyszczenia, bo patyczkiem to sie tylko ubija woskowine, a na czeste wizyty u
            laryngologa nikt nie ma czasu.
            jeszcze jedno. ile one kosztuja?
            • f.r.a.n.c Re: spoks ;) 22.02.05, 22:09
              Pojęcia nie mam ile teraz mogą kosztować. Jeśli chcesz kupić świece żeby
              zastąpić czyszczenie to stanowczo odradzam, żaden efekt. Żółta zawartość dna
              świecy po spaleniu nie jest woskowiną, wbrew zapewnieniom niektórych
              naganiaczy. Świeca jest koloru żółtego, podczas spalania powstaje pył który
              opada środkiem świecy na dno i często jest mylony z woskowiną. Najlepiej
              sprawdzić to wypalając jedną świecę nad dłonia lub kartką papieru.
          • snajper55 Re: Odpowiadam 22.02.05, 22:09
            Na przykład tu:

fitolek.phi.pl/start.php?id=116

FITO-ŚWIECE do woskowania uszu x 3 pary 29,00 zł

Przynajmniej skóry nie zdzierają, choc taniej w Veritasie. ;))

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka