Dodaj do ulubionych

nerwowe ruchy

20.01.04, 21:25
...wykonuje lewizna,czując palący się pod stopami grunt.przewidując i słusznie porażkę w najbliższych wyborach,gromadnie szykują się na brukselskie stołki.Sądząc po wysokości apanaży,będą to raczej wygodne fotele z których będzie można przygotować desant na stolce w Polsce.Może napuścić kLepeera na blokadę granic,w końcu ma praktykę.:)
Obserwuj wątek
    • chetor Re: nerwowe ruchy 21.01.04, 07:45
      Typowa zagrywka z Oleksym. Kto jest przeciw tego weź do rządu, będzie milczał.
      Tak samo zrobiono z baronem Kurczukiem, gadał i gadał na LM, a teraz co(?),
      pan minister (tańczy jak mu zaga LM).
      • toja50 Re: nerwowe ruchy 21.01.04, 11:11
        To juz nie tylko nerwowe ale rozpaczliwie beznadziejne. To samo bylo z
        Kaczynskim Lechem w AWS. To stare chwyty. Szkoda, ze jest tu tylko partyjne
        myslenie. Barcikowski jednak to juz zupenie nie trafiona kandydatura byla. SLD
        nie ma kogo. Ma kilka nazwisk co przewijaja sie w roznych kontekstach i tyle.
        Zadnego zaplecza z mozgiem, tylko zadajace, roszczeniowe. No i to pchanie sie
        do parlamentu euro. W kraju nieudacznik do euro go. Zgroza. Jeszcze to
        podwyzszenie wieku. A stawiali na mlodych, a teraz mlodosc ! zostac w domu!:-(((
        • naata Re: nerwowe ruchy 21.01.04, 11:36
          ...i kolejna roszada, Miller, zadaje sie miec dobre zdanie o
          swoich "umiejetnościach", polityka! Patrzcie, jaki jestem gracz!
          Oleksy "unieszkodliwiony" czy dowartościowany? Ciekawe, czy on sam tak, czy
          ktos mu podpowiada? A z resztą czy to ma jakieś znaczenie? Przecież to nie ma
          nic wspólnego z nami? Wczoraj byłam u lekarza....hmm..szkoda słów, rzygac sie
          chce!
          • toja50 Re: nerwowe ruchy 21.01.04, 21:45
            Popatrzcie ile ten rzad juz dokonal zmian, no i ile to kosztuje, a rezultatow
            zadnych. Oleksy dobry i gladki jest w zabawianiu towarzystwa. Nadaje sie na
            sniadanka, podobnie jak i Rokita a tu trzeba konkretnie i dobitnie i wyraznie
            zadzialac. Szkoda, bo go lubie i po co sie godzil? Ten rzad spada lada chwila,
            tez malo cierpliwy?
            • parkowy Re: nerwowe ruchy 22.01.04, 00:10
              Czytaliście w dzisiejszej GW artykuł o krakowskim zapleczu Rokity?Ponoć trwa intesywne dzielenie stołków w nowym rządzie z Marią na czele.O co tu chodzi?
              • qba26 Re: nerwowe ruchy 22.01.04, 00:17
                być może Rokita stworzył gabinet cienie i tylko czekaja na potkniecie Millera
                aby dość szybko przejąć rządy :-)
                Jednak w to że zdziałają więcej niż ten rząd nie ma co wierzyć:-)
                każdy z premierów tyle już zrobił i tyle naobiecywał że następcom pozostanie
                sporo pracy aby to wszystko prostować, a i przy tym nie wiadomo czy czegoś
                czasem jeszcze więcej nie spieprzą :-)
    • toja50 Re: nerwowe ruchy 22.01.04, 12:36
      A ten nowy kawal oleksego znacie? Wsiada Oleksy do taksowki a taksiarz pyta
      dokad jechac. Olek odpowiada obojetnie, wszedzie mnie potrzebuja hehe, ale
      obrosl w piorka, szkoda, ze nie we wlosy, to bylby widok hehe
      • naata Re: nerwowe ruchy 22.01.04, 12:52
        ..."wszędzie mnie potrzebują", hahaha ....a najbardziej w Brukselii! :))

" lustereczko, lustereczko, powiedz przecie, CO, jest najpięknejsze na
        świecie???..." - ojjjj!!! Oleksy, gdzie tobie do dupci Jenifer Lopez?????

www.kolorowyswiat.friko.pl/jenifr%20lopez.htmPozdrawiamhehehehehehe
    • chetor Re: nerwowe ruchy 24.01.04, 18:59
      Na górze dalsze przepychanki lewicowych mafiosów. Jagieliński zdrajca, olał
      koalicję i za to Oleksy wywali ichnich ludzi porozkładanych po wojewódzki
      stołkach.
      • naata Re: nerwowe ruchy 24.01.04, 20:05
        Poseł Gadzinowski cos tam o małpach wspominał, ja tam tez inne "zwierzęta"
        widzę...niektórym nawet maski nie trzeba zmieniać...
        • toja50 Re: nerwowe ruchy 24.01.04, 21:48
          No, dobre, dobre, najwieksze ZOO polskie, a nie zadne opolskie, szczegolnie po
          powodzi. Tu juz nawet wsydu nie ma , zadnej konspiracji. Wszystko czarne na
          bialym. Ech ci dziennikarze tak wszystko ujawniaja, a mogloby byc tak cacy.
          • chetor Re: nerwowe ruchy 24.01.04, 22:00
            toja50 napisała:

> Ech ci dziennikarze tak wszystko ujawniaja, a mogloby byc tak cacy.

Ale to już było
            i nie wróci więcej !!!!!
            OLLEEEE !!!!
            • toja50 Re: nerwowe ruchy 25.01.04, 20:33
              Jak to sobota, Chetor po piwku piosenkowo do zycia nastawiony. A to sie chwali,
              no i lubie te piosenke i Maryle w radio hehe
              • naata Re: nerwowe ruchy 25.01.04, 20:43
                Tez lubię sobie posłuchać..nawet pośpiewać, ale tak by nikt nie
                słyszał,podobnie do ToJi :))) Co nam nam zostało z tych lat...
                A Chetorek, rozumiem, ze jeszcze przygrywa sobie? :))
                • chetor Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 15:27
                  No to sobie używacie na mnie dziewczynki ;)
                  Nu pagadi - na wiklinach ;)
    • chetor Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 15:29
      Nerwowych ruchów coraz więcej, zabierają sobie "13"-ki, lizusy, pod publikę.
      Jeśli Jagieliński będzie stawał okoniem to mamy wybory. Ale nie sądzę - to
      zwykłe kupczenie stołkami :(
      • toja50 Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 16:32
        Tego kupczenia juz mamy dosyc, bo zawsze na to wychodzi,tylko stanowiska sa
        wazne, a gdzie nasze ogolne dobro? Ta sytuacja w kraju tez nie wplywa na nasz
        forumowy humor mysle, PO i PiS tez nie wierze, nikt nie ma programu i nie wie
        co robic, zeby tak mozna bylo oglosic upadlosc? co za czasy nas doszly, chyba
        tak jeszcze nie bylo? Smutno i straszno jakos.
        • chetor Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 20:07
          Na forumowy humor to chyba wpłwa zimowe przesilenie.
          • toja50 Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 21:24
            Albo przesilenie zimowe, ale zeby az tak, nie chce mi sie wierzyc.
            • naata Re: nerwowe ruchy 26.01.04, 22:59
              no właśnie co sie dzieje? Na mnie nie możecie narzekac, bo jestem zawsze.
              Nawet mysle, że za duzo, ale brnę dalej...hehehehe
              Nie ma tu innych, ale na innych forach jest tłok. Może i my pokłócimy sie
              troche, to mocno przyciąga uwage i podnieca, i co najważniejsze,
              wciąga....heheheheheeeee
              Nuuu pagadi na wiklinach, pagadi;)))
              • parkowy Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 00:28
                Ten Jagieliński cwanie kombinuje,języczkiem u wagi jednak nie zostanie.Nawet grabarza nasze służby zdrowia ma usadowić na stołku i to gdzie,w komisji leków!Paranoja.
                • naata Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 00:59
                  hahaha...to nie jest normalne! I co? Myślisz, że Lis uporałby sie z tym
                  towarzychem? no próbke jego wypowiedzi na temat "wspólpracy" z baranami znam,
                  może by zaostrzył kryteria współpracy, a moze uległby również? mamonie?
                  • chetor Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 07:48
                    Ja jednak myślę, że Lis jest za mądrym facetem żeby startować w wyborach. To
                    był taki próbny balon, próbny dla polityków i wyborców. Czy już tak nisko
                    politycy upadli, że ludzię wybiorą każdego innego, który nie kojarzy się z
                    partiami, stołkami a jedynie jest elokwenty i przystojny ??? Chyba tak. Lisa
                    bardziej widziałbym jako rzecznika przyszłego, normalniejszego, rządu.
                    • parkowy Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 09:54
                      No właśnie "nowego rządu",oby jak najszybciej!!
                      • naata Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 13:08
                        zgadzam się z Chetorem, a Ty Parkoś optymista jakis jesteś...niepoprawny :))
                        Nowy co???? Z nazwy to może i on nowy bedzie. Pokolenia muszą minąć by NOWE
                        nastało :(
                        • toja50 Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 13:13
                          Kurcze cos mam dzisiaj dzien przychylnosci Naacie. Pokolenia niestety. Nowe to
                          jeszcze dlugo nie bedzie i my sie juz nie zalapiemy. Trudno. Ale kreca
                          niemozebnie, byle stolek, byle kasa. W moim miescie tez tak jest. Paranoja
                          Parkosiu to za slabe slowo. A poklocic sie zawsze mozna dla sprawy hehehe
                          • naata Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 16:42
                            I znowu dziękuję hehehehe
                            Nie doczekamy może, ale i cicho siedziec nie będziemy ;)))
                            • toja50 Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 18:48
                              My na pewno nie. My i cicho!?
                              • naata Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 21:01
                                No i o to chodzi, by ktoś mógł cicho siedziec musi ktoś mówić, nawet za dwóch!
                                hehehehe
                                • naata Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 21:02
                                  A w postach licząc to, mówimy za wielu :)))
                                  • qba26 Re: nerwowe ruchy 27.01.04, 23:23
                                    Gadanie na ekranie i wszelkiego rodzaju przypuszczenia prowadzą do głupoty
                                    zbiorowej :-)
                                    o ile sobie przypominam to i Weiss też miał już takie notowania ale nikt nie
                                    robił z tego takiej afery i nie zrezygnowano z jego adycji ani an ekranie ani
                                    na antenie radiowej :-)
                                    • toja50 Re: nerwowe ruchy 28.01.04, 13:02
                                      Wlasnie o to chodzi, ze my sie nie zgadzamy z zawieszeniem Lisa, uwazamy to za
                                      pretekst do pozbycia sie go. No przynajmniej ja. Ale u nas lubi robic sie szum
                                      medialny, to nam wychodzi najlepiej.
                                      • naata Re: nerwowe ruchy 29.01.04, 14:09
                                        Czy Lis chciałby wrócic do TVN?
                                        • toja50 Re: nerwowe ruchy 29.01.04, 18:00
                                          Mysle, ze tak, byl tym calym szumem zaskoczony, a dobilo go gdy nie pozwolono
                                          wyjasnic. A te niektore gazety jak te hieny juz spekuluja na temat pierwszej
                                          damy Kingi Rusin. Te media to jednak skadaja sie z ludzi o paskudnym
                                          charakterze,normalni zajmuja sie bezpiecznymi temamtami. Lubie bardzo czytac
                                          Wajraka, to taki pozytywnie zakrecony facet.
    • chetor Re: nerwowe ruchy 05.02.04, 21:46
      Miller "listonoszem" - będzie wysyłał listy do tych, którzy opuścili SLD.
      Będzie wzywał do powrotu. Tak to w końcu demokracja doknęła swą łapą również
      komuchów. Przestali się bać swoich wodzów i pokazali im 'faka'.
      • toja50 Re: nerwowe ruchy 05.02.04, 23:02
        Ja na pewno nie wroce, ale czy do mnie ten list dojdzie? hehe
        • chetor Re: nerwowe ruchy 06.02.04, 08:32
          Dojdzie - ja sam go dostarczę ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka