20.09.04, 19:56
Witaj Zuzanno !!!!! Zamieszkaj z nami !!!!!

PS. Chłopaki !!!! sprowadziłam dziewczynę...... trzymajcie Ją !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 20:59
      Jestem, jestem!!!!!! Znalazłam cie to juz nie uciekne ! Niechcąco tez kiedyś
      znalazłam ellenai w gorlicach i juz tam bywam. Wszyscy jesteście świtni ! A
      chłopaki, są!? Super! No to trzymajcie mnie chłopaki, ..no pomalutku, gdzie te
      łapy, co?
      • 0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:06
        Chłopaków tu jest ohohoho...... od licealisty do emeryta.
        Ino, że czają się...... nie piszą.
        Ale ja i tak ich tu wszystkich widzę...... czuję ich oddech.
        • zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 21:10
          Yhy, ja tez poczułam !!!!
          • zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 21:14
            Piszcie, piszcie! Pozdrawiam serdecznie z morską bryzą, ze sztormem ponurym, z
            bałwanami morskimi, z jodem we włosach - ja morska syrenka chce poznac smak
            górskich potoków, zapach halnego, okowity wypic i zbójnickiego zatańczyc.
            Kurde, po Polsce troche pojeździłam, na jakieś szczyty wchodziłam, ale w Jaśle,
            jak mi Bóg miły jeszcze nie byłam. Piszcie ludziska, nadrobiy niebyty w
            kurortach. Wy nad morze, my w góry..jaka frajda nas czeka...
          • 0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:15
            Miło...... prawdaż ?
            Oj, nie ma to jak zdrowy męski chuch...... aż mnie ciarki....

PS. Co to są "ciarki" ? Kto zna definicję słowa "ciarki" ??????
            • zuzanna6 Re: Zuzanna 20.09.04, 21:20
              Mysle,że ciarki powstało od czarki - wypijali starzy górale onegdaj w czarach
              wino, potem w czarkach i im ciarki po plecach szły, jak czara była w ręku
              hej, uzyjmy zywota, wszak zyjem tylko raz, niechaj ta czara złota na prózno nie
              bawi nas.....
              No to pośpiwałam i dobranoc mówię. Du juterka Okowitka i mości panowie z gór
              • 0kowita Re: Zuzanna 20.09.04, 21:26
                Do juterka Zuzanno !
                Ja też już się oddalam.
                Ale z tymi ciarkami to dziwna sprawa. Już wiele razy o nie pytałam.
                "ciarka"....... co to jest ????
                Nie wie nikt.

Dziiiiiiiiwne.
                • bmwariat Re: Zuzanna 21.09.04, 18:15
                  Baby...:)))
    • cejli Re: Zuzanna 21.09.04, 18:45
      0kowita napisała:

> Witaj Zuzanno !!!!! Zamieszkaj z nami !!!!!
      >
      > PS. Chłopaki !!!! sprowadziłam dziewczynę...... trzymajcie Ją !!!!!!!!!

Ej,Okowita,co znaczy chłopaki trzymajcie ją?Moją narzeczoną tak rozrzucasz na
      lewo i prawo!!!Fakt,że dopiero po ślubie będzie moja,ale tak się nie robi!Nu,nu
      Okowita,a Zuzanka jaka zadowolona ... .Cejli
      • 0kowita Re: Zuzanna 21.09.04, 19:28
        Nic sie nie martw Cejli.Tutejsi mężczyźni Elle od zamążpójścia nie odwiedli to
        i Zuzannie nic tu złego nie grozi.

PS. Cejli, dlaczego masz taką pesymistyczną sygnaturkę ? Jak ją czytam to czuję
        zbliżający się atak depresji.
        • zuzanna6 Re: Zuzanna 23.09.04, 21:28
          hej hej znowu jestem...pozdrowionka...zagladajcie do nas, kolejne zapowiedzi sa
          na forum hi hi hi - ale zrobimy jubel, poprawiny najpierw w Giorlicach, a potem
          a Jaśle - zagladajcie i piszcie.
          • zuzanna6 Re: Zuzanna 24.09.04, 23:09
            Okowitka, wpadaj do Gorlic, wódka sie leje ! Ellenai ma urodzinki, pijemy!
            • 0kowita Re: Zuzanna 25.09.04, 08:00
              He, he nieskromnie zwrócę uwagę, że to ja pierwsza Elle życzenia
              złożyłam........hej ! Hu ha !
              • zuzanna6 Re: Zuzanna 25.09.04, 10:06
                Wiem, wiem, ale potem cie zabrakło. :)
                • zuzanna6 Ech, sobota....... 25.09.04, 10:13
                  Przy sobocie, po robocie ! Słupsk pozdrawia Jasełko! Nie spac, nie spac,
                  chłopaki, pisać! :)
                  • aleks44 Re: Ech, sroda jest dzisiaj..... 17.11.04, 21:14
                    musialem odkopac watek Zuzanny,nie jestem tylko pewien czy to ten,
                    ale wpisuje sie i ja
                    sredecznie pozdrawiam,klikaj tutaj czesciej i odwiedzaj Nowy Sacz
                    > aleks 44
    • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 17.11.04, 21:18

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ellenai Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 02:02
        to ja dodam wiecej wykrzyknikow na czesc
        zuzanny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cmok
        • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 17:18
          wykrzykniki sa,ale gdzie Ona, dziewcze ze Slupska,moze maz Jej nie pozwala na
          odwiedzanie przyjaciol???? ciekawe ???????
          • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:33
            Nie pytać tylko wątek tuczyć !
            Zajrzy Zuzanna to się zadziwi:)
            • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:43
              Zuzanno gdzie Jestes ?,skoro Ciebie nie ma ,ja zaczynam tuczenie,wlasnie jem
              jogurcik,ma malo kalorji,ale dobre i to
              • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 20:50
                A jaki jogurcik ? Czysty czy z owocami ??
                ja z owocami nie cierpię bleeeeeee......słodkie to to i obślizgłe.
                • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:00
                  z owocami wisni,takiej ,ktora pyzeleciala przez wlaczony wentylator
                  sliskie to jest,ale calkiem przyjemne w smaku hi hi hi ja to bardzo lubie
                  • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:06
                    .....podobno zdrowe to jest ale ja zdrowa jak koń co po co mi jeszcze
                    zdrowotność podnosić.....

Bleeeeeeeee.... z wiśniami ?
                    Wiśnie zmarnowali zamiast nalewkę na spirytusie zrobić.
                    • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 18.11.04, 21:11
                      nalewke ???,ja lubie ale tak tylko troszeczke,malutki lyczek,dla mnie za
                      slodkie,Wisni mialem mnostwo na dzialce i tylko jadlo sie tak na biezaco,reszta
                      opadla bo nie mial kto tego oberwac,szpaki mialy radoche.Polecam spirytusik i
                      trawke taka z puszczy"Bialowieszczanskiej" na ktora zubry siusiaja,ma taki
                      specyficzny smaczek,ja to lubie he he
                      • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 10:46
                        Żubrówka z sokiem jabłkowym........mniam, mniam !!!!!!!
                        • zuzanna6 JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 20.11.04, 12:06
                          Tydzień był trochę zwariowny. No to przy sobocie, niech się pali nie ch sie
                          wali - dobra kawa i hop na forum, co u przyjaciół słychać.

I szok ! Totalny szok ! O mnie taki sympatyczny wątek odgrzebany ! Ojej,
                          zapomniałam o nim. I do tego taki uasiony hi hi hi - Boże jacy jesteście fajni,
                          ile radosci dla mnie, jak mile mi sobota rozkręca.

• 0kowita Re: JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 06.12.04, 18:16
                            zuzanna6 napisała:

> Tydzień był trochę zwariowny. No to przy sobocie, niech się pali nie ch sie
                            > wali - dobra kawa i hop na forum, co u przyjaciół słychać.
                            >
                            > I szok ! Totalny szok ! O mnie taki sympatyczny wątek odgrzebany ! Ojej,
                            > zapomniałam o nim. I do tego taki uasiony hi hi hi - Boże jacy jesteście
                            fajni,
                            >
                            > ile radosci dla mnie, jak mile mi sobota rozkręca.

Nowy tydzień........nowe tuczenie.
                            JAZDA w górę watku Zuzanny!!!!!!!
                            • aleks44 Re: JESTEŚCIE CUDOWNI !!!!!!!!!! 07.12.04, 00:07
                              Okowita wpadla w trans,i wyciaga watki na wierzch
                        • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:06
                          dzieki, dzieki, serdeczne dzieki !!!!!!!!!!!!!!1
                        • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:07
                          dzieki tak wspaniałym ludziom te fora są wspaniałe :)
                          • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 12:43
                            a cejli mi nie zabrania po forach latać :)

sam się też ostatnio rozlatał, wiecie, że tirami będzie jeździł? super, co?
                            ale martwie sie o te tirówki hi hi hi - moge stracić chłopa......i mniej będzie
                            na forum :( , ale obiecał sie odzywac
                            • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 20.11.04, 16:04
                              no gdzie Jestes Zuzanno,smutno mi samemu hi hi
                              Elen,Okowitki tez nie ma ,macie dzisiaj wolne ????
                            • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 23.11.04, 18:27
                              zuzanna6 napisała:

> a cejli mi nie zabrania po forach latać :)
                              >
                              > sam się też ostatnio rozlatał, wiecie, że tirami będzie jeździł? super, co?
                              > ale martwie sie o te tirówki hi hi hi - moge stracić chłopa......i mniej
                              będzie
                              >

Tirówki chłopa nie zabiorą bo i po cóż im jakiś stały chłop. One tylko mogą go
                              zarazić jakąś trudną do wyleczenia chorobą.
                              Niech Cejli dba o antyseptykę (czy jak to się tam nazywa).
                              • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:03
                                ojej Okowitko, co ty mówisz?

a jaka to może byc choroba?
                                • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:06
                                  hmmmm jakaś zakaźna np.....katar.
                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 01.12.04, 21:48
                                    ......na jaka to ja chorobe jestem chora panie doktorze ?????
                                    zloty lis ?,srebrny lis? nie droga pani syfilis

przepraszam za taki zberezny tekscik
                                    • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 18:49
                                      hopla w górę !!!!!!!!
                                      • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:21
                                        :)))) dzięki
                                        • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:23
                                          Cosik się dziś nudzę....... hmmmmmm.
                                          Ciemno, cicho.....
                                          • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:26
                                            gdzie cicho ????? ciemno tak ,bo mnie nie widzisz.
                                            • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:30
                                              A gdzieś tu jesteś ??????
                                              Nie czuję.
                                              • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:33
                                                a ja tez tu jestem

i co słychac kochani

wiecie pisze pisze na moim forum - cisza
                                                pisze teroche tu i tam - cisza

Frida sie do mnie odezwała i powiada ze pyszna jakąś sliwke po szwajcarsku
                                                zjadła

i tak jakos mi sie smutno zrobiło - wiecie ze mam ochote na coś słodkiego i nic
                                                nie mam

nie mam zadnych łakoci.....pchi....
                                                • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:45
                                                  Zuzanno ja gdzies juz Ciebie dzisiaj widzialem
                                              • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 19:44
                                                jak poczujesz,to ja tez poczuje bo w pysk dostane hihi
                                                • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:14
                                                  no jak to gdzie, byłam u ciebie hi hi hi

zasiadłam troche na forum, z ludziskami czas pogadać i co - w Słupski nikto nie
                                                  je doma.....

i tak pobrykałam gdzie sie dało

i do ciebie zahaczyłam

i u Fridy troszke byłam

i własciwie juz załamka - na całym forum tylko ja i Frida - my to tylko
                                                  niezawodne, kurde

a tu patrze no prosze Okowitka i aleks szaleją ufff....a jednak jest nas
                                                  troche więcej

zaraz zaraz a gdzie sie frida schowała?
                                                • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:15
                                                  i co było w pysk?

ja nic nie poczuiłam :)
                                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:18
                                                    chcialym dostac,przynajmniej wiedzialbym za co hihihi

u Fridy kiedys bylem,ale nie wiem ??????
                                                  • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:29
                                                    moze frida juz nie ma czasu
                                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:31
                                                    moze ??? ale kto to wie,ja nie smiem Jej o to pytac,jeszcze mi odburknie i
                                                    bedzie mi glupio
                                                  • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:33
                                                    Aleks, a coś Ty taki nieśmiały ????
                                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:48
                                                    Wiesz Okowitko z dziewczynami nigdy nie wiadomo ???? mam racje ????
                                                  • 0kowita Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 20:53
                                                    Ale facet stanowczym i odważnym musi być.......hej.
                                                  • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:03
                                                    no pewnie, pięścią w stół, nie daj sie hi hi hi

Frida jest swietna, ma charakter, tak ja matalijka, uwielbiam je
                                                  • zuzanna6 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:04
                                                    no własnie frida uciekła, matalijki nie ma i juz drugi dzie Andy milczy
                                                    kurde chwalił sie ze ma nowy kabel, ze tak mu wszystko teraz szybko działa, ale
                                                    ze cos na forum nie moze wejsc, miał z tym walczyc, tylko moze nas czytac
                                                    buedaczek, nie moze chwilowo pisać...hmmm.....moze jakos to rozwiaze
                                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 11.12.04, 21:10
                                                    widocznie nowym kablem tylko w jedna strone ??? ale dlaczego
                                                    ot ,inna technika,ale bedzie lepiej
                                                  • aleks44 Re: niechaj żyje odkopany wątek Zuzanny 15.12.04, 22:51
                                                    Bylas na "dole" hihi,ale teraz juz Jestes na gorze,tez dobrze hihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka