Dodaj do ulubionych

Weekend, ale fajnie :)

06.01.06, 19:36
Ja się bardzo cieszę. W końcu się wyśpię ;)
Obserwuj wątek
    • teklat Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 19:57
      Tez się cieszę, choć jutrzejszy dzień mam strasznie zajęty: rano tupię i
      klaszczę na flamenco, potem pływam, a wieczorem imprezuję na babskim party. W
      niedziele odpocznę trochę, a potem pomyśle o paru dniach urlopowego domowego
      lenistwa.
      Wszystkim życzę miłego weekendu.
      • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:11
        A propos tańca... Orientujecie się może, gdzie w Tarnowie uczą tańca
        nowoczesnego? Bo wszędzie gdzie zapytam to owszem, uczą, ale tańców
        klasycznych, a mnie one nie interesują :(
    • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:25
      Ja się tam wyspałem we wtorek i we czwartek. Jutro tylko ewentualne niewielkie
      braki nadrobię. :-)
      • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:30
        No widzisz, a ja muszę nadrobić cały tydzień :P
        • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:43
          Wiem, wiem - dobrze mam. :-) Też to sobie chwalę. :-D
          • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:54
            A to każdy wtorek i czwartek masz wolny?
            • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:07
              Nie - teraz się tak trafiło. :-) Ale u mnie to różnie bywa z faktycznym czasem
              pracy - bo ja wolę po prostu coś wykonać wtedy gdy mi pasuje a nie w
              wyznacznych 8 godzinach się męczyć. Całe szczęście że tak mogę. :-)
              • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:27
                Aha, bo już chciałam Ci zaproponować, żebyś wysypiał się za MNIE w te wolne
                dni :D
                A jeśli chodzi o mój czas pracy to mam zapełnione zawsze całe 8 godzin, a
                czasami nawet więcej, no ale cóz... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co
                się ma ;)
                Ale najgorsze to jest to codzienne wstawanie o 6, brrrr... a ja tak kocham
                spać ;)
                • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:34
                  Spoko - to kiedy dam radę, to moę odsypiać - tyle mogę się poświęcić dla
                  ludzkości. ;-)
                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:44
                    Qwerty, jakiej ludzkości? Toż ja jednostka przecież ;)
                    • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:54
                      "Kto pomaga jednstce - jakby całą ludzkość ratował" ;-)
    • atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:07
      Co to jest weekend?;)
      JAk dla mnie pocztek pracy ...:)
      I tym pesymistycznym akcentenem ...jak dla mnie...zegnam sie do wtorku ;)
      • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:36
        Czołem pracy! Trzymaj się! :-)
      • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:39
        Atob, ale jeśli pracujesz od soboty do wtorku, to ja też tak chcę :D
        • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:53
          Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-(
          • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:01
            No ale pomyśl, od środy do piątku wolne :D
            • atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:03
              imagine77 napisała:

> No ale pomyśl, od środy do piątku wolne :D

Prawie ...prawie :)
          • atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:05
            qwerty.tarnow napisał:

> Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-(

Dlaczego?
            Cisza spokoj ...zeby tylko monitoringu nie bylo;P
            • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:15
              Monitoring - czyli tak samo jak w środku tygodnia szef wejdzie i sprawdzi, to
              tu se na video obejrzy :-(
          • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:10
            qwerty.tarnow napisał:

> Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-(

Eeeee tam
            • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:15
              Niedziela, to niedziela - ma być wolne i tyle.
              • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:21
                OK, OK - zostawiam ten temat ;)
                • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:31
                  Temat jak temat - dobry jest. :-)
                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:42
                    :)
                    • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:48
                      Przez tą gadaninę ze mną na forum nie wyśpisz się i potem cały tydzień będziesz
                      niedospana chodziła. Więc może skończmy, co?
                      • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:58
                        Dobrze :)
                        Dobranoc więc :)
                        • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 23:09
                          Do następnego razu na forum! :-)
                          • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 10:58
                            Dzień dobry Forum :)
                            Przysiadłam na chwilę z kubkiem kakao i może przejdzie mi ból głowy, z którym
                            przywitałam dzisiejszy dzień...
                            • lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 12:23
                              A wiesz skąd ten ból głowy?
                              No niesttey .. ze zbyt długiego spania....
                              Ja też cierpię na niedobór snu ( praca, wstawanie przed 6.00, duzo pracy) i
                              tez marzyłam o wyspaniu się.
                              I spałam do 9.00, ale niestety to nie wpływa mimo wszystko dobrze na organizm.
                              Wstałam, popsrzątałam, wypiłam kubek gorącej czekolady, wzięłąm książkę do
                              ręki ... i znowu zasnełam.
                              I też mnie boli głowa.
                              Ale też lubię weeekendy:)
                              Wczoraj byliśmy pograć w siatkówkę, dzis idziemy poogladać koszykówkę.
                              Bardzo brakuje nam roweru, ale pocieszamy się, że już blizej do wiosny.
                              Niestety w tym roku nie będe mogła mieć tyle czasu na jeżdżenie na rowerku (
                              praca, obawiam się że również niestety w soboty i wszystko to dla dobra
                              ludzkości, a ta ludzkość i tak potrafi zbluzgać, zmieszać z błotem, bo będzie
                              musiała stac w kolejce, a czy to moja wina, że się ludzkości nie chce przyjść
                              wcześniej tylko wszystko na ostatnią chwilę zostawia?).
                              Wracając do tematu to udało mi się ten tydzień spędzić bardzo sportowo z czego
                              się cieszę.
                              Poniedziałek, piątek siatkówka, czwartek basen, wtorek, środa ćwiczenia w domu.
                              A na wiosnę dojdzie rowerek .
                              I znowu będziemy zalczać kolejne traski...
                              • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 13:33
                                Lemuriza, źle spałam, śniły mi się jakieś gUpotki i chyba stąd ten mój ból
                                głowy. Poza tym nie spałam długo, bo tylko do przed 9 ;)
                            • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 12:23
                              Ból głowy? Hmmm... No to chyba efekt zbyt długiego spania! ;-)
                              • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 13:30
                                Qwerty, a kto mnie wczoraj wyganiał do spania? :P
                                • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 14:03
                                  Ykhm... Yyyy... tego... Nie pamiętam... ;-)
                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 14:52
                                    No dobra ;) To była troska :D
                                    • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 15:31
                                      Eee tam - po prostu mi też się chciało spać a nie chciałem pozostawiać Cię
                                      samej na placu boju. ;-) Bo sam pamietam jak zaczynałem tu na forum i czekałem
                                      w zniecierpliwieniu - odświeżając stronę co 20 sekund - i patrząc czy ktoś
                                      odpisał czy nie. :-)
                                      • lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 16:32
                                        no wałśnie... przed 9 to jest długo.
                                        Ja się codziennie wstaje o 6.00, to te 3 godziny dłużej to chyba jest nawet
                                        bardzo długo.
                                        • lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 16:33
                                          Miało byc "Jak się codziennie...":)
                                      • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:43
                                        qwerty.tarnow napisał:

> Eee tam - po prostu mi też się chciało spać a nie chciałem pozostawiać Cię
                                        > samej na placu boju. ;-)

No co Ty, nie przejmuj się tak mną ;) Sama też dałabym sobie tutaj świetnie
                                        radę ;)

>Bo sam pamietam jak zaczynałem tu na forum i czekałem
                                        > w zniecierpliwieniu - odświeżając stronę co 20 sekund - i patrząc czy ktoś
                                        > odpisał czy nie. :-)

Ale to nie jest moje pierwsze forum :)
                                        • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:48
                                          Może i nie jedyne i nie pierwsze, ale chyba i tak jedno z początkowych, co? ;-)
                                          • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:56
                                            Tak, jedno z początkowych i daleko mi do Twojej ilości postów.
                                            A co, aż tak bardzo to widać? ;)
                                            • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 19:00
                                              Nie. :-) Tylko tak mi się przypomniały moje początki związane z tym
                                              wyczekiwaniem na odpowiedź, że zaryzykowałem taką myśl.
                                              A teraz przepraszam - Kabaret Pod Wyrwigroszem w TVP2 jest więc znikam chwilowo.
                                              • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 19:25
                                                Miłego oglądania :)
                                                • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:25
                                                  Dzięki. :-) Już po - fajne było nawet.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:32
                                                    A będzie jeszcze coś ciekawego w TV?
                                                    Bo sama nie wiem co mam z sobą zrobić.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:56
                                                    Oooo, lecę oglądać film "Sara"
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:00
                                                    imagine77 napisała:

> film "Sara"

Ten z ledwo co 15-letnią (wówczas) Agnieszką Włodarczyk zrzucającą przed B.
                                                    Lindą swoje ubrania? Eeee... To nie warto...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:14
                                                    Chyba faktycznie nie warto...
                                                    Myślisz, że po wypiciu litry Pepsi można się źle czuć?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:17
                                                    Hahaha... No litr odrdzewiacza - jeśli w dodatku na pusty żołądek. ;-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:58
                                                    Ma być w TVP1 o 22 film "Wirus" - jakiś sensacyjny/thriller. Chyba go już
                                                    kiedyś widziałem, ale nie wiem czy nie obejrzę jeszcze raz.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:23
                                                    Nie mam zwyczaju pić tego świństwa, ale naszła mnie ochota i wypiłam... a tam
                                                    jest kofeina... i chyba odczuwam tego skutki :\ Kofeina źle na mnie działa :(
                                                    Dlatego kawy w ogóle nie pijam, bo potem jestem cała rozdygotana :(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:28
                                                    Też kawy nie piję - ale to dlatego bo nie lubię smaku tego świństwa. A cola (we
                                                    wszelkich rodzajach - no może z wyjątkiem Polo-Cocty, która jakoś dziwnie
                                                    lekarstwami smakuje) to chyba napój znośny dla każdego. Efekt uboczny widoczny
                                                    jest dopiero (niestety) później... ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:36
                                                    Właśnie, nie rozumiem jak można się delektować smakiem kawy... No cóż, trzeba
                                                    być faktycznie jej smakoszem. A już w ogólę nie rozumiem jak można rozpoczynać
                                                    dzień od kawy... albo papierosa ;) Bo jakby się ktoś pytał, to również nie
                                                    palę :D
                                                    A co do Coli - te wszystkie gazowane napoje to tylko puste kalorie ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:40
                                                    Eeee tam, kalorie. Po coś się w końcu żyje, nie? ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:44
                                                    No tak, ale nie chciałabym pół życia poświęcać spalaniu tych kalorii :P
                                                    Hm, mamy tu coś w stylu a'la prv ;) Zauważyłeś? :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:47
                                                    Nie szkodzi - tak tu już na forum jest, że się takie rozmówki tworzą. Choć
                                                    ostatnio mało ich było. I tym bardziej fajnie, że znowu to powraca. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:51
                                                    No tak, fajnie, tyle, że teraz faktycznie moja częstotliwość odświeżania wynosi
                                                    średnio 20 sekund :D
                                                    A na film się wybierasz?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:53
                                                    Hehe - to może trzeba przyspieszyć jeszcze to odświeżanie? ;-) Film? Nie wiem
                                                    czy telewizor będzie wolny... A i na forum się miły wieczór zapowiada. :-D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:56
                                                    No dobra, kłamałam ;) co 10 sekund lookam :D
                                                    Mam, jeden wolny telewizor, pożyczyć Ci? ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:00
                                                    Hehe - widzisz jak forum wciąga? :-D
                                                    Telewizor wolny, powiadasz... Ja na Twoim miejscu bym nie pożyczał, bo wtedy
                                                    stracisz rozmówcę. :-P
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:05
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> Hehe - widzisz jak forum wciąga? :-D

Forum, jak forum, a na czacie kiedyś siedziałeś? Ta bestia dopiero wciąga :D

> Telewizor wolny, powiadasz... Ja na Twoim miejscu bym nie pożyczał, bo wtedy
                                                    > stracisz rozmówcę. :-P

Heh, dopiero jak to napisałam, to pomyślałam :D Cofam więc chęć pożyczenia
                                                    telewizora ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:09
                                                    Czat? Ze dwa razy. I nic ciekawego tam nie znalazem i nie widziałem. Za dużo
                                                    osób, za duży ruch, no i ta ulotność słów i myśli - nie da się odnaleźć już
                                                    tego co poszło w sieć...
                                                    A teraz mała złośliwość będzie: jak odświeżasz stronę co 10/20 sekund, to czemu
                                                    odpowiedzi są tak późno? :-P
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:12
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> A teraz mała złośliwość będzie: jak odświeżasz stronę co 10/20 sekund, to
                                                    czemu odpowiedzi są tak późno? :-P

No właśnie, dlaczego? :D Nie po to odświeżam tak często, żebym Ciebie
                                                    przeczytała dopiero po 5 minutach :P
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:14
                                                    Odpowiedź usprawiedliwiające są dwie: lenistwo albo wolne łącze internetowe. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:16
                                                    Czekaj, czekaj, ale o sobie teraz mówisz, tak? ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:16
                                                    No nie o sobie przecież. :-P
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:18
                                                    :D No wiesz :D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:18
                                                    Ja mogę szybko, ale nie wiem czy nadążysz :P
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:19
                                                    :-P Na tyle szybko na ile baterie w klawiaturze mi nie odmówią posłuszeństwa.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:20
                                                    Na pewno masz zapasowe :P
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:22
                                                    Ale akurat nie są naładowane (akumulatorki). Poza tym zacina się już ta
                                                    klawiatura coś - może dlatego że telefon bezprzewodowy leży niedaleko i falami
                                                    radiowymi zakłócają się nawzajem?
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:24
                                                    Oj, nie wiem, nie znam się na tym :(
                                                    Ale akumulatorki to mogę pożyczyć :D zamiast tego telewizora.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:26
                                                    Dzięki! Jakby co to dam znać. ;-) Na razie jednak te co są powinny wystarczyć -
                                                    w końcu założone ledwo dwa dni temu.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:28
                                                    Myszę też masz bezprzewodową? Bo jak ona pierwsza padnie to już nie będziesz
                                                    mógł nawet odświeżać :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:29
                                                    Spoko - akumylatorki do myszy mam naładowane - one wytrzymają! To tylko z
                                                    klawiaturą jakieś cyrki się dzieją. :-/
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:30
                                                    Hm, nie zasmucaj mnie <płacze>
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:31
                                                    Czym zasmucać? Na razie wszstko działa. I na dzisiejszą rozmowę powinno
                                                    spokojnie wystarczyć. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:33
                                                    OK :) Ale wiesz, muszę Ci powiedzieć, że ta głowa to mnie dzisiaj cały dzień
                                                    pobolewa...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:34
                                                    To przynajmniej o te baterie niech Cię już głowa nie boli. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:37
                                                    :D Dobra, o to mam spokojną głowę. Baterie są na Twojej głowie ;)
                                                    Wiesz, że ja dopiero dzisiaj zauważyłam, że to jest prywatne forum? Bo jest,
                                                    prawda?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:40
                                                    Było publiczne, ale GW wszystkie fora gdzie nie mają swojej redakcji i nie
                                                    wydają swojego dodatku regionalngo - sprywatzowali. W praktyce wygląda to tak,
                                                    że dawniej mogli tu pisać też niezalogowani i forum widniało w kolorze
                                                    niebieskim na liście forów regionalnych.
                                                    Ale sam proces nie był sprawiedliwy, bo pozostały np. takie Zakopane, Brodnica,
                                                    Chełmno, Świecie które też swojej redakcji GW nie mają, a publicznymi w pełni
                                                    forami pozostały. Ot, pewnie admini GW lub prezesi spółki stamtąd pochodzą...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:46
                                                    Rozumiem... Ale nic to :) Kto ma tu dotrzeć i to i tak dotrze np. tak jak ja ;)
                                                    Wiesz, ja weszłam na zakładkę "Fora Regionalne" i byłam przekonana, że to
                                                    publiczne forum (oczywiście dla mnie to nie ma znaczenia) ale dzisiaj
                                                    przeglądałam sobie ranking for/forów (heh, nie wiem jak to się poprawnie pisze)
                                                    prywatnych i zauważyłam, że w dziale "fora regionalne" Tarnów zajmuje pierwsze
                                                    miejsce pod względem ilości wpisów :)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:47
                                                    aaaaaaa.. nie dokończyłam myśli - i właśnie jak zobaczyłam, że Tarnów jest w
                                                    dziale "prywatne" to wtedy zakapowałam, że to nie jest forum publiczne.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:50
                                                    Ono jest publiczne - ale tak połowicznie, tzn. że opieka nad nim została
                                                    powierzona zwykłym użytkownikom Intrnetu.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:48
                                                    Oczywiście! :-) W maju roku 2003 kiedy tu przyszedłem to wpisów było coś koło
                                                    2000-3000. W samym zeszłym 2005 roku mijalismy równe 30000 i 40000 na liczniku.
                                                    Dopiero od wakacji trochę przystopowało wszystko - czas, czas i jeszcze raz
                                                    czas każdemu nie pozwala. :-(
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:52
                                                    Uhm, wynik jest piękny :) Mnie się tu od razu spodobało. I tak z Nowym Rokiem -
                                                    myślę, że na dobre, pojawiłam się tutaj. A w Twojej wizytówce widziałam dosyć
                                                    sporą ilość wpisów, która z minuty na minutę powiększa się ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:54
                                                    Hehe No fakt. Z tego 99,98 % jest dokonane na tym forum. ;-) Swego czasu było
                                                    to nawet 1/3 wszystkch wpisów na forum. Ale teaz jest więcej forumowiczów i
                                                    mój "udział własnościowy" się zmniejszył. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:59
                                                    Ciekawe czy teraz ktoś śledzi nasze pisanie ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:59
                                                    Zobaczymy - może się odezwie. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:01
                                                    A ten nowy wątek to co? ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:04
                                                    Ten nowy wątek to jest nowy wątek po prostu. :-) Tak mnie zastanowiła ta gra
                                                    słów jaka jest widoczna po spojrzeniu na listę nicków dokonujących tu wpisu, że
                                                    aż musiałem tamto założyć. :-D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:06
                                                    Czy ja wiem czy to gra słów... po prostu fajna rozmowa :)
                                                    Ja to się nad czymś innym zastanowiłam :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:10
                                                    No ale to wymieszanie słów "imagine" z "qwerty" trochę daje do myślenia:
                                                    iluzja, insynuacja, wyobrażenie, itp. Druga sprawa, że o tak późnej porze mój
                                                    mózg pracuje już trochę na innych falach i obrotach i skojarzenia ma trochę
                                                    dziwne czasami. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:14
                                                    :))) A QWERTY coś znaczy?
                                                    Fajnie się to pisze na klawiaturze :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:16
                                                    No właśnie - początkowo jako niezalogowany miałem prosto wpisywać w pole "nick"
                                                    swoe internetowe imię. ;-) Później dopiero trzeba się było jakoś odróżnić od
                                                    innych użytkowników używających nicka "qwerty"...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:16
                                                    A propos IMAGINE... nie wiem w jakiej gustujesz muzyce, ale znasz
                                                    może "Imagine" w wykonaniu Evy Cassidy? Dla mnie to coś cudnego...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:20
                                                    "Imagine" - tylko Johna Lennona. A to w wykonaniu podanym przez Ciebie - nie
                                                    wiem. Może ze słyszenia tak, ale nie wiem że ów utwór tak się nazywa i kto go
                                                    śpiewa. :-(
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:23
                                                    Jesli będziesz tylko chciał to wyślę Ci :) O wiele bardziej podoba mi się
                                                    wersja w wykonaniu Cassidy... pełna zmysłowość - zwłaszcza o tej porze :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:24
                                                    Aaa - to ta sama piosenka? Tylko kto inny śpiewa? To jak chcesz to prześlij -
                                                    zobaczymy co to. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:27
                                                    Uhm, ta sama, ta sama.
                                                    Jasne, że wyślę, ale Ty facet, to na pewno nie gustujesz w takich romantycznych
                                                    klimatach ;)
                                                    Już idę na pocztę :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:31
                                                    Poleconym i proiorytetem - pamiętaj! ;-) Czemu mam nie lubić? Jak preferuję
                                                    spokojne kawałki z miłą muzyką. A jak znane to już w ogóle nie ma dyskusji -
                                                    pełna akceptacja! No chyba że zrobione zostało z tm utworem to samo, co zrobił
                                                    z nim zespół "Łzy" podczas jakiejś niedawnej gali transmitowanej w TV - horror
                                                    istny to był! :-/
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:32
                                                    Nie wiem... chyba poszło... pierwszy raz z tej poczty wysyłałam...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:33
                                                    Kurcze, to już nasze posty przeszły na drugą stronę :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:34
                                                    Taaa :-) Ale jakby co w zakładce "moje forum" możesz sobie ustawić inna liczbę
                                                    wpisów w wątku widocznych na stronie.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:35
                                                    O! Idzie - zaraz listonosz zapuka. Na razie puka mi w słuchawkach "Koncking on
                                                    heaven's door". ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:37
                                                    OK, ustawione na 300 :D
                                                    Ooooo, lubię ten kawałek! Czekaj, zaraz go odszukam - też mam słuchawki na
                                                    uszach :D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:40
                                                    Leeeeeeeci, heh, super
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:40
                                                    Ale wykonanie miałem jakieś dziwne. Wolę takie smutne i sentymantalne, a tu
                                                    takie coś za bardzo żywe było...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:42
                                                    A dla mnie dobre, po tym wykonaniu Cassidy potrzebowałam czegoś żywszego :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:45
                                                    Hehe - no ja u siebie mam taką autorską mieszankę różnych rzeczy: stare, nowe,
                                                    polskie, zagraniczne, wolne, szybkie. :-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:47
                                                    Np. taki utwór "Molo" zespołu Sexbomba - tekstowo to może nie jakiś wybitny
                                                    kawałek, ale melodia - SUPER!
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:48
                                                    "Molo"? A ja to znam w ogóle?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:49
                                                    Na festiwalu w Opolu ze 2-3 lata temu to prezentowali. Wyślę Ci. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:51
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> Na festiwalu w Opolu ze 2-3 lata temu to prezentowali. Wyślę Ci. :-)

Jasne, wyślij. Uwielbiam muzykę :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:54
                                                    Zaraz pójdzie przesyłka. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:47
                                                    Czy możemy popisać do 24... bo wiesz zaczynam powoli się spowalniać ;) a nie
                                                    chciałabym Ci tu ... zasnąć, chociaż pisze się z Tobą super i aż żal kończyć :(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:49
                                                    imagine77 napisała:

> chociaż pisze się z Tobą super i aż żal kończyć :(

I wzajemnie. :-)

Co do końca - Ty decydujesz, ja się dostosuję. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:52
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> Co do końca - Ty decydujesz, ja się dostosuję. ;-)

Mmmmm... fajnie zabrzmiało ;) Tak jakoś... dwuznacznie to odebrałam ;)Może to
                                                    faktycznie taka pora :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:53
                                                    No bo mi nie wypada pozostawić Cię tu samej. ;-) A czemu dwuznacznie?
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:55
                                                    Eeeee tam nie wypada. A ja nie chciałabym trzymać Cię tu na siłę.
                                                    Hm, czemu dwuznacznie? Może powiem Ci kiedyś ;)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:57
                                                    I tak zawsze późno chodzę spać (i odsypiam w tygodniu jak mam okazję ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:59
                                                    No ja jutro trochę pośpię. Ale jak znowu będzie mnie boleć głowa, to ją
                                                    wymienię na nową :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:01
                                                    imagine77 napisała:

> boleć głowa, to ją wymienię na nową :D

Czeska bajka - której tytułu nigdy nie pamiętam - w niej był jakiś
                                                    czarnokiężnik (Rumburak?) co ściągał głowę i kładł na półce w szafie. Elementem
                                                    charakterystycznym filmu był pierścień przekręcany na palcu - wtedy działy się
                                                    czary.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:03
                                                    Aaaaaa, znam, tam chyba był Rumburak... dobrze kojarzę?
                                                    "Pierścień Arrabeli" Coś takiego chyba.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:05
                                                    Tytuł - możliwe. Nawet na tym forum kiedyś o to pytałem. Ale tytułu nadal nie
                                                    pamiętam. Ale coś z tą Arabellą. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:57
                                                    Nie wiem jak Ty, ale ja mam Ciebie w opcjach "moje forum" ustawionego
                                                    jako "przyjaciel" i jesteś wtedy na zielono - fajnie to wygląda - jak nasze
                                                    nicki przeplatają się... Twoja zieleń z moją czernią.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:59
                                                    Dziękuję :-) Ja powiem szczerze nikogo nie dodaję jako przyjaciela, bo by mi
                                                    każdy wpis każdego stałego forumowicza tak świecił. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:01
                                                    Rozumiem :)
                                                    24 :(
                                                    Ależ ten czas pędzi...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:03
                                                    Po prostu wszystkich lubię. :-) Godz. 24 - czyli chcesz kończyć?
                                                    Mail powinien już dojść.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:07
                                                    Już słucham :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:10
                                                    :-) Rozruszają Cię ba trochę. ;-) Anty-kołysanki. :-D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:11
                                                    Uhm, ta druga też jest fajna. Taka bardzo optymistyczna :)
                                                    I bujamy się :D:D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:13
                                                    imagine77 napisała:

> I bujamy się

Do snu? Bo jeśli tak, to kołyszemy raczej. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:08
                                                    Nie, nie chcę kończyć, ale powinnam... pora już późna...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:11
                                                    Ok, jakby co to nie zatrzymuję. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:12
                                                    Echhh :(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:14
                                                    Ale jakby co to mogę skutecznie też zatrzymać - kiedyś było tu tak, że do 3 w
                                                    nocy nie odpuściłem jednem forumowiczowi. ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:16
                                                    Zobacz jeszcze na koniec na pocztę :)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:17
                                                    Ale jutro (dzisiaj właściwie) też jest dzień i mam nadzieję, że coś tu
                                                    popiszemy :)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:19
                                                    Ale dopiero wieczorem. Bo w ciągu dnia mnie w domu nie będzie.
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:22
                                                    Rozumiem. To spotkamy się wieczorem.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:23
                                                    OK. Wedle życzenia i woli. Do usłyszenia. :-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:22
                                                    Zobaczyłem. I odpowiedziałem. :-) Wraz z kolejnym utworem - z "Tik-taka"
                                                    bodajże. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:25
                                                    Hahaha :D <lalala> :D
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:25
                                                    Dobranoc :*
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:27
                                                    Cześć. Do jutra. Kolorowych snów o nie bolącej głowie. ;-)
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:26
                                                    Toż to hicior był przecież! ;-)
                                                  • teklat Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 01:11
                                                    No, no! :))
                                                  • teresa50 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 11:55
                                                    Hmmm....
                                                  • lubona Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 16:35
                                                    Podziało się............. ;D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 19:27
                                                    No właśnie, Szanowne Forumowiczki, kiedy to Wy pisałyście w tak długim wątku
                                                    jednym ciągiem? Co? Dawno to było, nie? Czas by do takich biesiad forumowych
                                                    powrócić, bo to fajne jest! :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 19:57
                                                    Dobry wieczór...
                                                    Czy ktoś zauważył, że ten weekend już powoli się kończy? <płacze>
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:13
                                                    Nic to - za tydzień też będzie weekend! :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:18
                                                    Obiecujesz? :D
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:23
                                                    No, koniec świata się raczej nie zapowiada jeszcze więc tyle obiecac mogę. A
                                                    nawet jeśli by mi się nie sprawdziło, to i tak za niesłownego uznany nie będę,
                                                    bo przez kogo? W końcu koniec świata byłby, nie? ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:25
                                                    Uhm, masz rację ;)
                                                    Oglądałeś Kabareton?
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:29
                                                    Oglądałem. Krosny jak zwykle nie zawiódł. A skecz o nauce jazdy lepiej temu
                                                    kabaretowi wychodzi obecnie (w TVP2 leciał niedawno). Za to panowie Pazura i
                                                    Lubaszenko to totalna porażka. :-(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:14
                                                    qwerty.tarnow napisał:

> kiedyś było tu tak, że do 3 w nocy nie odpuściłem

P.S. A w te wakacje z Madai i Tradycją (kolejność wymieniania nicków Pań -
                                                    alfabetyczna) do 2 w nocy prawie gadaliśmy opisując sobie wrażenia ze
                                                    spotkania. :-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:18
                                                    No właśnie... a ja muszę już kończyć :(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:19
                                                    :-((( Mówi się jednak trudno... Jutro dzień pracy, niestety...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:20
                                                    Niestety... Szkoda, że dzisiaj nie piątek
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:21
                                                    Hehe - zawsze możesz wziąć urlop jutro! ;-)
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:23
                                                    Kiedyś Ci opowiem o mojej pracy :\
                                                    To nie takie proste wziąć w niej wolne :(
                                                  • qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:24
                                                    Rozumiem... No to nic - nie zatrzymuję...
                                                  • imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:25
                                                    Muszę, naprawdę - chociaż nie chcę, ale mus, to mus... :(
                                                    Kolorowych snów życzę... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka