malenkaaaa 26.04.05, 10:25 jestem szczupła, ale mam problem z dosc duzymi pośladkami cwicze i odzywiam sie racjonalnie.Moze znacie jakies cwiczenia aby zmiejszyc posladki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dieta_pl Re: posladki 16.05.05, 15:17 malenkaaaa napisała: > jestem szczupła, ale mam problem z dosc duzymi pośladkami cwicze i odzywiam > sie racjonalnie.Moze znacie jakies cwiczenia aby zmiejszyc posladki?? Polecam Rowerek lub bieganie. Generalnie obserwując włąsne wyniki najlepsze osiągam właśnie biegając. Dystans nie ma znaczenia, ważne aby był za każdym razem dłuższy :) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.kalinski Re: posladki 30.05.05, 12:02 To prawda, z tym że często zapomina się o drobnym szczególe - ćwiczenia nieodpowiednio dobrane do danej sylwetki, typu budowy ciała, nie uwzględniające też trybu życia (tak, tak) mają owszem z reguły działanie dobroczynne dla zdrowia i wydolności organizmu, ale często zapomina się o tym, że tłuszcz zastępowany jest przez mięśnie, co w generalnym rozrachunku nie powoduje ubytku obwodów (nie licząc pozostałych dobroczynnych skutków takich ćwiczeń, o których wspomniałem). Dlatego polecam kontakt z trenerem czy instruktorem fitness, który poradzi jakie ćwiczenia dobrać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hesjja Re: posladki 07.06.05, 17:27 może warto dorzucić ćwiczenia na górę żeby jakoś "równomiernie" wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś