0kowita 20.09.04, 19:56 Witaj Zuzanno !!!!! Zamieszkaj z nami !!!!! PS. Chłopaki !!!! sprowadziłam dziewczynę...... trzymajcie Ją !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 20:59 Jestem, jestem!!!!!! Znalazłam cie to juz nie uciekne ! Niechcąco tez kiedyś znalazłam ellenai w gorlicach i juz tam bywam. Wszyscy jesteście świtni ! A chłopaki, są!? Super! No to trzymajcie mnie chłopaki, ..no pomalutku, gdzie te łapy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:06 Chłopaków tu jest ohohoho...... od licealisty do emeryta. Ino, że czają się...... nie piszą. Ale ja i tak ich tu wszystkich widzę...... czuję ich oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 21:14 Piszcie, piszcie! Pozdrawiam serdecznie z morską bryzą, ze sztormem ponurym, z bałwanami morskimi, z jodem we włosach - ja morska syrenka chce poznac smak górskich potoków, zapach halnego, okowity wypic i zbójnickiego zatańczyc. Kurde, po Polsce troche pojeździłam, na jakieś szczyty wchodziłam, ale w Jaśle, jak mi Bóg miły jeszcze nie byłam. Piszcie ludziska, nadrobiy niebyty w kurortach. Wy nad morze, my w góry..jaka frajda nas czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:15 Miło...... prawdaż ? Oj, nie ma to jak zdrowy męski chuch...... aż mnie ciarki.... PS. Co to są "ciarki" ? Kto zna definicję słowa "ciarki" ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 21:20 Mysle,że ciarki powstało od czarki - wypijali starzy górale onegdaj w czarach wino, potem w czarkach i im ciarki po plecach szły, jak czara była w ręku hej, uzyjmy zywota, wszak zyjem tylko raz, niechaj ta czara złota na prózno nie bawi nas..... No to pośpiwałam i dobranoc mówię. Du juterka Okowitka i mości panowie z gór Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:26 Do juterka Zuzanno ! Ja też już się oddalam. Ale z tymi ciarkami to dziwna sprawa. Już wiele razy o nie pytałam. "ciarka"....... co to jest ???? Nie wie nikt. Dziiiiiiiiwne. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Zuzanna 21.09.04, 18:45 0kowita napisała: > Witaj Zuzanno !!!!! Zamieszkaj z nami !!!!! > > PS. Chłopaki !!!! sprowadziłam dziewczynę...... trzymajcie Ją !!!!!!!!! Ej,Okowita,co znaczy chłopaki trzymajcie ją?Moją narzeczoną tak rozrzucasz na lewo i prawo!!!Fakt,że dopiero po ślubie będzie moja,ale tak się nie robi!Nu,nu Okowita,a Zuzanka jaka zadowolona ... .Cejli Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna 21.09.04, 19:28 Nic sie nie martw Cejli.Tutejsi mężczyźni Elle od zamążpójścia nie odwiedli to i Zuzannie nic tu złego nie grozi. PS. Cejli, dlaczego masz taką pesymistyczną sygnaturkę ? Jak ją czytam to czuję zbliżający się atak depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanna 23.09.04, 21:28 hej hej znowu jestem...pozdrowionka...zagladajcie do nas, kolejne zapowiedzi sa na forum hi hi hi - ale zrobimy jubel, poprawiny najpierw w Giorlicach, a potem a Jaśle - zagladajcie i piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Zuzanna 24.09.04, 23:09 Okowitka, wpadaj do Gorlic, wódka sie leje ! Ellenai ma urodzinki, pijemy! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Zuzanna 25.09.04, 08:00 He, he nieskromnie zwrócę uwagę, że to ja pierwsza Elle życzenia złożyłam........hej ! Hu ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Ech, sobota....... 25.09.04, 10:13 Przy sobocie, po robocie ! Słupsk pozdrawia Jasełko! Nie spac, nie spac, chłopaki, pisać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Ech, sroda jest dzisiaj..... 17.11.04, 21:14 musialem odkopac watek Zuzanny,nie jestem tylko pewien czy to ten, ale wpisuje sie i ja sredecznie pozdrawiam,klikaj tutaj czesciej i odwiedzaj Nowy Sacz > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 17.11.04, 21:18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 02:02 to ja dodam wiecej wykrzyknikow na czesc zuzanny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 17:18 wykrzykniki sa,ale gdzie Ona, dziewcze ze Slupska,moze maz Jej nie pozwala na odwiedzanie przyjaciol???? ciekawe ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:33 Nie pytać tylko wątek tuczyć ! Zajrzy Zuzanna to się zadziwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:43 Zuzanno gdzie Jestes ?,skoro Ciebie nie ma ,ja zaczynam tuczenie,wlasnie jem jogurcik,ma malo kalorji,ale dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:50 A jaki jogurcik ? Czysty czy z owocami ?? ja z owocami nie cierpię bleeeeeee......słodkie to to i obślizgłe. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:00 z owocami wisni,takiej ,ktora pyzeleciala przez wlaczony wentylator sliskie to jest,ale calkiem przyjemne w smaku hi hi hi ja to bardzo lubie Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:06 .....podobno zdrowe to jest ale ja zdrowa jak koń co po co mi jeszcze zdrowotność podnosić..... Bleeeeeeeee.... z wiśniami ? Wiśnie zmarnowali zamiast nalewkę na spirytusie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:11 nalewke ???,ja lubie ale tak tylko troszeczke,malutki lyczek,dla mnie za slodkie,Wisni mialem mnostwo na dzialce i tylko jadlo sie tak na biezaco,reszta opadla bo nie mial kto tego oberwac,szpaki mialy radoche.Polecam spirytusik i trawke taka z puszczy"Bialowieszczanskiej" na ktora zubry siusiaja,ma taki specyficzny smaczek,ja to lubie he he Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 10:46 Żubrówka z sokiem jabłkowym........mniam, mniam !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 20.11.04, 12:06 Tydzień był trochę zwariowny. No to przy sobocie, niech się pali nie ch sie wali - dobra kawa i hop na forum, co u przyjaciół słychać. I szok ! Totalny szok ! O mnie taki sympatyczny wątek odgrzebany ! Ojej, zapomniałam o nim. I do tego taki uasiony hi hi hi - Boże jacy jesteście fajni, ile radosci dla mnie, jak mile mi sobota rozkręca. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 06.12.04, 18:16 zuzanna6 napisała: > Tydzień był trochę zwariowny. No to przy sobocie, niech się pali nie ch sie > wali - dobra kawa i hop na forum, co u przyjaciół słychać. > > I szok ! Totalny szok ! O mnie taki sympatyczny wątek odgrzebany ! Ojej, > zapomniałam o nim. I do tego taki uasiony hi hi hi - Boże jacy jesteście fajni, > > ile radosci dla mnie, jak mile mi sobota rozkręca. Nowy tydzień........nowe tuczenie. JAZDA w górę watku Zuzanny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 07.12.04, 00:07 Okowita wpadla w trans,i wyciaga watki na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:06 dzieki, dzieki, serdeczne dzieki !!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:07 dzieki tak wspaniałym ludziom te fora są wspaniałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:43 a cejli mi nie zabrania po forach latać :) sam się też ostatnio rozlatał, wiecie, że tirami będzie jeździł? super, co? ale martwie sie o te tirówki hi hi hi - moge stracić chłopa......i mniej będzie na forum :( , ale obiecał sie odzywac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 16:04 no gdzie Jestes Zuzanno,smutno mi samemu hi hi Elen,Okowitki tez nie ma ,macie dzisiaj wolne ???? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 23.11.04, 18:27 zuzanna6 napisała: > a cejli mi nie zabrania po forach latać :) > > sam się też ostatnio rozlatał, wiecie, że tirami będzie jeździł? super, co? > ale martwie sie o te tirówki hi hi hi - moge stracić chłopa......i mniej będzie > Tirówki chłopa nie zabiorą bo i po cóż im jakiś stały chłop. One tylko mogą go zarazić jakąś trudną do wyleczenia chorobą. Niech Cejli dba o antyseptykę (czy jak to się tam nazywa). Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:03 ojej Okowitko, co ty mówisz? a jaka to może byc choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:06 hmmmm jakaś zakaźna np.....katar. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:48 ......na jaka to ja chorobe jestem chora panie doktorze ????? zloty lis ?,srebrny lis? nie droga pani syfilis przepraszam za taki zberezny tekscik Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 18:49 hopla w górę !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:23 Cosik się dziś nudzę....... hmmmmmm. Ciemno, cicho..... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:26 gdzie cicho ????? ciemno tak ,bo mnie nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:30 A gdzieś tu jesteś ?????? Nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:33 a ja tez tu jestem i co słychac kochani wiecie pisze pisze na moim forum - cisza pisze teroche tu i tam - cisza Frida sie do mnie odezwała i powiada ze pyszna jakąś sliwke po szwajcarsku zjadła i tak jakos mi sie smutno zrobiło - wiecie ze mam ochote na coś słodkiego i nic nie mam nie mam zadnych łakoci.....pchi.... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:45 Zuzanno ja gdzies juz Ciebie dzisiaj widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:44 jak poczujesz,to ja tez poczuje bo w pysk dostane hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:14 no jak to gdzie, byłam u ciebie hi hi hi zasiadłam troche na forum, z ludziskami czas pogadać i co - w Słupski nikto nie je doma..... i tak pobrykałam gdzie sie dało i do ciebie zahaczyłam i u Fridy troszke byłam i własciwie juz załamka - na całym forum tylko ja i Frida - my to tylko niezawodne, kurde a tu patrze no prosze Okowitka i aleks szaleją ufff....a jednak jest nas troche więcej zaraz zaraz a gdzie sie frida schowała? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:15 i co było w pysk? ja nic nie poczuiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:18 chcialym dostac,przynajmniej wiedzialbym za co hihihi u Fridy kiedys bylem,ale nie wiem ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:29 moze frida juz nie ma czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:31 moze ??? ale kto to wie,ja nie smiem Jej o to pytac,jeszcze mi odburknie i bedzie mi glupio Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:33 Aleks, a coś Ty taki nieśmiały ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:48 Wiesz Okowitko z dziewczynami nigdy nie wiadomo ???? mam racje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:53 Ale facet stanowczym i odważnym musi być.......hej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:03 no pewnie, pięścią w stół, nie daj sie hi hi hi Frida jest swietna, ma charakter, tak ja matalijka, uwielbiam je Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:04 no własnie frida uciekła, matalijki nie ma i juz drugi dzie Andy milczy kurde chwalił sie ze ma nowy kabel, ze tak mu wszystko teraz szybko działa, ale ze cos na forum nie moze wejsc, miał z tym walczyc, tylko moze nas czytac buedaczek, nie moze chwilowo pisać...hmmm.....moze jakos to rozwiaze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:10 widocznie nowym kablem tylko w jedna strone ??? ale dlaczego ot ,inna technika,ale bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 15.12.04, 22:51 Bylas na "dole" hihi,ale teraz juz Jestes na gorze,tez dobrze hihi Odpowiedz Link Zgłoś