madziulec 04.08.05, 12:09 Mialas z nim wczoraj rozmawiac??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka8 Re: Grazka i co mowil dr Gastol??? 04.08.05, 13:37 Dziewczyny kochane nie ma sensu przenosić operacji do Warszawy skoro ekipa jest już nastawiona na 5 września ,oczywiście mogę przenieść dziecko i leczyć ,gdzie chcę,ale znowy będziemy musieli stanąć w ogonku,a to zależy od wielu czynników pierwszy od NFZ czy pokryje w nowym roku operację skoro wszystko ma odbyc się w Zabrzu.Druga sprawa to czy dany szpital dostanie tyle kasy ,które przeliczają na punkty itd itd.i następna sprawa to czy załapiemy sie wogóle w pierwszym półroczuna zabieg.Z lewego moczowodu,który ma 2,5 cm przekroją go na pół zwężą i zrobią dwa.Sama operacja bedzie trwała 8 godzin.Mam się cieszyć ,że operacja została przyśpieszona a łapówki bierze teraz każdy.Boję sie to napisać ,ale błagam Was o pomoc dla Amelki o modlitwę i o wsparcie finansowe macie moje zielone światło.Dziękuję Wam za wszystko no nie mogę taki wstyd.Rozmawiałam z Madziulcem przez telefon ,Madzia twierdzi ,że to nie wsyd dla mnie to okropne uczucie.Dziękuję Wam za wszystko narazie przesyłam podziękowania i całuski od Amelki.Moze kiedyś sytacja sie odwróci i wtedy ja będę mogła komuś pomóc. Odpowiedz Link
madziulec Grazka 04.08.05, 13:41 MOja mama zawsze mowi, ze wstyd to krasc i juz. Teraz pelna mobilizacja i juz Odpowiedz Link
ika-3 Re: Grazka 04.08.05, 13:50 Madziulec masz racje - to nie jest wstyd tylo ........ samo życie. Grażynko ściskam Ciebie i maleństwo bardzo serdecznie. Zapewniam o pamięci i modlitwie. Szybciej niż myślisz będziesz wspominała te dni jak zły sen. Ika Odpowiedz Link
magdalena.podlaska Re: Grazka i co mowil dr Gastol??? 04.08.05, 21:51 Żaden, żaden wstyd, a tylko chore dziecko, chora służba zdrowia i lekarz- padalec. Podziwiam Cię, jaka jesteś dzielna! Odpowiedz Link