sundry 26.08.07, 12:52 Może ktoś z Was miała coś takiego?Bóle łydek,i rąk od łokci promieniujące do palców..Idę do lekarza w tym tyg.,ale może coś podpowiecie?Co może mi dolegać?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur737 Re: Bóle rąk i nóg. 26.08.07, 14:59 Zobacz interniste i reumatologa. Jak beda problemy diagnostyczne napisz znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: Bóle rąk i nóg. 26.08.07, 20:52 A nie brałas jakichś leków, nie piłaś alkoholu, nie miałaś biegunki albo wymiotów? Od jak dawna trwają te bóle? Odpowiedz Link Zgłoś
ewax100 Re: Bóle rąk i nóg. 26.08.07, 21:11 Ja miałam bóle nóg i rąk zdiagnozowano mi fibromialgię a niedawno że mam boreliozę.Mało napisałas o objawach - jak długo trwają-czy cokolwiek wykluczyłaś?Musisz zrobić szereg badań aby na zasadzie wykluczenia dojsć do przyczyny Twoich objawów. Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36118 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26140 Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Bóle rąk i nóg. 27.08.07, 11:04 Z leków stale biorę tylko tabletki antykoncepcyjne,alkohol czasami,biegunki ani wymiotów nie miałam.Bóle trwają ok.tydzień,nie niepokoiły mnie wcześniej,bo to było takie"rwanie"jak na zmianę pogody,ale dziś stały się bardziej charakterystyczne,bolą mnie stawy,więc chyba lekarz mnie nie ominie... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Bóle rąk i nóg. 28.08.07, 19:03 A jesteś pewna,że to nie tabletki są winne? Czasem takie drętwienie, bóle może być skutkiem ubocznym, związanym ze zmianami zakrzepowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Bóle rąk i nóg. 29.08.07, 10:38 Pewna nie jestem,ale jutro idę do ginekologa i się wypytam.Ale z tego,co czytałam o zakrzepicy,wynika,że to raczej bóle nóg,a mnie bolą głównie ręce(palce). Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Bóle rąk i nóg. 29.08.07, 15:21 Moja siostra po tabsach dostała zakrzepicy mózgowej, więc są rózne zakrzepice, a do lekarza idź, bo nie powinno się takich objawów lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Bóle rąk i nóg. 29.08.07, 15:40 Idę jutro,prawdopodobnie będę zmuszona odstawić:/ Odpowiedz Link Zgłoś