Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 12:00 Cos mi sie wydaje, ze w tym roku szkolnym tylko Naata mi zostanie. Cisza jak na Marsie. No nic, pozdrawiamy i czekamy na ozywienie gospodarcze no i oczywiscie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Obawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 12:42 Gość portalu: krysiaroz napisał(a): > Cos mi sie wydaje, ze w tym roku szkolnym tylko Naata mi zostanie. Cisza jak > na Marsie. No nic, pozdrawiamy i czekamy na ozywienie gospodarcze no i > oczywiscie na forum. :-))) Do wieczora i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Obawa 01.09.03, 13:29 No i teraz ja zostałem osamotniony. Umawiacie się wieczorami gdy ja tak nie mogę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Obawa 01.09.03, 20:05 Trzeba będzie dyżur jakiś, na rano? Dla Chetorka, a co! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Obawa IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:05 No nie wiem nie wiem, my domowe to i obiad jakis tam brrrrr, i inne co nieco i ta pora chetorowa jest niepewna. Ufffff mysle, ze nie ma bledu, no moze przecinki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Obawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 22:49 Daczego brrrr? Ja lubię gotować :-) I jeszcze cośtam i przecinki :) i z Chetorem pogadać :)(to zamiast przecinków) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Obawa IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:59 Cos mi ostatnio sie nie chce, na dwie osoby nie warto, ale trzeba no i tak bez serca podchodze i ogolnie nie lubilam nigdy a tu stale na okraglo niezmiennie od lat itd))):- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Obawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 23:47 No to szkoda, że nie jesteś moja sąsiadką :) U mnie zawsze jest "mała stołówka".:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkowy Re: Obawa IP: 80.51.242.* 02.09.03, 10:04 Oooo jak pięknie rzadzą sobie bez nas,Co Chetor?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Obawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 10:07 Się zapraszamy, tylko jak do Reala będę dhciała na zakupy to musze uważać czy tam gdzie Parkowego nie ma i nie pośle mi wiązki! :))P Odpowiedz Link Zgłoś