Dodaj do ulubionych

Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced

29.08.12, 12:02
Witam serdecznie wink
Kochane bardzo chcę się Wami podzielić moim szczęściem a mianowicie odrosły mi rzęsy na górnej i dolnej powiece. Stosowała i stosuję nadal preparat o nazwie Revitalash Advanced który poleciła mi pół roku temu kosmetyczka wykonująca makijaż trwały brwi. U mnie zadziałało, mam rzęsy. Dodam iż od 6 lat choruję na łysienie plackowate złośliwe. Także jeśli u mnie wyrosły rzęsy to istnieje szansa że u innych też jest to możliwe !!!
Pozdrawiam
Nena79.0
Obserwuj wątek
    • annovi Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 29.08.12, 23:23
      ciekawe jest jak to jest z tym Revitalash - ja też stosowałam to jakiś czas i nic nie odrosło. Stosowałam też mocniejszy Latisse i nic.
      • nena79.0 Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 30.08.12, 09:09
        Kosmetyczka powiedziła mi że odżywkę należy stosować latami aby efekt się utrzymał. Ja stosuję od pół roku i bedę nadal. Odżywka pomaga osobom po chemioterapi, ale ja choruje na łysienie plackowate złośliwe i w moim przypadku zadziałała.
        • lora.ola Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 01.09.12, 00:54
          Hmm, może spróbuję.Gdzie się to kupuje? i ile kosztuje?
          • nena79.0 Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 04.09.12, 12:48
            Witam wink

Koszt preparatu to ok 300 zł 3,5 ml. starczy od pół roku do roku. Ja pierwszą odżywkę kupowałam u kosmetyczki a nastepną ze strony internetowej polskiego dystrybutora. Wpisałam nazwę i odnalazłam stronę.
            pozdrawiam i życzę powodzenia w odroście rzęs ! ! !wink
            • lea2012 Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 14.11.14, 22:18
              Czy nadal masz rzesy? Mi wypadly z 1 oka w trakcie stosowania revitalash. Potem wydawalo mi sie ze mnie uczuli( uzywalam jakies 3 lata) ale zbieglo sie to ze stosowaniem protopicu . Znowu smaruje nim ale poza tym ze mnie piecze i sie czerwieni to rzes brak... zastanawiam sie nad powrotem do revitalah a odstawieniem protopicu.. protopic uzywam na bielactwo
              • c_a_r_o_l_l_a Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 15.11.14, 13:19
                Lea2012 wiem, ze to nie to forum, ale ten protopic pomaga Ci na bielactwo? Ja tez mam lysienie plackowate i bielactwo i to drugie cholerstwo bardziej mi uprzyksza zycie.
                • lea2012 Re: Odrosły mi rzęsy !!!! - RevitaLash Advanced 15.11.14, 13:33
                  Niby ma pomagac ale ja nie wiem czy pomaga. Dodatkowo sie jaswietlam narazie beak spektakularnych efektow. A ten protopic i na lysienie i na bielactwo niby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka