Gość: malaaga IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 17:27 ... i ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 19:30 Gość portalu: malaaga napisał(a): > ... i ile to kosztuje? Polecam stoiska na ulicy Bardzkiej, przy cmentarzu św. Ducha. S. Odpowiedz Link Zgłoś
f.r.a.n.c Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 20:57 Snajper zmiłuj się i zakończ już te głupie odzywki. Zwróciłem uwagę że ty nigdy nie piszesz konkretów za to „ożenisz” każdego z przedszkolnym tekstem kto wybiega poza obszar medycyny akademickiej. Skoro twierdzisz że jakaś metoda jest bzdurą bo nie ma dostatecznej dokumentacji i dowodów, to może napiszesz o naukowych dowodach które przemawiają za twoimi opiniami. Żądasz dowodów i naukowej interpretacji metod tobie nieznanych to i ja żądam tego samego od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 22:05 f.r.a.n.c napisał: > Żądasz dowodów i naukowej interpretacji metod tobie nieznanych to i ja żądam > tego samego od ciebie. Dowodami metod i środków medycyny są badania dopuszczające te metody i środki do stosowania. Są to powtarzalne efekty lecznicze bez istotnyc efektów ubocznych, kontrolowane dawką leku. Dowodami są miliony pacjentów wyleczonych z konkretnych chorób za pomocą konkretnych procedur medycznych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
f.r.a.n.c Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu 22.02.05, 22:36 Dopuszczone przez medycyna akademicką środki/leki nie są żadnymi dowodami. Jak dowodem może być np. lek o nazwie talidomid który miał być według zapewnień lekarzy i farmaceutów nieszkodliwy a w rezultacie "naprodukował" tysiące kalek? Ile leków jest corocznie wycofywanych i ile przybywa nowych, to testowanie na ludziach a nie dowody na skuteczność. Leków które miały być hitem na rynku było setki, niestety wiele tych "hitów" wycofano kiedy okazało się że zrujnowały ludziom zdrowie. To nie są dowody, lecz twoje wywody. Jeszcze raz mówię, jesli coś krytykujesz nawet modnym u ciebie podwórkowym slangiem to poniżej przedstaw dowody naukowe na to co mówisz. Poza tym dzięki i vice versa, bo jesli dowodami według ciebie moga być wyleczeni pacjenci to informuję cię że medycyna naturalna takich ma takich mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaaga Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić świece do uszu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 21:19 Ale nadal nie wiem gdzie to można kupić:( A to jest jakaś kontrowersyjna sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
f.r.a.n.c Odpowiadam 22.02.05, 21:43 Świece ziołowe (tzw. świece Indian Hopi) są przewaznie stosowane przy schorzeniach otolaryngologicznych. Moje doświadczenia nie są najlepsze i osobiście się zraziłem ale niekiedy ludzie odczuwają poprawę lub nawet całkiem zdrowieją. Zawsze możesz spróbować i sama się przekonać lecz na zdumiewające efekty chyba nie ma co liczyć. Kupić je można z tego co wiem na Hali Targowej, na piętrze lub na ulicy Starogranicznej 28 w Centrum Terapii Naturalnych. Pozdrawiam, Franc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaaga dzieks IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.02.05, 21:54 dzieki. nie wiedzialam ze swiece sluza do leczenia. myslalam ze tylko doczyszczenia, bo patyczkiem to sie tylko ubija woskowine, a na czeste wizyty u laryngologa nikt nie ma czasu. jeszcze jedno. ile one kosztuja? Odpowiedz Link Zgłoś
f.r.a.n.c Re: spoks ;) 22.02.05, 22:09 Pojęcia nie mam ile teraz mogą kosztować. Jeśli chcesz kupić świece żeby zastąpić czyszczenie to stanowczo odradzam, żaden efekt. Żółta zawartość dna świecy po spaleniu nie jest woskowiną, wbrew zapewnieniom niektórych naganiaczy. Świeca jest koloru żółtego, podczas spalania powstaje pył który opada środkiem świecy na dno i często jest mylony z woskowiną. Najlepiej sprawdzić to wypalając jedną świecę nad dłonia lub kartką papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odpowiadam 22.02.05, 22:09 Na przykład tu: fitolek.phi.pl/start.php?id=116 FITO-ŚWIECE do woskowania uszu x 3 pary 29,00 zł Przynajmniej skóry nie zdzierają, choc taniej w Veritasie. ;)) S. Odpowiedz Link Zgłoś