sowa-88 13.12.08, 16:31 a ja polece książke: Prosty sposób jak skutecznie rzucić palenie i Prosty sposób -"- dla kobiet Allena Carra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.o.d.z.i.r.e.j Re: dobra ksiazka 14.12.08, 23:49 Prosty sposób na rzucenie palenia - Allena Carra znam i polecam. Mnie pomogło i pewnie wielu osobom na tym forum. O co chodzi z drugą polecaną przez Ciebie pozycją? Prosty sposób -"- dla kobiet? nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
szajka83 Re: dobra ksiazka 03.01.09, 17:51 ja wlasnie tą ksiązke wczoraj znalazlam, i przeczytałam. Czytałam ją w Nowy rok wieczorem do baaaardzo późna, i wczoraj ok 15 skonczylam.... i od tej pory jeszcze nie zapalilam :-) książka jest niesamowita i naprawde pomaga, pod warunkiem ze rozumie sie co sie czyta i stosuje sie do instrukcji. no i co chwile znajduje odniesienie do niej w tym co robie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaraga Re: dobra ksiazka 10.07.09, 19:12 Znalezione w sieci: rapidshare.com/files/204366601/Jak_rozstawac_sie_z_papierosami.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
szaraga Allen Carr - Łatwy sposób na rzucenie palenia 03.12.09, 10:12 Allen Carr - Łatwy sposób na rzucenie palenia rapidshare.com/files/315617336/Latwy_sposob_na_rzucenie_palenia.pdf rapidshare.com/files/315617337/latwy_sposob_na_rzucenie_palenia.rar Wszystkim palaczom, których nie udało mi się wyleczyć. Mam nadzieję, że to pomoże im się uwolnić. Oto nareszcie cudowne leczenie, na które czekali wszyscy palacze: • Natychmiastowe • Jednakowo skuteczne dla nałogowych palaczy • Bez skutków ubocznych odstawienia papierosów • Bez potrzeby użycia silnej woli • Bez terapii szokowej • Bez żadnych trików i sztuczek • Bez ryzyka przybrania na wadze • Trwale skuteczne Jeżeli jesteś palaczem, jedyne, co musisz zrobić, to przeczytać tę książkę. Jeżeli jesteś niepalącym, który ofiarowuje tę książkę ukochanej osobie, musisz ją przekonać, aby przeczytała tę książkę. Jeżeli nie potrafisz tego zrobić, przeczytaj sam tę książkę, a ostatni rozdział podpowie ci, jak dotrzeć do niej z tą wiadomością oraz jak uchronić twoje dzieci przed rozpoczęciem palenia. Nie daj się zwieść faktem, że one teraz tego nienawidzą. Wszystkie dzieci tak mają zanim popadną w uzależnienie. Literatura uzupełniająca: rapidshare.com/files/204366601/Jak_rozstawac_sie_z_papierosami.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_justa212 Re: dobra ksiazka 09.07.10, 20:11 Witam Ja polecam e-booka Renaty Zielińskiej "Kochać za bardzo" - o anoreksji i przemocy psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś