starzec1 16.04.05, 16:37 Czy zaoberwowałeś/łaś jakiś efekt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gajka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 16.04.05, 16:46 bardzo dobra ale trzeba minimum 3 ,4 miesiące stosować efekty już po 1,5 miesiąca,pozatym dobra byłaby dieta wiosenna dużo warzyw owoców,iolej lniany etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starzec1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.net.autocom.pl 18.04.05, 16:17 Dzięki gajka. Kto jeszcze coś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 18.04.05, 16:22 podobno więcej lecytyny jest w ptasim mleczku (wedel) dobra podobno jest lecytyna firmy Hasco a jakich efektów się spodziewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 17:50 Nie wiem o co tu chodzi, wiem jednak, że dużo lecytyny jest w SUROWYM żółtku jajka. CZyli jajeczko na miękko lub w koszulce :-) Pozdrawiam, smacznego, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
starzec1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 20.04.05, 16:20 To ja pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babs Pyszne! IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 20.04.05, 22:00 Stosowałam w różnych postaciach: w płynie, w drażetkach, w takich jakby "woskowych" wałeczkach(kupowanych w Niemczech) o smaku orzechowym. Czułam się świetnie pod każdym względem. Ostatnio znów mi chodzi po głowie ta kuracja. Na pewno (mnie przynajmniej) nie zaszkodziła. Pamiętam, jak przed laty kupowałam za dolary w Pewexie. Smacznego i na zdrowie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Pyszne! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 23:09 Smacznego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 17:55 Widzę, że parę leków Cię interesuje. Lepiej idź do lekarza...Chociaż to różnie bywa. Ale w każdym razie nie radzę samemu decydować o przyjmowaniu poważnych leków. Dla mnie wszystkie leki są poważne, bo dają skutki uboczne. TRzeba uważać. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 21.04.05, 00:40 Lecytyna nie daje poważnych efektów ubocznych oprócz tego że jeśli zażyje się ją [przedawkuje więcej niż producent napisze to wywołuje przeczyszczenie]to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.04.05, 05:11 Lecytyna należy do luksusowych środków wspomagających,bo była wycofywana jako lek.Ja raczej nie stwierdziłem większego efektu.Niemniej jest w słodyczach- nieszkodliwa.Na pamięć i inteligencję nie ma sposobów,ale najważniejsze to uniknąć niszczenia żył przez tłuszcz i jego odmiany.Produkty przemiany materii to trucizny o wielorakich skutkach ubocznych dlatego należy unikać jedzenia każdej ilości jedzenia która nie jest niezbędnie konieczna i nie służy zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda1 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.3vnet.pl 21.04.05, 11:15 Na pamiec oprocz lekow wspomagajacych ,jest czytac i duzo czytac.przez to cwiczy sie pamiec.Tak mi doradzil ,neurolog ,ktory mame leczyl juz 30 lat.W tej chwili jest na emeryturze. Aha jest to jedyny lekarz, ktory chodzi pieszo ,pomimo ,ze posiada samochod.Autem tylko jezdzi do chorych, ktorzy mieszkaja poza miastem.Oczywiscie z tego grona lekarzy ktorych znam. Moja babcia 95lat] ,ciagle mi opowiada ,ze moj dziadek ,w wieku 40 lat mial silnie zaawansowana miazdzyce[nie pil ,nie palil]i wlasnie ,Buerlecytyna ,pomogla mu dozyc do 73lat. Pil ja litrami ,a babcia z nim.A babci pamiec jest o wiele lepsza niz moja.Musi cos byc w tym.A kiedys to mozna bylo dostac za dolary tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 21.04.05, 11:37 A ta BUER...droga jest? Bo moja pamięć jest jak sitko. Szybciej wyleci niż zdążę zauważyć, że coś wiedziałam ;-) Pozdrawiam, Żyrafa Zyrafo, miałaś dzis nie zaglądać do kompa... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? 21.04.05, 12:32 A zaglądaj :D www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zyrafa.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Buerlecytyna -kto stosował ? Efekty ? IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:35 ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Janka :) IP: *.chello.pl 21.04.05, 12:53 Oj będę }}}}}}}}A mozesz "wyczarować "coś z kotkami najlepiej biało czrnymi jak mój Mruczek no cudo po prostu dzięki humor mi poprawilaś Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Janka :) 21.04.05, 13:14 Kotki? Proszę bardzo: www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kotek.gif soleilimg1.free.fr/gifs/animaux/chats/chat095.gif www.willrich.supanet.com/cats/40c5.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Myszka.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/drink.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_w_pume.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kotka.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_ninja.gif www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/kot_sie_stroszy.gif A tu moja trójka: www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Myszka_Mruczek_Puma.jpg A teraz, uwaga, żeby było na temat: bardzo podobny w działaniu jest TANAKAN: skocz.pl/quu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: nnike IP: *.chello.pl 21.04.05, 13:24 Cholera z pracy mnie wyrzuca ,cud te obrazki ,ha Twoje sa fajniutkie kotki ja mam Miska,Mruczka czrno bialego mial brata a le kiciuś umarł mi pare lat temu na białeczkę{{{{no nic kitki są fantastyczne i te "rysunkowe"ale prawdziwsze milsze ,serdecznie pozdrawiam}}}}}}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Do Janki i moderatora ;) 21.04.05, 13:27 To co tu wyprawiam z gifkami ma mieć działanie czysto terapeutyczne ;) Janka, również pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś