nadia244 13.08.07, 13:43 morfologia z rozmazem, cukier, tarczyca w normie pocę się koszmarnie, wystarczy że przejdę do drugiego pokoju to mam uderzenia gorąca i jestem już klejąca, i to nie tylko w czasie tych upałów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: Co zbadać? 13.08.07, 16:51 A czy masz nieregularne lub zbyt krótkie miesiączki, nieprawidłowe owłosienie, odchudzasz się? Od jak dawna te dolegliwości trwają? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia244 Re: Co zbadać? 13.08.07, 18:03 urodziłam dziecko 2 lata temu, trochę teraz przytyłam , biorę pigułki antykoncepcyjne, mam dość obfite owłosienie,a miesiączki mimo pigułek są obfite, nie odchudzam sie bo nie mam silnej woli, trwa to napewno od roku Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Co zbadać? 13.08.07, 18:21 Możliwe, że przyczyną są zaburzenia hormonalne, choć to tylko jedna z wielu opcji. Ale nic tak "samo z siebie" się nie pojawia, skoro dawniej nie miałaś problemów z potliwością, powinnaś szukać przyczyny. Spróbuj iść do endokrynologa. Odpowiedz Link Zgłoś