Dodaj do ulubionych

Tak nie moze byc

IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:36
Tak nie moze byc ,zeby nikt dzisiaj nie powiedzial DOBRANOC, no moge byc to
ja.Parkowy pewnie u rodzinki po dobrej kolacji a moze i czyms jeszcze, Chetor
sie stroi na jutro a Naata sie nie odzywa, trudno Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: naata Re: Nikt za mną nie tęskni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 10:44
      Pozdrawiam TOWARZYSTWO... pogoda dopisała, jest fajnie?? :-))
      • Gość: krysiaroz Re: Nikt za mną nie tęskni??? IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 20:07
        Ale trafilas z godzina, wlasnie o tej nastapilo spotkanie, chyba cCie czkalo,
        bo oczywiscie o Tobie byla mowa, ale juz wszystko o key i ciesze sie bardzo, a
        tesknic naturalnie, ze tesknilismy, brakowalo nam Twojego wigoru, pogoda
        dopisala, byla dyskretna. :-)))))))D
        • Gość: naata Re: Nikt za mną nie tęskni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:33
          Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Ale trafilas z godzina, wlasnie o tej nastapilo spotkanie, chyba cCie czkalo,
          > bo oczywiscie o Tobie byla mowa, ale juz wszystko o key i ciesze sie bardzo,
          a
          > tesknic naturalnie, ze tesknilismy, brakowalo nam Twojego wigoru, pogoda
          > dopisala, byla dyskretna. :-)))))))D

To była telepatia, szkoda, że jeszcze teleportacji nie opanowaliśmy :-))
          Widzę, że jesteś w wyśmienitym humorku??? Co to znaczy dobre towarzystwo!! ;-)
          No i dobra pogoda! :-))
    • Gość: naata Re: Tak nie moze byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 10:48
      Gość portalu: krysiaroz napisał(a):

> Tak nie moze byc ,zeby nikt dzisiaj nie powiedzial DOBRANOC, no moge byc to
      > ja.Parkowy pewnie u rodzinki po dobrej kolacji a moze i czyms jeszcze, Chetor
      > sie stroi na jutro a Naata sie nie odzywa, trudno Pozdrawiam

Ja mówię za to dzień dobry! KrysiuRoz!
      i pozdrawiam :-)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka