Gość: sasiad IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 15:34 Chłopaki - między czerwcem a 20 września 15 postów. Po co wam to.Idżcie spać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolek Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.vc.shawcable.net 14.11.01, 06:09 Nie kasuj, to moze troche pogadamy. Osobiscie uwazam ze Augustow to ladne miasteczko, tylko trzeba go odkryc. Ze wzgledow osobistych mam sentyment do Augustowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 15:52 Masz rację, jeszcze odpuszczam.Też bardzo lubię Augustów i okolice i bardzo mi się tam podoba. Każdego roku jest w Augustowie kilka razy. Popieram Augustów! Ale popatrzcie na strony woj.podlaskiego - Suwałki, Augustów - totalna martwota. Nic się nie dzieje. Szkoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bontu Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 13:46 Nie kasuj, może coś się ruszy. A swoją drogą szkoda, że jesteście tacy milczący. Odezwijcie się od czasu do czasu. Od 12 lat jestem co roku w tym mieście i lubię je oraz jego mieszkańców. Ze świecą szukać tak życzliwych ludzi (dla przyjezdnych). Pozdrowienia z Warszawy i do zobaczenia w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:22 Czy pisząc wakacje miałeś na myśli lato? Dlaczego nie odwiedzacie Augustowa zimą? Jest taki fajny wtedy. Ja bywam w Augustowie kilka razy w roku.Zimą też.Jest znakomicie. Zachęcam, naśladownictwo wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ/ DO BONTU 01.02.02, 11:02 Nie mow bontu tak o ludziach, bo ja juz placze. Mnie tez urzekli Augustowianie, szczegolnie jedna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bontu Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:28 Raz byłem w zimie. Było fantastycznie. Problem tylko w tym, że urlopu mało i trzeba dzielić. A jeszcze pojezdzić na nartach i to nie biegówkach. Tak czy inaczej Augustów jest moim ulubionym miastem. Spacer z Bepisu (to nad Neckiem ośrodek wypoczynkowy - informacja dla nietubylców) przez las do ul. Nad Nettą i potem małymi uliczkami do Bepisówki jest miły o każdej porze roku. Polecam. Tak na marginesie, to najlepsza kuchnia jest właśnie w Bepisie. Pozdrowienia dla kierownictwa i kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: KASUJĘ TĘ STRONĘ IP: *.u.mcnet.pl 04.02.02, 13:42 Jeżeli chodzi o jedzenie, to polecam jeszcze Abro (10 km od Augustowa w stronę Suwałk po lewej stronie), chociaż tam zawsze w lecie kupa luda. Odpowiedz Link Zgłoś
bakalarus PODTRZYMUJĘ TĘ STRONĘ!!! 02.02.03, 23:30 Jeśli chodzi o jedzenie w lato w Augustowie, to: posmakowały mi kury z kurników - dzielnica "LIPOWIEC". OK? Odpowiedz Link Zgłoś