imagine77 06.01.06, 19:36 Ja się bardzo cieszę. W końcu się wyśpię ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 19:57 Tez się cieszę, choć jutrzejszy dzień mam strasznie zajęty: rano tupię i klaszczę na flamenco, potem pływam, a wieczorem imprezuję na babskim party. W niedziele odpocznę trochę, a potem pomyśle o paru dniach urlopowego domowego lenistwa. Wszystkim życzę miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:11 A propos tańca... Orientujecie się może, gdzie w Tarnowie uczą tańca nowoczesnego? Bo wszędzie gdzie zapytam to owszem, uczą, ale tańców klasycznych, a mnie one nie interesują :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:25 Ja się tam wyspałem we wtorek i we czwartek. Jutro tylko ewentualne niewielkie braki nadrobię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:30 No widzisz, a ja muszę nadrobić cały tydzień :P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:43 Wiem, wiem - dobrze mam. :-) Też to sobie chwalę. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 20:54 A to każdy wtorek i czwartek masz wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:07 Nie - teraz się tak trafiło. :-) Ale u mnie to różnie bywa z faktycznym czasem pracy - bo ja wolę po prostu coś wykonać wtedy gdy mi pasuje a nie w wyznacznych 8 godzinach się męczyć. Całe szczęście że tak mogę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:27 Aha, bo już chciałam Ci zaproponować, żebyś wysypiał się za MNIE w te wolne dni :D A jeśli chodzi o mój czas pracy to mam zapełnione zawsze całe 8 godzin, a czasami nawet więcej, no ale cóz... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;) Ale najgorsze to jest to codzienne wstawanie o 6, brrrr... a ja tak kocham spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:34 Spoko - to kiedy dam radę, to moę odsypiać - tyle mogę się poświęcić dla ludzkości. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:44 Qwerty, jakiej ludzkości? Toż ja jednostka przecież ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:54 "Kto pomaga jednstce - jakby całą ludzkość ratował" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:07 Co to jest weekend?;) JAk dla mnie pocztek pracy ...:) I tym pesymistycznym akcentenem ...jak dla mnie...zegnam sie do wtorku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:36 Czołem pracy! Trzymaj się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:39 Atob, ale jeśli pracujesz od soboty do wtorku, to ja też tak chcę :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 21:53 Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:01 No ale pomyśl, od środy do piątku wolne :D Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:03 imagine77 napisała: > No ale pomyśl, od środy do piątku wolne :D Prawie ...prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:05 qwerty.tarnow napisał: > Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-( Dlaczego? Cisza spokoj ...zeby tylko monitoringu nie bylo;P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:15 Monitoring - czyli tak samo jak w środku tygodnia szef wejdzie i sprawdzi, to tu se na video obejrzy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:10 qwerty.tarnow napisał: > Eee - praca w niedzielę to nie życie... :-( Eeeee tam Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:15 Niedziela, to niedziela - ma być wolne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:21 OK, OK - zostawiam ten temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:31 Temat jak temat - dobry jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 22:48 Przez tą gadaninę ze mną na forum nie wyśpisz się i potem cały tydzień będziesz niedospana chodziła. Więc może skończmy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 06.01.06, 23:09 Do następnego razu na forum! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 10:58 Dzień dobry Forum :) Przysiadłam na chwilę z kubkiem kakao i może przejdzie mi ból głowy, z którym przywitałam dzisiejszy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 12:23 A wiesz skąd ten ból głowy? No niesttey .. ze zbyt długiego spania.... Ja też cierpię na niedobór snu ( praca, wstawanie przed 6.00, duzo pracy) i tez marzyłam o wyspaniu się. I spałam do 9.00, ale niestety to nie wpływa mimo wszystko dobrze na organizm. Wstałam, popsrzątałam, wypiłam kubek gorącej czekolady, wzięłąm książkę do ręki ... i znowu zasnełam. I też mnie boli głowa. Ale też lubię weeekendy:) Wczoraj byliśmy pograć w siatkówkę, dzis idziemy poogladać koszykówkę. Bardzo brakuje nam roweru, ale pocieszamy się, że już blizej do wiosny. Niestety w tym roku nie będe mogła mieć tyle czasu na jeżdżenie na rowerku ( praca, obawiam się że również niestety w soboty i wszystko to dla dobra ludzkości, a ta ludzkość i tak potrafi zbluzgać, zmieszać z błotem, bo będzie musiała stac w kolejce, a czy to moja wina, że się ludzkości nie chce przyjść wcześniej tylko wszystko na ostatnią chwilę zostawia?). Wracając do tematu to udało mi się ten tydzień spędzić bardzo sportowo z czego się cieszę. Poniedziałek, piątek siatkówka, czwartek basen, wtorek, środa ćwiczenia w domu. A na wiosnę dojdzie rowerek . I znowu będziemy zalczać kolejne traski... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 13:33 Lemuriza, źle spałam, śniły mi się jakieś gUpotki i chyba stąd ten mój ból głowy. Poza tym nie spałam długo, bo tylko do przed 9 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 12:23 Ból głowy? Hmmm... No to chyba efekt zbyt długiego spania! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 13:30 Qwerty, a kto mnie wczoraj wyganiał do spania? :P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 14:03 Ykhm... Yyyy... tego... Nie pamiętam... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 14:52 No dobra ;) To była troska :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 15:31 Eee tam - po prostu mi też się chciało spać a nie chciałem pozostawiać Cię samej na placu boju. ;-) Bo sam pamietam jak zaczynałem tu na forum i czekałem w zniecierpliwieniu - odświeżając stronę co 20 sekund - i patrząc czy ktoś odpisał czy nie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 16:32 no wałśnie... przed 9 to jest długo. Ja się codziennie wstaje o 6.00, to te 3 godziny dłużej to chyba jest nawet bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 16:33 Miało byc "Jak się codziennie...":) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:43 qwerty.tarnow napisał: > Eee tam - po prostu mi też się chciało spać a nie chciałem pozostawiać Cię > samej na placu boju. ;-) No co Ty, nie przejmuj się tak mną ;) Sama też dałabym sobie tutaj świetnie radę ;) >Bo sam pamietam jak zaczynałem tu na forum i czekałem > w zniecierpliwieniu - odświeżając stronę co 20 sekund - i patrząc czy ktoś > odpisał czy nie. :-) Ale to nie jest moje pierwsze forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:48 Może i nie jedyne i nie pierwsze, ale chyba i tak jedno z początkowych, co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 18:56 Tak, jedno z początkowych i daleko mi do Twojej ilości postów. A co, aż tak bardzo to widać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 19:00 Nie. :-) Tylko tak mi się przypomniały moje początki związane z tym wyczekiwaniem na odpowiedź, że zaryzykowałem taką myśl. A teraz przepraszam - Kabaret Pod Wyrwigroszem w TVP2 jest więc znikam chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:25 Dzięki. :-) Już po - fajne było nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:32 A będzie jeszcze coś ciekawego w TV? Bo sama nie wiem co mam z sobą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:56 Oooo, lecę oglądać film "Sara" Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:00 imagine77 napisała: > film "Sara" Ten z ledwo co 15-letnią (wówczas) Agnieszką Włodarczyk zrzucającą przed B. Lindą swoje ubrania? Eeee... To nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:14 Chyba faktycznie nie warto... Myślisz, że po wypiciu litry Pepsi można się źle czuć? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:17 Hahaha... No litr odrdzewiacza - jeśli w dodatku na pusty żołądek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 20:58 Ma być w TVP1 o 22 film "Wirus" - jakiś sensacyjny/thriller. Chyba go już kiedyś widziałem, ale nie wiem czy nie obejrzę jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:23 Nie mam zwyczaju pić tego świństwa, ale naszła mnie ochota i wypiłam... a tam jest kofeina... i chyba odczuwam tego skutki :\ Kofeina źle na mnie działa :( Dlatego kawy w ogóle nie pijam, bo potem jestem cała rozdygotana :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:28 Też kawy nie piję - ale to dlatego bo nie lubię smaku tego świństwa. A cola (we wszelkich rodzajach - no może z wyjątkiem Polo-Cocty, która jakoś dziwnie lekarstwami smakuje) to chyba napój znośny dla każdego. Efekt uboczny widoczny jest dopiero (niestety) później... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:36 Właśnie, nie rozumiem jak można się delektować smakiem kawy... No cóż, trzeba być faktycznie jej smakoszem. A już w ogólę nie rozumiem jak można rozpoczynać dzień od kawy... albo papierosa ;) Bo jakby się ktoś pytał, to również nie palę :D A co do Coli - te wszystkie gazowane napoje to tylko puste kalorie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:40 Eeee tam, kalorie. Po coś się w końcu żyje, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:44 No tak, ale nie chciałabym pół życia poświęcać spalaniu tych kalorii :P Hm, mamy tu coś w stylu a'la prv ;) Zauważyłeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:47 Nie szkodzi - tak tu już na forum jest, że się takie rozmówki tworzą. Choć ostatnio mało ich było. I tym bardziej fajnie, że znowu to powraca. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:51 No tak, fajnie, tyle, że teraz faktycznie moja częstotliwość odświeżania wynosi średnio 20 sekund :D A na film się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:53 Hehe - to może trzeba przyspieszyć jeszcze to odświeżanie? ;-) Film? Nie wiem czy telewizor będzie wolny... A i na forum się miły wieczór zapowiada. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 21:56 No dobra, kłamałam ;) co 10 sekund lookam :D Mam, jeden wolny telewizor, pożyczyć Ci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:00 Hehe - widzisz jak forum wciąga? :-D Telewizor wolny, powiadasz... Ja na Twoim miejscu bym nie pożyczał, bo wtedy stracisz rozmówcę. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:05 qwerty.tarnow napisał: > Hehe - widzisz jak forum wciąga? :-D Forum, jak forum, a na czacie kiedyś siedziałeś? Ta bestia dopiero wciąga :D > Telewizor wolny, powiadasz... Ja na Twoim miejscu bym nie pożyczał, bo wtedy > stracisz rozmówcę. :-P Heh, dopiero jak to napisałam, to pomyślałam :D Cofam więc chęć pożyczenia telewizora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:09 Czat? Ze dwa razy. I nic ciekawego tam nie znalazem i nie widziałem. Za dużo osób, za duży ruch, no i ta ulotność słów i myśli - nie da się odnaleźć już tego co poszło w sieć... A teraz mała złośliwość będzie: jak odświeżasz stronę co 10/20 sekund, to czemu odpowiedzi są tak późno? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:12 qwerty.tarnow napisał: > A teraz mała złośliwość będzie: jak odświeżasz stronę co 10/20 sekund, to czemu odpowiedzi są tak późno? :-P No właśnie, dlaczego? :D Nie po to odświeżam tak często, żebym Ciebie przeczytała dopiero po 5 minutach :P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:14 Odpowiedź usprawiedliwiające są dwie: lenistwo albo wolne łącze internetowe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:16 Czekaj, czekaj, ale o sobie teraz mówisz, tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:16 No nie o sobie przecież. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:18 Ja mogę szybko, ale nie wiem czy nadążysz :P Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:19 :-P Na tyle szybko na ile baterie w klawiaturze mi nie odmówią posłuszeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:22 Ale akurat nie są naładowane (akumulatorki). Poza tym zacina się już ta klawiatura coś - może dlatego że telefon bezprzewodowy leży niedaleko i falami radiowymi zakłócają się nawzajem? Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:24 Oj, nie wiem, nie znam się na tym :( Ale akumulatorki to mogę pożyczyć :D zamiast tego telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:26 Dzięki! Jakby co to dam znać. ;-) Na razie jednak te co są powinny wystarczyć - w końcu założone ledwo dwa dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:28 Myszę też masz bezprzewodową? Bo jak ona pierwsza padnie to już nie będziesz mógł nawet odświeżać :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:29 Spoko - akumylatorki do myszy mam naładowane - one wytrzymają! To tylko z klawiaturą jakieś cyrki się dzieją. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:30 Hm, nie zasmucaj mnie <płacze> Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:31 Czym zasmucać? Na razie wszstko działa. I na dzisiejszą rozmowę powinno spokojnie wystarczyć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:33 OK :) Ale wiesz, muszę Ci powiedzieć, że ta głowa to mnie dzisiaj cały dzień pobolewa... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:34 To przynajmniej o te baterie niech Cię już głowa nie boli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:37 :D Dobra, o to mam spokojną głowę. Baterie są na Twojej głowie ;) Wiesz, że ja dopiero dzisiaj zauważyłam, że to jest prywatne forum? Bo jest, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:40 Było publiczne, ale GW wszystkie fora gdzie nie mają swojej redakcji i nie wydają swojego dodatku regionalngo - sprywatzowali. W praktyce wygląda to tak, że dawniej mogli tu pisać też niezalogowani i forum widniało w kolorze niebieskim na liście forów regionalnych. Ale sam proces nie był sprawiedliwy, bo pozostały np. takie Zakopane, Brodnica, Chełmno, Świecie które też swojej redakcji GW nie mają, a publicznymi w pełni forami pozostały. Ot, pewnie admini GW lub prezesi spółki stamtąd pochodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:46 Rozumiem... Ale nic to :) Kto ma tu dotrzeć i to i tak dotrze np. tak jak ja ;) Wiesz, ja weszłam na zakładkę "Fora Regionalne" i byłam przekonana, że to publiczne forum (oczywiście dla mnie to nie ma znaczenia) ale dzisiaj przeglądałam sobie ranking for/forów (heh, nie wiem jak to się poprawnie pisze) prywatnych i zauważyłam, że w dziale "fora regionalne" Tarnów zajmuje pierwsze miejsce pod względem ilości wpisów :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:47 aaaaaaa.. nie dokończyłam myśli - i właśnie jak zobaczyłam, że Tarnów jest w dziale "prywatne" to wtedy zakapowałam, że to nie jest forum publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:50 Ono jest publiczne - ale tak połowicznie, tzn. że opieka nad nim została powierzona zwykłym użytkownikom Intrnetu. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:48 Oczywiście! :-) W maju roku 2003 kiedy tu przyszedłem to wpisów było coś koło 2000-3000. W samym zeszłym 2005 roku mijalismy równe 30000 i 40000 na liczniku. Dopiero od wakacji trochę przystopowało wszystko - czas, czas i jeszcze raz czas każdemu nie pozwala. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:52 Uhm, wynik jest piękny :) Mnie się tu od razu spodobało. I tak z Nowym Rokiem - myślę, że na dobre, pojawiłam się tutaj. A w Twojej wizytówce widziałam dosyć sporą ilość wpisów, która z minuty na minutę powiększa się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:54 Hehe No fakt. Z tego 99,98 % jest dokonane na tym forum. ;-) Swego czasu było to nawet 1/3 wszystkch wpisów na forum. Ale teaz jest więcej forumowiczów i mój "udział własnościowy" się zmniejszył. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:59 Ciekawe czy teraz ktoś śledzi nasze pisanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 22:59 Zobaczymy - może się odezwie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:04 Ten nowy wątek to jest nowy wątek po prostu. :-) Tak mnie zastanowiła ta gra słów jaka jest widoczna po spojrzeniu na listę nicków dokonujących tu wpisu, że aż musiałem tamto założyć. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:06 Czy ja wiem czy to gra słów... po prostu fajna rozmowa :) Ja to się nad czymś innym zastanowiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:10 No ale to wymieszanie słów "imagine" z "qwerty" trochę daje do myślenia: iluzja, insynuacja, wyobrażenie, itp. Druga sprawa, że o tak późnej porze mój mózg pracuje już trochę na innych falach i obrotach i skojarzenia ma trochę dziwne czasami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:14 :))) A QWERTY coś znaczy? Fajnie się to pisze na klawiaturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:16 No właśnie - początkowo jako niezalogowany miałem prosto wpisywać w pole "nick" swoe internetowe imię. ;-) Później dopiero trzeba się było jakoś odróżnić od innych użytkowników używających nicka "qwerty"... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:16 A propos IMAGINE... nie wiem w jakiej gustujesz muzyce, ale znasz może "Imagine" w wykonaniu Evy Cassidy? Dla mnie to coś cudnego... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:20 "Imagine" - tylko Johna Lennona. A to w wykonaniu podanym przez Ciebie - nie wiem. Może ze słyszenia tak, ale nie wiem że ów utwór tak się nazywa i kto go śpiewa. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:23 Jesli będziesz tylko chciał to wyślę Ci :) O wiele bardziej podoba mi się wersja w wykonaniu Cassidy... pełna zmysłowość - zwłaszcza o tej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:24 Aaa - to ta sama piosenka? Tylko kto inny śpiewa? To jak chcesz to prześlij - zobaczymy co to. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:27 Uhm, ta sama, ta sama. Jasne, że wyślę, ale Ty facet, to na pewno nie gustujesz w takich romantycznych klimatach ;) Już idę na pocztę :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:31 Poleconym i proiorytetem - pamiętaj! ;-) Czemu mam nie lubić? Jak preferuję spokojne kawałki z miłą muzyką. A jak znane to już w ogóle nie ma dyskusji - pełna akceptacja! No chyba że zrobione zostało z tm utworem to samo, co zrobił z nim zespół "Łzy" podczas jakiejś niedawnej gali transmitowanej w TV - horror istny to był! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:32 Nie wiem... chyba poszło... pierwszy raz z tej poczty wysyłałam... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:33 Kurcze, to już nasze posty przeszły na drugą stronę :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:34 Taaa :-) Ale jakby co w zakładce "moje forum" możesz sobie ustawić inna liczbę wpisów w wątku widocznych na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:35 O! Idzie - zaraz listonosz zapuka. Na razie puka mi w słuchawkach "Koncking on heaven's door". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:37 OK, ustawione na 300 :D Ooooo, lubię ten kawałek! Czekaj, zaraz go odszukam - też mam słuchawki na uszach :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:40 Ale wykonanie miałem jakieś dziwne. Wolę takie smutne i sentymantalne, a tu takie coś za bardzo żywe było... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:42 A dla mnie dobre, po tym wykonaniu Cassidy potrzebowałam czegoś żywszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:45 Hehe - no ja u siebie mam taką autorską mieszankę różnych rzeczy: stare, nowe, polskie, zagraniczne, wolne, szybkie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:47 Np. taki utwór "Molo" zespołu Sexbomba - tekstowo to może nie jakiś wybitny kawałek, ale melodia - SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:48 "Molo"? A ja to znam w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:49 Na festiwalu w Opolu ze 2-3 lata temu to prezentowali. Wyślę Ci. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:51 qwerty.tarnow napisał: > Na festiwalu w Opolu ze 2-3 lata temu to prezentowali. Wyślę Ci. :-) Jasne, wyślij. Uwielbiam muzykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:54 Zaraz pójdzie przesyłka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:47 Czy możemy popisać do 24... bo wiesz zaczynam powoli się spowalniać ;) a nie chciałabym Ci tu ... zasnąć, chociaż pisze się z Tobą super i aż żal kończyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:49 imagine77 napisała: > chociaż pisze się z Tobą super i aż żal kończyć :( I wzajemnie. :-) Co do końca - Ty decydujesz, ja się dostosuję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:52 qwerty.tarnow napisał: > Co do końca - Ty decydujesz, ja się dostosuję. ;-) Mmmmm... fajnie zabrzmiało ;) Tak jakoś... dwuznacznie to odebrałam ;)Może to faktycznie taka pora :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:53 No bo mi nie wypada pozostawić Cię tu samej. ;-) A czemu dwuznacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:55 Eeeee tam nie wypada. A ja nie chciałabym trzymać Cię tu na siłę. Hm, czemu dwuznacznie? Może powiem Ci kiedyś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:57 I tak zawsze późno chodzę spać (i odsypiam w tygodniu jak mam okazję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:59 No ja jutro trochę pośpię. Ale jak znowu będzie mnie boleć głowa, to ją wymienię na nową :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:01 imagine77 napisała: > boleć głowa, to ją wymienię na nową :D Czeska bajka - której tytułu nigdy nie pamiętam - w niej był jakiś czarnokiężnik (Rumburak?) co ściągał głowę i kładł na półce w szafie. Elementem charakterystycznym filmu był pierścień przekręcany na palcu - wtedy działy się czary. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:03 Aaaaaa, znam, tam chyba był Rumburak... dobrze kojarzę? "Pierścień Arrabeli" Coś takiego chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:05 Tytuł - możliwe. Nawet na tym forum kiedyś o to pytałem. Ale tytułu nadal nie pamiętam. Ale coś z tą Arabellą. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:57 Nie wiem jak Ty, ale ja mam Ciebie w opcjach "moje forum" ustawionego jako "przyjaciel" i jesteś wtedy na zielono - fajnie to wygląda - jak nasze nicki przeplatają się... Twoja zieleń z moją czernią. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 07.01.06, 23:59 Dziękuję :-) Ja powiem szczerze nikogo nie dodaję jako przyjaciela, bo by mi każdy wpis każdego stałego forumowicza tak świecił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:01 Rozumiem :) 24 :( Ależ ten czas pędzi... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:03 Po prostu wszystkich lubię. :-) Godz. 24 - czyli chcesz kończyć? Mail powinien już dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:10 :-) Rozruszają Cię ba trochę. ;-) Anty-kołysanki. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:11 Uhm, ta druga też jest fajna. Taka bardzo optymistyczna :) I bujamy się :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:13 imagine77 napisała: > I bujamy się Do snu? Bo jeśli tak, to kołyszemy raczej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:08 Nie, nie chcę kończyć, ale powinnam... pora już późna... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:11 Ok, jakby co to nie zatrzymuję. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:14 Ale jakby co to mogę skutecznie też zatrzymać - kiedyś było tu tak, że do 3 w nocy nie odpuściłem jednem forumowiczowi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:16 Zobacz jeszcze na koniec na pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:17 Ale jutro (dzisiaj właściwie) też jest dzień i mam nadzieję, że coś tu popiszemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:19 Ale dopiero wieczorem. Bo w ciągu dnia mnie w domu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:22 Rozumiem. To spotkamy się wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:23 OK. Wedle życzenia i woli. Do usłyszenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:22 Zobaczyłem. I odpowiedziałem. :-) Wraz z kolejnym utworem - z "Tik-taka" bodajże. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:27 Cześć. Do jutra. Kolorowych snów o nie bolącej głowie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 00:26 Toż to hicior był przecież! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 19:27 No właśnie, Szanowne Forumowiczki, kiedy to Wy pisałyście w tak długim wątku jednym ciągiem? Co? Dawno to było, nie? Czas by do takich biesiad forumowych powrócić, bo to fajne jest! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 19:57 Dobry wieczór... Czy ktoś zauważył, że ten weekend już powoli się kończy? <płacze> Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:13 Nic to - za tydzień też będzie weekend! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:23 No, koniec świata się raczej nie zapowiada jeszcze więc tyle obiecac mogę. A nawet jeśli by mi się nie sprawdziło, to i tak za niesłownego uznany nie będę, bo przez kogo? W końcu koniec świata byłby, nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:25 Uhm, masz rację ;) Oglądałeś Kabareton? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 21:29 Oglądałem. Krosny jak zwykle nie zawiódł. A skecz o nauce jazdy lepiej temu kabaretowi wychodzi obecnie (w TVP2 leciał niedawno). Za to panowie Pazura i Lubaszenko to totalna porażka. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:14 qwerty.tarnow napisał: > kiedyś było tu tak, że do 3 w nocy nie odpuściłem P.S. A w te wakacje z Madai i Tradycją (kolejność wymieniania nicków Pań - alfabetyczna) do 2 w nocy prawie gadaliśmy opisując sobie wrażenia ze spotkania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:18 No właśnie... a ja muszę już kończyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:19 :-((( Mówi się jednak trudno... Jutro dzień pracy, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:20 Niestety... Szkoda, że dzisiaj nie piątek Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:21 Hehe - zawsze możesz wziąć urlop jutro! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:23 Kiedyś Ci opowiem o mojej pracy :\ To nie takie proste wziąć w niej wolne :( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:24 Rozumiem... No to nic - nie zatrzymuję... Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Weekend, ale fajnie :) 08.01.06, 23:25 Muszę, naprawdę - chociaż nie chcę, ale mus, to mus... :( Kolorowych snów życzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś