o-ren_ishi 17.12.04, 16:59 Czy ktos juz zaczal przygotowywac sie do sesji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: Sesja 21.12.04, 19:54 ja się przygotowuję- od dwóch dni nastawiam się psychicznie na to, że po świętach zaczynam się uczyć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Sesja 23.12.04, 13:58 ja zaczelam :) to znaczy- musze- bo zdaje jeden egzamin w zerowce :) przygotowanie wyglada tak, ze wyciagam ksiazki, robie jeden konspekt (a mam zrobic przynajmniej 2 dziennie ;)), potem wzdycham... odpoczywam... za pol godziny staram sie cos tam tlumaczyc z laciny, ale poniewaz mi nie idzie, znow odpoczywam... i tak jest ze wszystkim. jak dobrze pojdzie, to na za rok bede przygotowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok85 Re: Sesja 06.01.05, 22:46 ech :) ja siem cały semestr przygotowywalem :) na wszystkie wyklady chodzilem ;))) bedzie dobrze ;), musi być dobrze... pierwsza sesja i oby nie ostatnia od co Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Sesja 10.01.05, 18:23 Ja się zaczęłam poważnie przygotowywać...kiedyś trzeba,tym bardziej,że pierwszy egzamin mam juz za 2 tygodnie(z filozofii) :/ P.S.1.a jak Wam idzie nauka? P.S.2.ile godzin dziennie(tak mniej więcej) spędzacie na przygotowaniach do zaliczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Sesja 10.01.05, 19:13 ja licze na sprezenie przed egzaminem, tym bardziej, ze pierwszy juz w przyszly piatek... zaliczen sie mniej boje, byle tylko niekotre idiomy mi z glowy nie wypadly... ale co to bedzie w sesji letniej...ojoj... ale nauka (jak juz sie ucze) idzie mi nawet niezle, to wszystko jest przynajmniej ciekawe :) godzin dziennie? roznie :))) od 0,5 do 6 :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Sesja 14.01.05, 20:59 jest coraz bliżej :/ biorę się pożądnie do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: Sesja 04.02.05, 13:58 SESJA - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ;) Powodzenia wszystkim i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_agta Re: Sesja 04.02.05, 17:17 ycia.tycia napisała: > SESJA - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ;) Podoba mi się! Ale nie będzie aż tak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra juz za mna :) 11.02.05, 21:22 srednia 4,75 wiec jest dobrze :) byle do wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Sesja 18.02.05, 23:02 pierwsza sesja minęła :) egzaminy zdane...klymenystra-gratuluję wyników! :0) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Sesja 19.02.05, 14:08 :] dzieki. ale to i tak za malo patrzac na poziom roku ;) do stypendium moze nie starczyc.... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś