Dodaj do ulubionych

plusy i minusy

27.05.04, 21:56
Każdego dnia widzimy arogancję lub pozytywne zachowania naszych polityków.Prponuję ten wątek dla przyznawania plusów i minusów ludziom ze świecznika.Nazwisko i krótkie uzasadnienie wystarczą.Z góry dziękuję.

Minus
Dla A Błochowiak z jej wystąpienie w sejmie w sprawie Rywina.Upór i zaślepienie wbrew opinii Polaków godne lepszej sprawy.
Drugi dla L millera za postawę dzisiejszą postawę poczas wyboru kandydata do władz europejskich.Ten facet naprawdę nie wie kiedy kończyć...
Plus
Dzisiaj nie przyznam.
Obserwuj wątek
    • naata Re: plusy i minusy 27.05.04, 22:02
      m i n u s y - dla wymienionych przez Parkowego! dorzuce całe SLD za trwanie
      przy raporcie Błochowiak!
    • toja50 Re: plusy i minusy 27.05.04, 23:10
      Dzisiaj to rzeczywiscie macie racje co do tych dwu osob, u mnie tylko w
      odwrotnej kolejnosci. Miler nie moze sie pogodzic z nic nie znaczeniem i usta
      jego jeszcze sie zwezily hehe, ale Blochowiak tez ma waziutkie, moze te typy
      tak maja. Plusa daje dzisiaj Parkowemu, za to, ze to wymyslil. Brawo!
    • toja50 Re: plusy i minusy 28.05.04, 22:52
      No dzisiaj to plus nalezy do Ziobro, sam sie chyba nie spodziewal. A minusy sa
      dwa. jeden dla Milera, za to Prosze cie Andrzej, na oczach calej Polski,
      zalosne. A drugi dla Oleksego za mtaczenie i niezdecydowanie jako marszalek
      prowadzacy obrady, kompromitujace. No to pa!
      • naata Re: plusy i minusy 29.05.04, 09:54
        Nie nooo, pirwsze miejsce dla minusa to Anitka? Czy ona sama tak czy jej
        ktoś "pomaga" aż wierzyc się nie chce?
        Na Millera to raczej oznaczń juz nie ma, wyczerpał! Poleciłabym mu dobrego
        lekarza, bo że mocno znerwicowany to widać! Zupełnie poważnie!

Ziobro przeszedł samego siebie i to całkiem pozytywnie,/jestem mile zaskoczona/
        nauczył sie duzo i udowodnił, ze można mu zaufać jako politykowi. PLUS i
        życzenia dalszego rozwoju!

O Oleksym już nie będę pisała! oczywiści MINUS!

no to pa...do następnych "notowań" ;)

• toja50 Re: plusy i minusy 29.05.04, 14:04
          Parkowy dal glos i zniknal,o Chetorze zapracowanym nie wspomne hehe zajeci
          bardzo, pewnie wizytami z piwkem. No coz pogoda lykendowa sie zaczela.
          Pozdrawiam
          • naata Re: plusy i minusy 29.05.04, 14:19
            ...hehe no to po minusikach dla naszych opiekunów forumowych ;-)))
            • chetor Re: plusy i minusy 29.05.04, 17:32
              Nuuuu, PAGADI ;-)))
              • naata Re: plusy i minusy 29.05.04, 19:49
                nuu, nuu! pagadi, w rzeczy samej! ;-)))
                • toja50 Re: plusy i minusy 29.05.04, 20:04
                  A co to za straszenie, to juz bylo, teraz niczego i nikogo sie nie boimy :-)
                  • naata Re: plusy i minusy 29.05.04, 22:12
                    ..no niby racja! ale czasy nowe nachodzą... cieniem! Daniec w "krawatce"
                    występuje!!! hahaha hihihiii ... !!! ;-))))...ojojoj! "jak mi to zostanie, o
                    matko!" hehehe PLUS!!! dla DAŃCA, oczywiście!!!

• toja50 Re: plusy i minusy 29.05.04, 23:02
                      Nawet calkiem niezle, ale reszta ....... cienizna nie dla mnie. Nawet Kajah
                      mnie zawiodla.
                      • naata Re: plusy i minusy 29.05.04, 23:24
                        Słucham z doskoku :) mam gości i nie da się być zupełnie w temacie, ino jak mi
                        goście pozwolą :)) Ale staram sie jak nie wiem co! no bo jak potem z "moimi" na
                        forumie gadać? ;-))))
                        A najważniejsze, że wszystcy bardzo się staraja!, mimo niedskonałości, jest
                        nadzieja, będzie lepiej ;-))
                      • parkowy Re: plusy i minusy 29.05.04, 23:25
                        Plusa daję dziś Giertychowi za wyczucie sytuacji w aferze raportowej.
                        Minus jak zwykle dla całego komuszego poselstwa za zrobienie siebie samych w bambuko.:) Drugi minus dla Oleksego za postawę podczas obrad.
                        • toja50 Re: plusy i minusy 30.05.04, 13:11
                          Musze przeczekac. Pogubilam sie w tym wszystkim, niejasne toto jak chole......
                          • naata Re: plusy i minusy 30.05.04, 20:44
                            PLUS dla Toji!! za obecość niedzielną, reszta po minusiku! ;D
                            • chetor Re: plusy i minusy 31.05.04, 14:49
                              Dziś daję sobie PLUSA dużego żeby zniwelować te Naatowskie minusiki ;-))
                              • toja50 Re: plusy i minusy 31.05.04, 18:35
                                Wide, ze Chetor zawsze wie jak siebie podniesc na duchu haha, grunt to dobre
                                samopoczucie. Dzisaj wszystkie plusy dla Chetora i Magikosa, za aktywnosc.
                                Minus dla Parkowego, zamilkl na dobre, moze to w zwiazku z tym pozarem?
                                • naata Re: plusy i minusy 31.05.04, 22:06
                                  dzisiaj wszyscy maja plusy! i ja tez ;)) Parkosiowi za matur e ;))
                                  • parkowy Re: plusy i minusy 31.05.04, 23:48
                                    Jaki pożar??? Matury jeszcze trwają.:)
                                    Dziś daję plusa dla ,nie uwierzycie,Unii Wolności,za zmobilizowanie ludzi podczas nieformalnych prawyborów w Szczecinie.Otrzymali prawie 18% głosów na drugim miejscu PO.Taki wynik dobrze rokuje na przyszłość.Ludzie mają dość kabotynów w polityce.
                                    • qba26 Re: plusy i minusy 31.05.04, 23:51
                                      plus dla parkowego różowych okularów :-)
                                      • parkowy Re: plusy i minusy 02.06.04, 21:18
                                        Zapomiałem wcześniej,pisano u nas o tym szczegółowo.Plus dla załogi karetki grudziądzkiego pogotowia.
                                        www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040529/GRUDZIADZ/105290253
                                        • toja50 Re: plusy i minusy 03.06.04, 19:49
                                          Ja sie tak zastanawialam, czy z ta karetka nie bedzie tak samo jak z milerowym
                                          pilotem. Najpierw oklaski, a teraz tlumaczenia i oskarzenia. No bo co tam
                                          robila ta karetka, czy to nie kpina, ona ma byc na miejscu, a nie wojazowac z
                                          czteroosobowa zaloga po pacjenta? do Danii? , samolotem byloby taniej, a moze
                                          ktos sobie wycieczke zrobil przy okazji.? I zaraz spotkanie z prezydentem i
                                          upominki, fe, smierdzi mi to dawnymi czasy. hehehe cos mi tu nie pasuje jedno
                                          do drugiego. Moze staroswiecka jestem.
    • toja50 Re: plusy i minusy 02.06.04, 21:30
      Dzisiaj plus dla Parkowego za mile wiadomosci, a minus dla Gilowskiej za
      postawe, wkurzyla mnie ta kobitka dzisiaj dzisiejszymi komentarzami dlaczego
      nie popra Belki. To nie tak, tak nie mozna. Czemu Ona jest taka pyskata i
      denerwujaca, a moze tylko ja tak mam?
      • naata Re: plusy i minusy 02.06.04, 21:44
        No, no aż miło czytać! Oczywiście plus dla Karetki! ..i Parkosia też! ;)

Gilowska szybciej mówi niż karabin maszynowy, no nie wyobrażam sobie jej na
        miejscu premiera zagadałaby hhehehe
        • toja50 Re: plusy i minusy 02.06.04, 22:16
          Zeby jeszze na temat, a tak jej kibicowalam,.....a.
          • naata Re: plusy i minusy 02.06.04, 22:29
            Czasem ma racje, ale jest srasznie uparta i jej musi byc na wierzchu! ;]]
            • toja50 Re: plusy i minusy 02.06.04, 22:36
              To tak jak Magikos hehe
              • naata Re: plusy i minusy 03.06.04, 14:07
                MINUS!! dla Hausnera za pomysły chore i jeszcze chorsze od służby zdrowia!
                • toja50 Re: plusy i minusy 03.06.04, 20:27
                  Naata! nie do wiary, na temat Hausnera napisalam gdzies podbnie, nie do wiary:-)
                  • naata Re: plusy i minusy 03.06.04, 21:39
                    Toju, do wiaaaryyyy! przykładem spokojności polskiej jestem, bardzo spokojna ze
                    mnie osoba ;) ale do czasu...;>)
                    • toja50 Re: plusy i minusy 04.06.04, 17:30
                      No wlasnie, do czasu, a potem? Naata? Minusow to moglabym dawac, kurcze co
                      chwile mnogo, a plusa nie mam dzisiaj komu:-( Moze Walesie za caloksztalt?
                      Chociaz On chcial zawsze dobrze, tylko Mu nie dali.:-(
                      • naata Re: plusy i minusy 04.06.04, 21:36
                        Toju i ja mam tylu kandytatów na minusy, że nie wiem od kogo zacząć!
                        Na plus??? Plus daje dzisiaj Tobie, za to, że jesteś (osamotniona) na forum ;-)
                        Wałęsie? Jest Wielkim Polakiem, niezależnie od sympatii i podzielonych zdań!
                        Mnie na pewno nie będzie przeszkadzał plus dla Wałęsy!
                        • parkowy Re: plusy i minusy 07.06.04, 21:34
                          duży minus dla Belki za mieszanie w Orlenie,drugi dla szefów obronności za brak pomysłu na los byłych żołnierzy Gromu.Dzięki opiniom takich jak Szmajdziński muszą dorabiać jako najemnicy ze skutkiem takim jak w sobotę.
                          • toja50 Re: plusy i minusy 07.06.04, 22:48
                            Zapomniales o plusie, Parkosiu, chociaz myslalam, ze dasz go Belce za stawanie
                            w poprzek. Ja nie mam zdania na temat tych znakow w poniedzialek:-(
    • toja50 Re: plusy i minusy 08.06.04, 22:55
      No to jak? dla Kwasniewskiego plus a dla Walesy jeszcze wiekszy, moze byc?
      Minusa nie wiem komu, tylu ich jest, ze nie pamietam. Zobaczy sie i da za
      caloksztalt.
      • naata Re: plusy i minusy 09.06.04, 08:27
        Właściwie, to dzieki Tobie, Toju, ostatnio przysłuchuję się uważniej Wałęsie.
        Ma dużo racji w tym co mówi, ale i ma dużo sprzecznych osądów w odniesieniu do
        przeszłości i teraźniejszości. Pozostał symbolem i niech tak juz zostanie.
        Niezaprzeczalnie, jest wielkim Polakiem Patriotą a takich, jak wiemy jest mało.
        Jednak to tez za mało na mądre rządzenie krajem. Pragmatyzm, rozsądek
        polityczny jest potrzebny, jak nigdy. Z całym szacunkiem dla Wałęsy.
        Podobała mi się Jego odpowiedź na zaproszenie Kwacha!
        Pozdrawiam Toję, i daję plus za lojalność i trwanie przy korzeniach, co również
        jest, dzisiaj, niezwykłe. ;-)

• parkowy Re: plusy i minusy 09.06.04, 21:04
          Plus przyznaję dziś Unii Wolności za to,że nie zgnuśniała w niebycie politycznym.Wracają z całą siłą,to może się podobać wszystkim.Pewnie duż a zasługa w tym obecnego przewodniczącego.Lubię konkretnych ludzi z energią. Z minusem ma problem,chyba dziś go nie przyznam.Co za dzień! Bez minusa.he he he
          • chetor Re: plusy i minusy 09.06.04, 21:10
            Masz minusa za stratę naszych adresów, remontowcu ;-)))
            pzdr
            • naata Re: plusy i minusy 09.06.04, 21:12
              .. dodaje drugiego za to, że nie pamięta adresów ;-)))
              • parkowy Re: plusy i minusy 09.06.04, 21:57
                Macie duuużego plusa.:))) Dzięki.:)
                • toja50 Re: plusy i minusy 09.06.04, 22:08
                  A ja trzeciego, za to, ze nic o tym nie wiem.:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka