Dodaj do ulubionych

Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ?

16.04.05, 16:37
Czy zaoberwowałeś/łaś jakiś efekt ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gajka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 16.04.05, 16:46
      bardzo dobra ale trzeba minimum 3 ,4 miesiące stosować efekty już po 1,5
      miesiąca,pozatym dobra byłaby dieta wiosenna dużo warzyw owoców,iolej lniany
      etc
    • Gość: starzec1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.net.autocom.pl 18.04.05, 16:17
      Dzięki gajka. Kto jeszcze coś wie ?
      • Gość: ann Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 18.04.05, 16:22
        podobno więcej lecytyny jest w ptasim mleczku (wedel)
        dobra podobno jest lecytyna firmy Hasco

a jakich efektów się spodziewasz?
        • Gość: zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 17:50
          Nie wiem o co tu chodzi, wiem jednak, że dużo lecytyny jest w SUROWYM żółtku
          jajka. CZyli jajeczko na miękko lub w koszulce :-) Pozdrawiam, smacznego,
          Żyrafa
    • starzec1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 20.04.05, 16:20
      To ja pytam :)
      • Gość: babs Pyszne! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 20.04.05, 22:00
        Stosowałam w różnych postaciach: w płynie, w drażetkach, w takich jakby
        "woskowych" wałeczkach(kupowanych w Niemczech) o smaku orzechowym. Czułam się
        świetnie pod każdym względem. Ostatnio znów mi chodzi po głowie ta kuracja. Na
        pewno (mnie przynajmniej) nie zaszkodziła. Pamiętam, jak przed laty kupowałam za
        dolary w Pewexie. Smacznego i na zdrowie :-))
        • Gość: zyrafa46 Re: Pyszne! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:09
          Smacznego:-)))
    • Gość: zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 17:55
      Widzę, że parę leków Cię interesuje. Lepiej idź do lekarza...Chociaż to różnie
      bywa. Ale w każdym razie nie radzę samemu decydować o przyjmowaniu poważnych
      leków. Dla mnie wszystkie leki są poważne, bo dają skutki uboczne. TRzeba
      uważać. Pozdrawiam, Żyrafa
      • Gość: gajka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 21.04.05, 00:40
        Lecytyna nie daje poważnych efektów ubocznych oprócz tego że jeśli zażyje się
        ją [przedawkuje więcej niż producent napisze to wywołuje przeczyszczenie]to
        wszystko
        • Gość: gosc Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 05:11
          Lecytyna należy do luksusowych środków wspomagających,bo była wycofywana jako
          lek.Ja raczej nie stwierdziłem większego efektu.Niemniej jest w słodyczach-
          nieszkodliwa.Na pamięć i inteligencję nie ma sposobów,ale najważniejsze to
          uniknąć niszczenia żył przez tłuszcz i jego odmiany.Produkty przemiany materii
          to trucizny o wielorakich skutkach ubocznych dlatego należy unikać jedzenia
          każdej ilości jedzenia która nie jest niezbędnie konieczna i nie służy zdrowiu.
          • Gość: Magda1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.3vnet.pl 21.04.05, 11:15
            Na pamiec oprocz lekow wspomagajacych ,jest czytac i duzo czytac.przez to
            cwiczy sie pamiec.Tak mi doradzil ,neurolog ,ktory mame leczyl juz 30 lat.W tej
            chwili jest na emeryturze.
            Aha jest to jedyny lekarz, ktory chodzi pieszo ,pomimo ,ze posiada
            samochod.Autem tylko jezdzi do chorych, ktorzy mieszkaja poza
            miastem.Oczywiscie z tego grona lekarzy ktorych znam.
            Moja babcia 95lat] ,ciagle mi opowiada ,ze moj dziadek ,w wieku 40 lat mial
            silnie zaawansowana miazdzyce[nie pil ,nie palil]i
            wlasnie ,Buerlecytyna ,pomogla mu dozyc do 73lat. Pil ja litrami ,a babcia z
            nim.A babci pamiec jest o wiele lepsza niz moja.Musi cos byc w tym.A kiedys to
            mozna bylo dostac za dolary tylko.
            • zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 21.04.05, 11:37
              A ta BUER...droga jest? Bo moja pamięć jest jak sitko. Szybciej wyleci niż
              zdążę zauważyć, że coś wiedziałam ;-) Pozdrawiam, Żyrafa
              Zyrafo, miałaś dzis nie zaglądać do kompa...
              • nnike Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 21.04.05, 12:32
                A zaglądaj :D www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zyrafa.gif
                • Gość: janka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:35
                  ale fajne
                  • nnike Janka :) 21.04.05, 12:45
                    skocz.pl/qus
                    • Gość: janka Re: Janka :) IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:53
                      Oj będę }}}}}}}}A mozesz "wyczarować "coś z kotkami najlepiej biało czrnymi jak
                      mój Mruczek no cudo po prostu dzięki humor mi poprawilaś
                      • nnike Re: Janka :) 21.04.05, 13:14
                        Kotki? Proszę bardzo:
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kotek.gif
                        soleilimg1.free.fr/gifs/animaux/chats/chat095.gif
                        www.willrich.supanet.com/cats/40c5.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Myszka.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/drink.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_w_pume.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kotka.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_ninja.gif
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_sie_stroszy.gif
                        A tu moja trójka:
                        www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Myszka_Mruczek_Puma.jpg
                        A teraz, uwaga, żeby było na temat:

bardzo podobny w działaniu jest TANAKAN: skocz.pl/quu ;)

• Gość: Janka Re: nnike IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:24
                          Cholera z pracy mnie wyrzuca ,cud te obrazki ,ha Twoje sa fajniutkie kotki ja
                          mam Miska,Mruczka czrno bialego mial brata a le kiciuś umarł mi pare lat temu
                          na białeczkę{{{{no nic kitki są fantastyczne i te "rysunkowe"ale prawdziwsze
                          milsze ,serdecznie pozdrawiam}}}}}}}}}}}
                          • nnike Do Janki i moderatora ;) 21.04.05, 13:27
                            To co tu wyprawiam z gifkami ma mieć działanie czysto terapeutyczne ;)

Janka, również pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka