Gość: krysiaroz IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 19:50 Prosze o opinie koncertu Urszuli Dudziak, ktory odbyl sie w grudziadzkim teatrze w sobote. Nie moglam byc , bardzo zaluje no i jestem ciekawa jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naata Re: Dudziak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 21:09 Czytałam tylko, ale muszę dodać, że ją uwielbiam od zawsze! Super kobitka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Dudziak IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 22:30 Ludzie no odezwijcie sie, nie badzcie tacy.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Dudziak IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 12:27 Nikt nie byl???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Dudziak IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 19:16 No, no, no, przecież byłam, widziałam, słyszałam na własne uszy i widziałam na własne oczy. Kobieta elektryczna, moc nieprawdopodobna. Do pozazdroszczenia wygląd, temperament, pogoda ducha no i jedyny w swoim rodzaju talent. To był piękny wieczór, trochę magii w tym brudnym, brutalnym i wilczym życiu. Można mi pozazdrościć, oczekuje tego. Jazzowe pozdrowienia i odlatuję, babajaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Dudziak IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 19:26 Dziekuje i zazdroszcze mooooocno, taka okazja szybko sie nie trafi. Szkoda, no i fajnie ze napisalas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dudziak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:27 Hmmm... wypada pozdrowić nową forumowiczkę Babę-jagę!Pozdrawiam :) No to możemy uważać się za fanki Pani Dudziak? Nie wiedziałam, Krysiuroz, że tak ją lubisz? Zgadzam się, jest niesamowitą osoba! Rozbroiła mnie kiedy określiła swoją urodę, a właściwie jej mąż(?), "zderzyła się z tramwajem", w tym miejscu nie będę sie uśmiechała! Jest, jaka jest, dla mnie ważne jest jej wnętrze, jej osobowość, a samokrytycyzmem ukazała swoja klasę. Dla mnie przez to jest piękną! No i jej GŁOS! Nigdy nie byłam na Jej koncercie, poza tivi oczywiście... Faktycznie przegapiłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysiaroz Re: Dudziak IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:09 Nie przegapilam, tylko wczesniejsze zobowiazania, a ja jestem czlowiek obowiazkowy i tyle. Pozdrawiam Naate i Babajage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dudziak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:23 No to współczuję, ale nie martw się, może jeszcze kiedyś zawita do Grudziądza a nwet do Bydgoszczy, to nie daleko dla fanki :) Pozdrawiam również :)) Odpowiedz Link Zgłoś