Dodaj do ulubionych

Schizofreniczne halucynacje

03.07.13, 22:32
Czy to jest kura czy osioł? No takie jazdy mam, całkiem po ludzku, Ja nie wiem czy to świnia po ludzku jest, ale niektórym świnia przysługuje. Bo dla niektórych to knur i świnia, jak dla Jarka i dla Grażynki mojej. Takie mam haluny że sie masz wiktor, i nie wiem co z tym. Szukam pomocy na tym forum.
Obserwuj wątek
    • leonardo_gotti Re: Schizofreniczne halucynacje 03.07.13, 23:47
      A propo co mianowicie ciebie interesuje? kim jestem to już się domyślasz i widzisz co możesz:)))) możesz pomerdać ogonkiem i do nogi psie.
    • ditta12 Re: A z tobą cepie sobie pogrywałem. 04.07.13, 08:06
      <Bo dla niektórych to knur i świnia, jak dla Jarka i dla Grażynki mojej. Takie mam haluny że sie masz wiktor, i nie wiem co z tym. Szukam pomocy na tym forum.>

Jakie masz haluny?Opisz to może i damy radę Ci coś podpowiedzieć.Dokąd masz się udać czy jak?No nie wiem A Ty tak tu z grubej rury walisz człeku.
      • leonardo_gotti Re: A z tobą cepie sobie pogrywałem. 04.07.13, 09:59
        jak ich werbowali to my ich przeswietali, kurza twarz,zawsze o krok do przodu przed
        ,,Jełopami"

Bo tu burdel nie z tej ziemi, wydaje się że my na marsie żyjem w tej puszce pandory.
        • leonardo_gotti Re: A z tobą cepie sobie pogrywałem. 04.07.13, 10:06
          Bo tu jest walka agenci z ziemi walczą z agentami z marsa:)
    • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:23
      ale nie ma to jak moje schizy czas na tabsy bo zapomniałem:)
    • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:24
      Pokój nam wszystkim......
      • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:25
        <czas na tabsy bo zapomniałem:) >

a lek,a lek,a lek-już połkłam rano :D
        • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:50
          hehehe
          • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:51
            co łaska ekscelencja jaśnie wielmoży 6 stak się należy za fatygę:D
            • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:54
              zapiernicza ciemny grymski patrzy przed klatką oczom nie wierzy ja oczy przecieram ze zdziwenia i była sobie spółka ,śpiewały jaskółki że do dupy są spółki.Ten jego eskort fajny był:D
              Tatuś ręce załamał, dorobek życia w ruinie bo dobrali się.
              • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:56
                <Pokój nam wszystkim......>

Ament byś napisał zamiast z duchami wojować ;)
                • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:58
                  ditta12 napisała:

> <Pokój nam wszystkim......>
                  >
                  > Ament byś napisał zamiast z duchami wojować ;)

ten duch czyta i cała piepszona elita, i w pizdu mam po premi w tym miesiącu, mało tego dywanik mnie czeka za ten ryj niewyparzony co otwieram do żony:)
                  • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 10:59
                    <dywanik mnie czeka za ten ryj niewyparzony co otwieram do żony:)>

może czerwony boś Ty Gwiazda przecież :)
                    • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 11:01
                      uj znajet ale dwa szczeguły się pokryły i nie mam pewności, może to moje schizy ale na zimne dmuchać tak jestem nauczony,bede milczał jak grób i obserwował sytuację jak budiet cicho to znaczy że to moje schizy.
                      • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 11:03
                        prawdopodobnie, ale uśmiechy będa szczere od razu rozkminię czym marysi zapach.
                          • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 14:55
                            Pozdrowienia dla jełopów :D
                            • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 15:25
                              A co to AbW?Bo nie wiem:(
                              • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 15:37
                                mniiszka_modlońska?
                                • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 15:38
                                  at spirytus sankti-ament
                                  • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 04.07.13, 15:39
                                    modlitwa porządnaa;
                                    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNeqCEOHWOaaWOAC26BvforLaKbkJdbbJc9ltAN5eapopeYitt
                                    • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 05:20
                                      ABW to takie pieski łańcuchowe na łańcuchu,wyszkolone do kąsania jak się je spuści.Ale póki mają łańcuch nie moga konsać.Nie na wszystkich są spuszczane pomimo tego że widzą jak lisy kradną kury;)
                                      • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 07:29
                                        Chyba pieski się spuściły,poskarżyły bo tu włażą i nie wiadomo w ogóle o co chodzi im.
                                        Coś tam piszą o moich seksualnych obsesjach a ja nie mam tego rodzaju problemów w przeciwieństwie do wściekłych suk,histeryczek.
                                        Ale co tam.Policja forumowa czuwa jak w państwie policyjnym należy i nie chce mi odblokować możliwości tworzenia wątków.Pewnie dostanę bana bo starsze panie mają zadre w dupsku.
                                        • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 07:41
                                          No mnie ban nie rusza.
                                          budiet nowy nick.
                                          zestarzeją sie tu ze mną na tym forumie a varna jak Danusia z Krzyżaków niedługo będzie do ściany śpiewała.
                                          • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 07:58
                                            > No mnie ban nie rusza.
                                            > budiet nowy nick.>

Ja nie będę pisać jak mnie policja zbanuje.Trudno.Zajmę się czym innym.
                                            Nie wchodzę na Chad bo tam o farmacji tylko.Czytam to co mnie interesuje i znalazłam wypowiedź dolora.To mądry człowiek,ma dużą wiedzę.Napisał mi kiedyś na forum wegetariańskim że ser żółty za tłusty,za dużo cholesterolu zawiera i od tego utworzyły się kamienie które przeszły do przewodu trzustkowego i spowodowały ostre zapalenie.
                                            O taką pomoc chodzi :)
                                            • mniszek_modliszka Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 14:06
                                              Jaruś, puść tego bąka bo ci zad rozsadzi. To był mały wkręt. Ty też lubisz przecież wkręcać czasem.

Pietrek.
                                              • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 14:19
                                                Bedzie forum o forum redakcyjnej schizofrenii.
                                                Poznasz moje chamstwo dopiero,jestem człowiekim bez skrupułów. bedzie sporo tego vibratorek i jej mamusia tirówka woreczek na spermę za kosmetyki i reszta śmietanki trollów.o łysym nie zapomne w piętach mnie odczujecie. Lubię się dobrze bawić ludźmi hehe.
                                                • mniszek_modliszka Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 14:53
                                                  leonardo_gotti napisał(a):

Ale to już dawno wiadomo. Mam cię w dupie jaruś, tak se tylko siedzę bo się nudzę. To zakładaj se i pokazuj. Co ty myślisz że wszystkie ludzie takie pie...i.ęte żeby przeżywać co się na jakichś forach dzieje?
                                                  • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 15:03
                                                    Ja też mam cię podwójnie w tyłku,też mam dobrą zabawę z tego.I z nudów. Ludzie lubią czytać taki chłam a forum się uwolni od moich pogaduszek.Tam za to dam czadu że łaaaaa to dopiero będzie zabawa:)
                                                  • mniszek_modliszka Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 15:13
                                                    Na poprzednich twoich forach jakoś nie było rozbawionego tłumu, to żeś wracał świnić na redakcyjną.Samemu to ty nic nie umiesz osiągnąć, musisz żerować na cudzym. Nawet forum musi być cudze, żebyś mógł istnieć, takie z ciebie nic.
                                                  • leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 15:31
                                                    No cóż widocznie to mi się podoba i to mnie rajcuje:)
                                                    Następna sprawa co do przyszłego forum.Zapewniam cię że trolle skórę bardziej z nienawiści będą zdzierać.I o to chodzi każdy robi to co lubi,ja wręcz mam z tego ubaw nieziemski.
                                                  • mniszek_modliszka Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 16:03
                                                    eonardo_gotti napisał(a):

> No cóż widocznie to mi się podoba i to mnie rajcuje:)

Tak se tłumacz. Inaczej nie potrafisz, nie masz wyjścia. Trzeba byłoby się wysilić, tylko po co, nie?

Następna sprawa co do przyszłego forum.Zapewniam cię że trolle skórę bardziej z
                                                    > nienawiści będą zdzierać.

Taaa. A na końcu i tak ty wylądujesz u wariatów, nie trolle. Ubaw będziesz mieć.

• leonardo_gotti Re: Róznica jest miedzy nami. 05.07.13, 16:14
                                                    Nie tłumacze sobie tego tak łysolu tylko mówię jak jest.To drugie nie grozi.
                                                  • ditta12 Re: Róznica jest miedzy nami. 06.07.13, 05:49
                                                    <Jaruś, puść tego bąka bo ci zad rozsadzi. To był mały wkręt. Ty też lubisz przecież wkręcać czasem.

Pietrek. >

Ty to Pietrek jak walniesz coś to z siłą młota.:D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka