m.a.r.y.s.i.a 08.05.02, 17:31 Kiedy patrzę na Roberta De Niro na okładce nowego "To i owo" to myślę sobie, że tak właśnie (biorąc poprawkę na wiek) wygląda Kolor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Do Kolora 09.05.02, 07:43 Robert De Niro jest the best. Najlepszy aktor na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Kolora 09.05.02, 08:28 w której roli Ci się najbardziej podobał ? ja go chyba najbardziej lubię za "Wściekłego byka" i "ojca chrzestnego" Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Kolora 09.05.02, 08:52 A możemy sobie tak peplać w tym wątku? Przecież to do Kolora..... No ale skoro zacząłem ..... Trudno mi sie zdecydować tak 100 %, ale może w tym filmie, w którym mścił się po wyjściu z więzienia na swoim obrońcy. Nigdy nie pamiętam tytułu tego filmu. Wiesz o jaki mi chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Kolora 09.05.02, 09:12 Fakt sorry Kolor ... "Przylądek strachu" - jeśli się nie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Kolora 10.05.02, 10:32 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Kiedy patrzę na Roberta De Niro na okładce nowego "To i owo" to myślę sobie, że > > tak właśnie (biorąc poprawkę na wiek) wygląda Kolor. Ciekawe co myśli De Niro oglądając Kolora na okładce Timesa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Kolora 12.05.02, 10:07 No tak , a Kolora znowu wcięło. bbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: :))))))))) 12.05.02, 18:18 Jestem, jestem:)))) Ino jo niy bardzo do Roberta De Niro podobny:)))) To tysz jest muj ulubiony aktor - swietna Goroczka razem z Al Pacino. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: :))))))))) 13.05.02, 18:49 Podobny czy nie to ja tak Cię widzę i z taką samą miną jak na tym zdjęciu. A aktor to też mój ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Do Marysi 12.06.02, 17:58 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > "Lukam " do skrzynki a tam nic. Sprobuj teraz. Moze doszlo.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Do Kolora IP: 207.30.78.* 11.06.02, 22:31 Czy "to i owo" jest o tym i owym? Czyli o czym? Mnie "to i owo" kojarzy się z seksem Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Piotrka 11.06.02, 22:34 "To i owo" to jest taka gazeta (Ty wieśniaku z ameryki) :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Do Piotrka IP: 207.30.78.* 11.06.02, 22:40 To wiem, ale o czym? Ty ........... jaślanko ......... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 12.06.02, 08:21 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > To wiem, ale o czym? Ty MAŁOMIASTECZKOWA jaślanko ......... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotrka 12.06.02, 08:37 Ech wy prowincjonalne redneki - pisze się to&owo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 12.06.02, 08:50 Jak juz mnie obrażasz - Ty jasielski nacjonalisto - to przynajmniej "WY" napisz z dużej litery. TY CHMIE ! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 12.06.02, 08:51 georghe napisał(a): > Jak juz mnie obrażasz - Ty jasielski nacjonalisto - to przynajmniej "WY" napisz > > z dużej litery. TY CHMIE ! > :)))))) Miało być CHAMIE ! Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotrka 12.06.02, 09:05 Nie ma sprawy - jak na takiego małomiasteczkowego gbura i tak masz niezłą ortografie.. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 12.06.02, 09:43 Myślałem, że mi przypierniczysz z grubej rury, a tu tak cinko....... eee.... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotrka 12.06.02, 11:17 to po wczorajszym czacie z Marysią tak złagodniałem... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 12.06.02, 11:20 GAAAAAADAAAAAAŁEŚ Z MARYSIĄĄĄĄĄĄĄĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????? O JASNY GWINT !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotrka 12.06.02, 11:33 ...no pogadało sie troche... takie tam czatowanko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Piotrka 12.06.02, 16:52 Wyszłam w tym czaciku na idiotkę.W klawiaturę stukam jednym palcem.Zanim zdanie wystukałam to Gadacz dziesięć.No i moje już było nie na temat.Tych dziesięć nie zdążyłam przeczytać.I dalej w tym duchu. Tak to wyglądało moi drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Do Piotrka pozostało bez odpowiedzi! IP: 207.30.78.* 12.06.02, 18:21 No więc, o czym jest To & Owo? Czekam z niecierpliwością na wyjaśnienie. Dalej czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Do Piotrka ---jest odpowiedź 15.06.02, 11:33 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > No więc, o czym jest To & Owo? Czekam z niecierpliwością na wyjaśnienie. Dalej > czekam. Ręce opadają !!!!! Taki podobno cywilizowany kraj te stany a ludzie tam nie wiedzą, że to tygodnik z programem telewizyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Do Piotrka ---jest odpowiedź IP: 207.30.78.* 17.06.02, 19:33 Dzięki za odpowiedź nt. To & Owo. Tak & Owak od jakiegoś czasu jej wypatrywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Piotrka 13.06.02, 08:30 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Wyszłam w tym czaciku na idiotkę.W klawiaturę stukam jednym palcem.Zanim zdanie > > wystukałam to Gadacz dziesięć.No i moje już było nie na temat.Tych dziesięć nie > > zdążyłam przeczytać.I dalej w tym duchu. Tak to wyglądało moi drodzy. Marysiu nie martw się, w koncu Gadacz to.....Gadacz !! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotrka 13.06.02, 09:43 m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Wyszłam w tym czaciku na idiotkę.W klawiaturę stukam jednym palcem.Zanim zdanie > > wystukałam to Gadacz dziesięć.No i moje już było nie na temat.Tych dziesięć nie > > zdążyłam przeczytać.I dalej w tym duchu. Tak to wyglądało moi drodzy. No nie przesadzaj Marysiu !!! w końcu nie ilość a jakość. Następnym razem ubiorę ciężarki na palce... i uzbroję się w cierpliwość w czekaniu na odpowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Do Kolora 13.06.02, 08:28 Niestety, osoba która miała się dowiedzieć o ceny już wróciła więc nie jestem w stanie dokładnie Ci napisać. Jest to rząd wielkości, o którym wspominałem wczoraj tj. ok. 50 zł na złotówki. Będziesz jechał w niedzielę ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Do Piotra 13.06.02, 09:30 Piotrze to&owo to : arghhhhhh......... khy, khy .... +RIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Do Piotra IP: 207.30.78.* 17.06.02, 19:27 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Czy khy,khy nie powinno być kchy?kchy? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Do Piotra 18.06.02, 08:42 Ojej Piotr nie złość się - po prostu nie mogłem się oprzeć... tak nikt Ci nie odpowiadał że przypominało mi to film klasy "Z" gdzie w ostatniej chwili już główny bohater ma się dowiedzieć od kogoś kto jest mordercą a tu cios w plecy argh.... khy, kchy (może być i tak) i .... nie wiadomo nic.. Sorki czasem mi tak jakiś podzespół pierdyknie i nie przewidę że ktoś może to źle odebrać... TO&OWO to najlepsza i najobszerniejsza gazeta z programem TV -dopisując do postu Marysi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Dzięki za odpowiedź IP: 207.30.78.* 18.06.02, 14:40 Co prawda niczym się dowiedziałem o To & Owo to maile pewnie przebiegiem w km obiegły Ziemię. Nie, nie złoszczę się <- osobowość zrównoważona ;-) Jakby powiedział byno: stay cool ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Dzięki za odpowiedź 18.06.02, 15:09 Jak tu nie być cool w tak miłym i zrównoważonym towarzystwie ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dzięki za odpowiedź IP: 207.30.78.* 18.06.02, 15:24 A tak a propos: 1. ja jestem zamknięty w sobie 2. mam trudności w przystosowaniu się do nowego środowiska 3. sprawność umysłowa dobra Mam to wszystko na piśmie podpisane przez mgr psychologii, kiedyś był mi taki papier potrzebny. Trzymam w domu jak relikwie na wszelki wypadek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Dzięki za odpowiedź 18.06.02, 15:32 zapytam Piotrze choć pewnie padły to pytanie: masz obywatelstwo tam ? często bywasz w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dzięki za odpowiedź IP: 207.30.78.* 18.06.02, 15:41 gadacz napisał(a): > zapytam Piotrze choć pewnie padły to pytanie: masz obywatelstwo tam ? często > bywasz w Polsce ? Jeszcze nie padły, mam obywatelstwo polskie (nie staram się o tutejsze). Bywam często ale krótko w Polsce tj. w grudniu/styczniu - dwa tygodnie kwietniu - półtora tygodnia będę w lipcu wszystko wskazuje że na jeden-dwa tygodnie a potem pewnie we wrześniu i w grudniu. Choć te dwa ostatnie terminy są hipotetyczne. Sam już nie wiem "kdie domow mój" Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Dzięki za odpowiedź 18.06.02, 15:58 Piotr dzięki za wyczerpującą odpowiedź - lipiec już za progiem -daj znać kiedy przyjeżdżam zrobimy posta z chlebem, solą i krakowskimi dziewczynkami w tle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dzięki za odpowiedź IP: 207.30.78.* 18.06.02, 16:07 gadacz napisał(a): > -daj znać kiedy > przyjeżdżam zrobimy ... Chodzi o mój przyjazd? Jeśli tak, to planowo 29.06 o 13.25 wyląduję na Okęciu (lot Nowy Jork JFK - Warszawa Okęcie ;-). A z tym postem ... to tak się da? Pozdrawiam, dzięki za zapowiedź miłego happeningu Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś