syntherius 04.09.04, 07:28 Witam Was serdecznie w tym słonecznym dniu (szkoda tylko że słońce jest za chmurami), a teraz na kawkę, pozdroovka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chetor Re: Nowe dzieńdobry 04.09.04, 12:36 Zapewne zauważyłeś, że jest wątek "powitania wrześniowe". Właśnie w nim "zaznaczamy" swoją codzienną, w danym miesiącu, obecność. Zapraszam więc w kolejne dni do tego właśnie wątku. Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 04.09.04, 15:46 Witam Syntheriusa w jego nowym wątku! ;-))) dużo słonka życze i Hubala pod ręką na niedziele szczególnie! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 04.09.04, 21:19 Nie poprawiaj się ;-) po prostu jest miło i.. więcej postów ;P Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 04.09.04, 23:16 Naata zawsze jakies wyjscie znajdzie, nieoceniona dziewczyna "-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 12:59 Naatuś - więcej postów nie musi oznaczać więcej wątków, w dodatku podobnych. Ja Syntheriusa absolutnie nic nie mam, a dodatku powiem wam, że być może, wiem o wiele więcej od Was Drogie Panie. Ba, wiem nawet jak wygląda !!!! Teraz macie dopiero zagwozdkę ?! Pzrd Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 13:18 Noooooo, jak z Twojej rekomendacji, to juz jest bardzo dobrze, dla mnie niech pisze gdzie chce hehe Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 13:20 Ja również znam jego zainteresowania,wiem jakie filmy lubi,jakiej słucha muzyki...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 15:45 Noooo toooo ciekaweeeee... Wygląda, ze tylko my z Toją nie wiemy, kto to Synterius? A może podzielicie sie z nami, Panowie, swoja cenną wiedzą? ;-) Lubie być doinformowana ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 23:09 A moze to ktos z telewizji?, o rany! Ale wcale nie jestesmy ciekawe. Niech sobie jest byle pisal ciekawie. A Parkos jak zwykle, dal glos i znikl:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 05.09.04, 23:13 Z telewizji? No to mamy niezłe kontakty he he he Eeee Parkoś znika gdzieś, pewnie ma lepsze układy forumowe? kiedyś to już od świtu pisał a tera? ;)) Trudno siem mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Nowe dzieńdobry 06.09.04, 07:28 O! Podoba mi sie ,że pracuje w telewizji:) Czy ktos chce przeprowadzić ze mna wywiad;pp;dd pozdrawiam (pochłania mnie czat i inne komunikatory, dlatego mało jestem obecny na forum:( ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowe dzieńdobry 06.09.04, 09:21 Każdy robi to co lubi ale staraj się niezapominać on nas :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 06.09.04, 10:44 Witam, witam, zadowolonego Chetorka, zapracowanego Synterka i nieobecnych, jeszcze, Toję i jak zwykle, Parkosia ;-)Pozdrówki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 06.09.04, 18:39 Widzieliscie urywki mowego filmu o Nikiforze, ktorego gra Krystyna Feldman, jeju, wcale jej nie poznalam, swietnie wyglada. Czekam na film i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Nowe dzieńdobry 06.09.04, 20:26 Widziałam i też czekam, Krystyna Feldman niesamowita ;-) oglądałam kiedyś wywiad z nią, ciekawa osobowość, kawałek historii naszej kinematografii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowe dzieńdobry 07.09.04, 10:29 Też jestm ciekawy, i tego filmu, i Kiepskiej Babki w roli Nikifora :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 04.10.04, 22:34 Jak zyjesz Syntheriusie? brakuje nam Twojego dzien dobry w pazdzierniku!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syntherius Re: Nowe dzieńdobry 15.10.04, 08:37 yy, nie nadążam.. praca, remont, czasu brak, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Nowe dzieńdobry 15.10.04, 08:41 Nie daj się zarobić, popiszesz tutaj i Ci ulży ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Nowe dzieńdobry 15.10.04, 11:34 Wczoraj myslalm o tym mlodziencu, a on o remontach, braku czasu, pewnie sie pomylilam, ale i tak dobrze, ze pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś