Dodaj do ulubionych

na bole polecam

25.10.12, 18:34
witam was kochani
aktualnie jestm w Uk i tutaj rowniez praktykuje swoja wspolprace z firma ktora zxajmuje sie sprzedaza i produkcja naturalnych produktow, takze na bole plecow i kregoslupa. Produktu dzialaja w 100% , sprawdzone od 33 lat. jesli ktos chcialaby dowiedziec sie wiecej na temat produktow bardzo prosze o kontakt.
magda
magdanarain1210@gmail.com
Obserwuj wątek
    • nadiaa8 Re: na bole polecam 06.11.12, 10:43
      Mnie na ból kręgosłupa pomógł rezonator biofotonowy. Razem z rehabilitacją i ćwiczeniami zdziałał cuda, bo bóle ustąpiły
      • wojtek_kwiatkowski Re: na bole polecam 29.11.12, 12:42
        Nadiaa8 w jakim czasie od stosowania poczułaś różnicę? Ja mam straszne problemy z wypadającymi dyskami, a moja córka ma skolioze i też narzeka na ból. Moi rodzice kupili rezonator, chyba dokładnie BV Harmonic i namawiają mnie do spróbowania, więc chyba spróbuję :)
      • mariab6 Re: na bole polecam 20.11.13, 13:10
        Studio Medycyny Holistycznej na Ponikwoda.Pomogli juz wielu osobom. Kręgarz ma doświadczenie ponad 20 letnie. Polecam każdemu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie podam namiary. Ja cierpiałam na zapalenie nerwu rwy kulszowej.Teraz żyje bez bólu.W poczekalni zawsze kilka osób, nawet dzieci.
      • moon1112 Re: na bole polecam 13.03.14, 22:12
        Jeśli o mnie chodzi to, polecam taki może trochę niekonwencjonalny sposób - jest taka mata do masażu stóp z twardymi wypustkami, na jednym z portali aukcyjnych można kupić większe i mniejsze wersje, to ja radzę tę dłuższą i po prostu się na niej kłaść. Na początku mało przyjemne ale działa. Pewnie też ważne jakie jest pochodzenie bólu, ale jak nie zadziała zawsze można stosować do masażu stóp ;).
    • kleo6 Re: na bole polecam 11.01.13, 16:12
      Zastosuj sól bocheńską od Salco na takie bóle jest doskonałym rozwiązaniem, miałam z nimi duży problem, a teraz czuję się doskonale, tzn bóle dalej dokuczają, ale są tak słabe że czasami da się o nich zupełnie zapomnieć.
    • patrykm82 Re: na bole polecam 07.06.13, 15:21
      Na bóle kręgosłupa najlepszy jest dobry materac. Polecam sprawdzony przeze mnie materac Natura typu bonell polskiej myśli i konstrukcji. Bardzo ważnym elementem naszego materaca jest jego górna część, uniwersalna na lato i zimę, z którą ludzkie ciało ma kontakt w czasie snu i odpoczynku.
      Wykonana jest ona z materiałów w 100% naturalnych tj.:
      bawełny
      łuski gryki
      naturalnej skóry
      Dzięki nim materac "NATURA" posiada wiele walorów leczniczo-zdrowotnych, a pozytywne opinie o naszym materacu stawiają go w grupie o najwyższej jakości klasy sprzętu. WWW.eko-med.otwarte24.pl
      • truskawka545 Re: na bole polecam 01.10.13, 13:51
        Na bóle pleców polecam metodę mckenziego. Mnie strasznie męczyły bóle kręgosłupa, związane były one z siedzącym trybem pracy, na szczęście wytropiłam w internecie tą metodą teraz codziennie samodzielnie ćwiczę i już widzę znaczącą poprawę. Polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą zadbać o swój kręgosłup.
        • szymonstan87 Re: na bole polecam 27.11.13, 10:38
          Masaże z dojazdem do domu klienta. lecznicze rehabilitacyjne i nie tylko. Magia Masaż - Profesjonalny masaż w Twoim domu - www.magiamasaz.eu
    • sylwiaborysiak1 Re: na bole polecam 07.03.14, 11:36
      Idealnym preparatem jest Balsam Alpenkrauter lub Emulsja Alpenkrauter! Jest to produkt niemiecki, który idealnie wpływa na bóle!!! Jak najbardziej polecam, moi rówieśnicy, znajomi, rodzina tylko z niego korzystają. :)

Pozdrawiam!
    • aga.buc Re: na bole polecam 04.03.15, 20:34
      Trenuje biegi teraz już nie mam problemów z bólem ale gdy zaczynałam trenować łapały mnie skurcze i miałam straszne zakwasy. Wogóle zaczynały mnie o dziwo boleć plecy. Kupiłam więc matę do masażu medivon, bo poleciła mi koleżanka (też biega) Mata super masuje u powoduje rozkurcz mięśni i łagodzi ból . Jest wspaniała polecam sportowcom szczególnie tym pczątkującym
      • malapatrycja Re: na bole polecam 05.03.15, 17:11
        Aga!
        W wątku wyżej pisałaś o macie na problemy kostno-stawowe, czy zakwasy i skurcze sa właśnie takim problemem? Czy do Ciebie, biedaczko, przyplątało się tyle dysfunkcji?? Ponawiam moje pytania z tamtego watku. Czy są jakieś badania naukowe zgodne z EBM świadczące o skuteczności maty odnośnie zakwasó?
        Jeżeli tak to poproszę o link do nich lub podam swojego maila do ich przesłania. Bo raczej nie mogą to być tajne informacje. Może warto byłoby się zastanowić nad przyczyną skurczów? Brak odpowiedniego rozciągania może powodować bardzo powazne problemy. Pamiętaj Aga-najważniejsze jest leczenie przyczyny!! Jakie są przeciwwskazania do stosowania takiej maty? Przecież nie wszystkie jednostki chorób można traktowac masażem. Co w przypadku żylaków i miażdżycy?
        Mam nadzieję na szybkie otrzymanie odpowiedzi ponieważ bardzo zależy mi na kupnie tej maty.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka