Dodaj do ulubionych

Przesilenie wiosenne?

24.03.04, 16:39
a mnie/tez/ zasypala wczorajsza sniezyca,trwajaca ok.30 min.Bylo minus
10C.Dzisiaj/24/ natomiast slicznie swieci sloneczko i jest plus
4C/zapowiadaja +10C/
I jak tu byc normalnym?Takich skokow /temperatury/ nawet kon by nie
wytrzymal....
Mam nadzieje,ze i na Forum zaswieci sloneczko i nastanie odwilz...i ukaza sie
urocze zwiastuny wiosennego ozywienia...
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: urocze zwiastuny wiosennego ozywienia... 02.04.04, 20:50
      .... już kwitną u mnie w ogrodzie : fiołki, stokrotki.....
      ......i ........żonkile........................................................
      ................................................................................
      ...........................

CHŁOPY !!!!!!!!!!!!

Bądźcie dla nas dobrzy .... na wiosnę !!!!!!!!!

BĄDŻCIE DLA NAS DOBRZY !!!!!!!!!....... na wiosnę....
      • milennik11 Re: urocze zwiastuny wiosennego ozywienia... 02.04.04, 22:13
        ...po co...
        • 0kowita Re: urocze zwiastuny wiosennego ozywienia... 02.04.04, 22:15
          COOOOOOOO ?????????
          Milennik ???????
          Nie chcesz być miły dla kobiet ??????
      • adas49 Re: urocze zwiastuny wiosennego ozywienia... 03.04.04, 19:16
        0kowita napisała:
        > Bądźcie dla nas dobrzy .... na wiosnę !!!!!!!!!

Na wiosne dobre sa nowalijki...
        • 0kowita Re: urocze zwiastuny wiosennego ozywienia... 04.04.04, 09:01
          adas49 napisał:

>
          > Na wiosne dobre sa nowalijki...

Owszem, ale jakiś miły, wiosenny... z lekka romantyczny facet - na tym forum -
          ....... ech, marzy mi się.
    • artur1961 Re: Przesilenie wiosenne? 02.04.04, 22:53
      Oj coś mnie dzisjaj w kościach łupie, to chyba to przesilenie....
      • 0kowita Re: Przesilenie wiosenne? 03.04.04, 12:19
        No i to są faceci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja o kwiatkach, romantycznie a tu........jeden się pyta po co ma być dobry dla
        kobiet a drugiego w kościach łupie. Za grosz romantyzmu !!!!

Bożesztymoj, z kim ja tu przebywam !!!
        • ellenai wybacz im okowito 03.04.04, 17:44
          oni nie obyci w obcowaniu z prawdziwymi kobietami heheh cmok
          • artur1961 Re: wybacz im okowito 03.04.04, 18:52
            ellenai napisała:

> oni nie obyci w obcowaniu z prawdziwymi kobietami heheh cmok
            A jakie wg Ciebie cechy ma prawdziwa kobieta ?????????
            • adas49 Re: wybacz im okowito 03.04.04, 19:18
              artur1961 napisał:
              > A jakie wg Ciebie cechy ma prawdziwa kobieta ?????????

Prawdziwa kobieta posiada dwa chromosomy X. Niestety, duza czesc kobiet w
              czasach dzisiejszych tylko struktura DNA odroznia sie od mezczyzn...
            • 0kowita Re:no, wybacz Arturku 03.04.04, 21:55
              artur1961 napisał:

> A jakie wg Ciebie cechy ma prawdziwa kobieta ?????????

Taki duży i nie wie)))))
              Oto cechy prawdziwej kobiety i prawdziwego meżczyzny :

wiem.onet.pl/wiem/00db68.html
              • ouimet Re:no, wybacz Arturku 03.04.04, 22:22
                0kowita napisała:
                cechy prawdziwej kobiety

Okowito!Gdzie mozna nabyc "takie cechy"?Czy z VAT,czy bez? Od jakiej
                ilosci,wielkosci jest promocja?
                • 0kowita Re:no, wybacz Arturku 03.04.04, 22:25
                  A którą, konkretnie cechę chciałbyś nabyć ? Ktorejś Ci brakuje ? Wytarła się ?
                  • ouimet Re:no, wybacz Arturku 04.04.04, 02:16
                    0kowita napisała:

> A którą, konkretnie cechę chciałbyś nabyć ? Ktorejś Ci brakuje ? Wytarła się ?

Okowito.Bardzo brakuje mi KOBIECOSCI u Kobiet z ktorymi jestem w kontakcie...
                    One pragna jezdzic traktorem,wbijac gwozdzie,remontowac-budowac domy...a nie
                    pamietaja o swoim uroku: Kobiety Pieszczochu,Matce,Zonie...
                    • 0kowita Re:no, wybacz Ouimet 04.04.04, 08:49
                      Znam ten typ kobiet co to na traktoty i.... wszystko inne robia i wiedzą lepiej
                      ale nie wydaje mi się aby (przynajmniej tutaj u nas) był to typ często
                      spotykany.Zresztą tak jakoś się składa, że takie kobiety zwykle mają wyjątkowo
                      ciamajdowatych mężów, którzy (chyba) są zadowoleni, że wszystko się za nich
                      zrobi i załatwi.Tak to widzę.
                      Kobieta pieszczoch ? No cóż, z większości kobiet tę pieszczotliwość trzeba
                      wydobyć......trzeba umieć wydobyć.
                      Kobieta matka ? Wszystkie kobiety są dobrymi matkami. Te które nie lubią swoich
                      dzieci, nie dbają o swoje dzieci to skrajny margines.
                      Kobieta żona ? Nie wiem co to znaczy "dobra żona". Chyba każdy rozumie to
                      pojęcie inaczej......
                      • milennik11 Re:no, wybacz Ouimet 04.04.04, 10:23
                        ...złote środki rzadko sie spotykają...
                        • adas49 kiedy moga spotkac sie zlote srodki 04.04.04, 17:27
                          milennik11 napisał:
                          > ...złote środki rzadko sie spotykają...

Zloty srodek spotyka sie z innym zlotym srodkiem kiedy osobnik posiadajacy
                          zlote zeby namietnie caluje sie z innym osobnikiem o zlotym uzebieniu (autor
                          odkrycia: Adam M.)
                          • 0kowita Re: kiedy moga spotkac sie zlote srodki 04.04.04, 19:18
                            adas49 napisał:

>
                            > Zloty srodek spotyka sie z innym zlotym srodkiem kiedy osobnik posiadajacy
                            > zlote zeby namietnie caluje sie z innym osobnikiem o zlotym uzebieniu (autor
                            > odkrycia: Adam M.)

Jest to zapewne pocałunek bardzo starego cygana z bardzo starą cyganką albowiem
                            tylko u takowych widuje się złote uzębienie.
                            • adas49 Re: kiedy moga spotkac sie zlote srodki 04.04.04, 19:57
                              Jeszcze Ruscy lubuja sie w ozlacanych zebach...
                              Jeszcze jest inna mozliwosc spotkania dwoch zlotych srodkow - ale wstrzymam sie
                              od napisania bo moze to forum dzieci czytaja?
              • adas49 analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 17:24
                0kowita napisała:
                > Oto cechy prawdziwej kobiety i prawdziwego meżczyzny :
                href="http://wiem.onet.pl/wiem/00db68.html"target="_blank">wiem.onet.pl/wiem/00d
                b68.html

Takie bablanie jak dla dzieci z nizszych klas podstawowki.
                Przykladowo - napisane jest, ze pierwszorzedowa cecha plciowa sa pewne obszary
                mozgu odpowiedzalne za produkcje hormonow plciowych.
                Kobieta po menopauzie tychze hormonow juz nie produkuje - znaczy sie, ze nie
                jest juz kobieta? A moze jest - ale tylko trzeciorzedowa....?
                • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 19:11
                  Kobieta po menopauzie staje się drugo i trzeciorzędowa w zwiazku z czym
                  nareszcie może używać do woli, do syta i bez obawy .
                  • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 19:38
                    0kowita napisała:

> Kobieta po menopauzie staje się drugo i trzeciorzędowa w zwiazku z czym
                    > nareszcie może używać do woli, do syta i bez obawy .
                    ...i wreszcie moze byc "uraczona",jezeli trafi na prawdziwego mena.

ps."uraczyc" pochodzi z obserwacji rakow. Raki kopuluja 24 godz.,dlatego
                    uraczyc,jest zwrotem bardzo pozadanym przez Panie./a marzeniem faciow/
                    • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:06
                      ouimet napisał:
                      > ...i wreszcie moze byc "uraczona",jezeli trafi na prawdziwego mena.

Kiedy organizm traci zdolnosc do rozmnazania to organa rodne sila odwiecznych
                      praw natury powoli zanikaja i to zarowno u plci (juz nie tak bardzo) pieknej,
                      jak i (coraz bardziej) brzydkiej.A zanikajace organa nie sa juz ani tak
                      wydolne, ani atrakcyjne.Pozostaje jedynie seks wirtualny i swintuszenie przy
                      nalewce babuni. Dobre i to - kazdy wszak orze jak moze...
                  • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:00
                    0kowita napisała:
                    > Kobieta po menopauzie staje się drugo i trzeciorzędowa w zwiazku z czym
                    > nareszcie może używać do woli, do syta i bez obawy .

Czego moze uzywac do woli, ze sie glupio zapytam?
                    Jakiez to uzywki sa odpowiednie dla kobiet z zanikiem pierwszerzedowych cech
                    plciowych w sytuacji, kiedy i drugo oraz trzeciorzedowe z reguly tez szwankuja?

• 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:12
                      Ja tam nic nie wiem.
                      Ja tylko takie coś czytałam na jakimś forumie.... to pewnie tak jest.
                      • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:16
                        Pozwol, ze zbocze z tematu...Co dzis wieczorem jest ciekawego do obejrzenia w
                        telewizji polskiej?
                        • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:25
                          www.tvp.pl/_repertuar/home.asp?programy=tvp1
                          inne programy obok
                          • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:32
                            Dzieki za fatyge.
                            Z mila checia spojrzal bym sobie na Maklowicza i "Historie kina w
                            Popielawach"na TV3 - widze, ze nic sie nie zmienilo , bo dobre filmy nadal
                            pokazywane sa w porach odpowiednich dla ludzi cierpiacych na nieuleczalna
                            bezsennosc...
                            A na tutejsza telewizje nie patrze w ogole.
                            • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:37
                              W telewizji wszyyyyyystko już było. Makłowicz dziś gotował dobre rzeczy ale co
                              z tego ........ ten odcinek był już i to chyba ze dwa razy.
                              • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:52
                                Okowitko.Czy istnieja jakies polskie filmy,oprocz seriali?Wczytujac sie w
                                program podany przez Ciebie,jakos tak nijako,czyli amerykansko wylacznie...
                                • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:01
                                  Jest teraz specjalny kanał "kino polskie" ale filmy tam z czasów Cybulskiego i
                                  baardzo młodego Holoubka...... nic tam jeszcze nie widziałam. A w oficjalnej
                                  telewizji najwięcej polskich filmów to chyba na polonii.....też gnioty. Zresztą
                                  polskie filmy ..te dobre to się na pamięć umie a reszta.....szkoda czasu.
                                  • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:17
                                    0kowita napisała:
                                    >Zresztą polskie filmy ..te dobre to się na pamięć umie a reszta.....szkoda
                                    czasu.

TV Polonia jest do bani, tu sie zgadzam. Nuda i wstyd. Szkoda pieniedzy tym
                                    bardziej,ze tutaj trzeba za nia slono placic.
                                    A co to jest dla Ciebie "dobry film"?
                                    • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:31
                                      O "dobrym filmie" się długo myśli bo albo się człek ubawił, albo coś go
                                      poruszyło. Do "dobrego filmu" się wraca..... czesem wiele razy.
                              • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 20:55
                                ps.a ja sobie na tym kontynencie slucham teraz G.Turnau...
                                przed fontanami krysztalowymi...
                                wsrod pomaranczy na rozdrozach...
                                znow wedrujemy cieplym krajem...
                                ptaki w powrocie umieraja...

...smutno mi...
                                • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:04
                                  ouimet napisał:
                                  > ...smutno mi...

Rany Boskie !!!
                                  Niech Ci nie będzie smutno !! ZABRANIAM !!!!!!

Tu od wylewania smutków i od stanów depresyjnch to ja jestem.
                                  • milennik11 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:16
                                    ...ja sie przylaczam...a w tv faktycznie dzisiaj nic nie ma...
                                • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:19
                                  ouimet napisał:
                                  > ...smutno mi...

To normalne Ouimet...nie kazdy musi przeciez codziennie smiac sie jak glupi do
                                  sera...
                                  • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:23
                                    adas49 napisał:

> ouimet napisał:
                                    > > ...smutno mi...
                                    >
                                    > To normalne Ouimet...nie kazdy musi przeciez codziennie smiac sie jak glupi
                                    do
                                    > sera...

A tutaj to jest tak...... dowcipkowanie, kłótnia, dowcipkowanie, kłótnia i w
                                    koło Macieju...
                                    To też już jest męczące. Nic normalnie.... nic zwyczajnie......eeeee tam
                                    • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:35
                                      > > ouimet napisał:
                                      > > > ...smutno mi...
                                      > >
                                      ...

Chyba ten smutek przez kabel przeszedł na mnie......eeeeetam.
                                      • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:50
                                        0kowita napisała:
                                        >
                                        > Chyba ten smutek przez kabel przeszedł na mnie......eeeeetam.

Okowito-nie przez kabel,ale przez Ocean/to takie duze jezioro na globusie w
                                        kolorze niebieskim/za posrednictwem "satelitowych" impulsow...
                                        Adasku-nie smieje sie nieustannie/moze tak to wygladac na Forum/poniewaz mam
                                        bardzo wielkiego "strupa"...Tylko sam moge sie z "nim" uporac...Natomiast Forum
                                        ma byc zawsze lekko smieszne i przyjemne.
                                        Jak widzisz ,doslownie jestem "dwupoziomowy"...
                                        Moze kiedys przestanie byc tak paskudnie na zewnatrz...i w srodku sie
                                        rozjasni...
                                        • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 21:56
                                          Co mi tłumaczysz jak dziecku ? Ja nawet nie mam kabla do serwera bo mam
                                          internet .....radiowo.Ja poprostu lubię to określenie "po drugiej stronie
                                          kabla"..... lubię i już !!!!!!1
                                          • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 04.04.04, 22:11
                                            czy uwazasz,ze zwrot do Ciebie:Ty moj /mimo wszystko/ulubiony...kabelku bylby
                                            fajnie brzmiacy???/hi,hi,hi/
                                            • 0kowita Re: analfabetyzm biologiczny 3 05.04.04, 15:47
                                              ouimet napisał:

> czy uwazasz,ze zwrot do Ciebie:Ty moj /mimo wszystko/ulubiony...kabelku bylby
                                              > fajnie brzmiacy???/hi,hi,hi/

"Kabelek" absolutnie nie ! Człowiek-kabel to donosiciel...... co by o mnie nie
                                              powiedzieć to donosicielem na pewno nie jestem. Nie donoszę, nie przenoszę.

Natomiast hmmmmmm, "ty mój ulubiony"..... no, tutaj to należałoby przemyśleć,
                                              uzasadnić, przedyskutować i zastanowić się.No bo tak...... ja się ucieszę jak
                                              ta głupia....a potem znów Ci obmierznę i co ??..... jeszcze mi wszystkie włosy
                                              na głowie nie odrosły z tych co je kiedyś wyrwałam.
                                              • adas49 Re: analfabetyzm biologiczny 3 05.04.04, 19:08
                                                Moze i Ouimet nie powinien zwracac sie do Okowity "kabelku", ale gdyby z kolei
                                                to Okowita nazwala Ouimeta "ulubionym kablem"...hmmm....mysle, ze mielibysmy
                                                dobrana pare - "kableka i wtyczke". Moze jakies nowe napiecie z tego polaczenia
                                                by sie zrodzilo..
                                                • ouimet Re: analfabetyzm biologiczny 3 05.04.04, 23:40
                                                  adas49 napisał:

.hmmm....mysle, ze mielibysmy dobrana pare - "kabelka i wtyczke". Moze jakies
                                                  nowe napiecie z tego polaczenia by sie zrodzilo..

Oj,oj Adasku...alez jestes fajnym marzycielam...Napiecie moze by i
                                                  zaistnialo,ale konsekwentnie posypalyby sie iskry...I to wiecej niz przy
                                                  zwarciu na linii wysokiego napiecia!

...miales chyba na mysli:"kabelka i gniazdko"????
                              • adas49 powtorki 04.04.04, 21:14
                                0kowita napisała:
                                > W telewizji wszyyyyyystko już było. Makłowicz dziś gotował dobre rzeczy ale
                                co z tego ........ ten odcinek był już i to chyba ze dwa razy.

Narzekasz na powtorki? Gdybys tak kobieto miala do czynienia z amerykanska
                                telewizja to dziesiata powtorka jakiegos filmu w przeciagu miesiaca bylaby dla
                                ciebie szczytem swiezosci...

• artur1961 Re: powtorki 04.04.04, 23:30
                                  NNie ma co sie martwić niedługo ich dogonimy.....
    • adas49 cos bardzo optymistycznego 06.04.04, 17:37
      W Polsce niemozliwe sa zamachy bo:
      - jak ktos zostawi walizke sama, to w 10 sekund ja ukradna
      - jak Arab wyjdzie z mieszkania to dostanie wpierdol w pierwszej
      napotkanej bramie
      - zamachy na pociagi tez nieprzejda bo maja takie opoznienia, ze ciezko
      zsynchronizowac atak
      - rzadu tez raczej nie obala bo i tak jego dni sa policzone.

• ellenai Re: cos bardzo optymistycznego 06.04.04, 18:49
        adasku ,jest bo zaiste bez watpienia piekny tekst!buzka duza cmok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka