Gość: kacha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 11:09 nie moge uruchomic podczas odtwarzania filmu tekstu (tłumaczenia) jak to zrobić?/ pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ass Re: odtwarzanie filmów IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 11:43 Zainstaluj ALLPlayer i bedzie wszystko spoko. www.divx.pl oraz kodek ffdshow (chyba ze masz juz kodeki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: odtwarzanie filmów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:54 ale ja mam juz nainstalowany windows media playeri i nie wiem jak otworzyc tłumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wedel25 Re: odtwarzanie filmów 30.01.05, 22:11 w media player wejdż do pliku odtwórz, następnie poniżej wejdż w podpisy i napisy a tam ustaw sobie włączone jeśli dostępne. Powinno hasać. Odpowiedz Link Zgłoś
jach-mann Re: odtwarzanie filmów 01.02.05, 15:51 Fajny jest program Subedit można nie tylko oglądać filmy z napisami ale również tworzyć napisy ja się tym tak nie bawiłem ale mi też doradzili więc doradzam i Tobie dobry program można nawet przesówać napisy o kilka ileś sekund w przód albo w tył itp. bo czasem za późno się pokazują albo za wcześnie różnie bywa nieraz ;))) wpisz w googlach Subedit albo subedit download i tam będzie ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś