0kowita 19.05.05, 06:56 Tu wpisujemy tylko durnoty..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 07:15 A właściwie ..... hmmmm Co to jest "durnota"??? Ktoś zna definicję ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 11:26 Jako sympatyk miasta Jasla chcialbym sie zapytac Burmistrza kiedy przestanie padac deszcz i czy to prawda,ze jak juz przestanie padac to nie bedzie konieczne wychodzenie z domu z parasolem? Bardzo prosze o oficjalne stanowisko w tej niezwykle nurtujacej mnie kwestii. frasobliwy Adam z Mialkini Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 11:31 Przepraszam za bledy w podpisie. Mysle, ze rozpowszechnianie klamliwych informacji jest niecelowe i spotka sie z zasluzona oraz dotkliwa kara.Kierowany wyrzutami sumienia zglaszam korekte podpisu. Oto ona: zasmucony niefrasobliwoscia wladz Adam rodem z Podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 15:57 A co z oknami ? Jest jakiś nowy komunikat w tej sprawie ? U mnie w całej chałupie jedzie plackami ziemniacznymi i nie wiem czy mogę wywietrzyc czy nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 16:16 Chcialbym sie zapytac Burmistrza czy znane jest juz oficjalne stanowisko Urzedu Miasta w sprawie podatkow od psow. Chodza pogloski, ze psy wykastrowane beda objete jedynie oplata ryczaltowa niezalezna od wagi. Pytanie numer dwa brzmi: czy jest juz przygotowana lista rekomendowanych przez wladze psich psychologow (zakladam, ze kastracja spowoduje u mojego bernardyna powazne zachwiania w emocjach a nie chcialbym go leczyc u przypadkowych osob). Z powazaniem praworzadny obywatel Adam M. PS. Radze nie otwierac okien. Poczekajmy na przemowienie Burmistrza. (Nie rzucim wladzy skad nasz rod!) Poza tym swad plackow z ziemniakow moze zwabic pod okna szwadrony wyglodnialych suk. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 16:26 A drzwi? Co z drzwiami ? Można otworzyc ? Trzy dni z chałupy nie wychodzę .....papierosy mi się kończą. W dymie plackowo-papierosowym siedzę ..ledwo żyję. A burzy nie ma ( Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 17:09 Badz cierpliwa. Burmistrz sam przemowi i powie w odpowiednim czasie, kiedy mzona wyjsc z domu. Pamietaj, co napisane jest w pismach "Albowiem sluchal bedziesz burmistrza swego a jesli nie posluchasz to kara okrutna zstapi na niedowiarkow slowa wladzy pana. I wichry ogromne zaszaleja, i wywaza okna oraz drzwi z futrynami i placz i jeki niedowiarkow rozlegna sie nad Jaslem. I wiedziec beda mieszkancy, ze to co mowil burmistrz bylo sluszne" Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 17:59 ...no to wielkie mam zmartwienie bo mi grozi zaczadzenie i dopada mnie zwątpienie w słusznośc działań naszych władz. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:15 Okowita! Okowita! Ty tu sie w Tuwima bawisz a popatrz w dol: pala Ci sie rajstopy! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:21 Nic w tym dymie nie widzę. Rajstopy ? eeeee coś bym czuła ...chyba. A skąd wiesz ? Przez kabel widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:22 Czuje jak nic, ze wlosy sie pala! Najpierw byl smrod nylonowy, teraz keratynowy! Uwazaj, by zywiol nie zaatakowal wiekszych obszarow... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25 Eeeeee jak włosy to nie rajstopy. To może podpaliłam sobie grzywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25 Naprawde nie masz zadnych wlosow w okolicach przykrytych rajstopami? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:30 Musiałabym sprawdzic ale dymu tyle.... nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:31 okowita! tobie sie juz cale stopy spalily! Odpedz szmata ten ogien, bo zostaniesz kaleka! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:39 To nie rajstopy.....mowię Ci to chyba w kuchni coś się pali. Aaaaaa rzeczywiście ostatni placek ziemniaczany się zapalił. Będzie elegancki placek płonący a te włosy to pies się trochę przypalił. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:00 adas49 napisał: > . Chodza pogloski, ze psy wykastrowane beda > objete jedynie oplata ryczaltowa niezalezna od wagi. > Rany Boskie ! Dla paru groszy podatku psu taką krzywdę zrobic !!!! Serca nie masz ! jak by tak Tobie........... Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:21 0kowita napisała: > jak by tak Tobie........... Tobym zostal spiewakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:22 I tylko tyle ? Nie byłoby żal........? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:25 Od malutkiego uczono mnie, ze zycie zaskakuje wciaz nowymi mozliwosciami, ktore trzeba umiec wykorzystac. Na przyklad gdy spotka sie losia to trzeba go podziwiac... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:28 Jasny gwint ! Cóż za dyplomatyczna zmiana tematu i to znów na łosia. A co Ty na to .... wakacje z siostrą ? www.republika.pl/twojezakopane/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:30 Sauna z basenikiem...to musi byc interesujace. Najpierw podaja basenik (celem uzycia go w wiadomym celu) by potem uzywac do woli sauny nie krepujac sie,ze trzeba zawolac "Siostro! Basenik!"... Dobra. Wchodze w to. Jade tam. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:34 Pocztówkę przyślij..... i po szlakach, tylko po szlakach żebyś się w jakąś przepaśc nie sturlał. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:46 Na starosc planuje osiedlic sie w Bieszczadach.. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:49 0kowita napisała: > Tak ?? A w którym miejscu ? W miejscu niedostepnym, dzikim, odludnym i strasznym...dokladna lokalizacja pozostaje kwestia otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:51 Mnie się Bieszczady tak średnio podobają. Nie chciałabym tam mieszkac a już napewno nie gdzieś na odludziu...brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:52 To i dobrze.Nie lubie jak mnie goscie odwiedzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:55 Ani by mi do glowy nie przyszło się wpraszac. ..... jeszcze byś mnie bernardynem wykastrowanym poszczuł a tu odludzie. O nie nie...bojąca jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 18:59 A jakbys tak przypadkowo przechodzila? To co? Nie wstapisz? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:04 Nie wiem, nie wiem.Ale...... jak to ma byc "na starośc" to ja może wtedy będę miec taaaaaaaaaaką sklerozę albo jeszcze co gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:06 To by sie nawet dobrze skladalo. Bo jak sie ma skleroze, to sie wychodzi z wlasnego domu i bladzi, bladzi po przestworzach... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:14 Gorzej .... mogę dojśc do Ciebie i zapomniec wyjśc. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:15 To by sie nawet dobrze skladalo. Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:17 Jak to nie ma co jeśc ? Przecież będziesz polował na łosie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:21 Ale duzo jem. W koncu losie moga sie skonczyc. Wtedy bede polowal na rysie i hodowal rumaki. A kobiety, ktore zbladza do mojej samotni beda podstepem i szykanami zmuszane do zadowalania moich koni... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:23 Co będą musiały tym koniom robic ? Chyba nie to co mam na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:24 Bedziesz musiala odgarniac gnoj, czesac czupryny, nosic ciezkie wiadra z woda i zabawiac ich Wlasciciela... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:27 Przecież już będę wtedy trzesącą się staruszką. Jak Cię zabawię ? Tańcem i śpiewem ?......olaboga Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:27 Bedziesz mnie zabawiac opowiesciami o tym, co w ciagu dnia robily moje rumaki... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:30 Przecież będę miała sklerozę.... nic nie zapamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:33 Luki pamieciowe wypelnisz konfabulacja.Poradzisz sobie. Najwazniejsze, zebys byla dobra dla moich koni. W zadnym wypadku nie wolno ich walic... po lbach... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:38 A gdzież ja bym śmiała walic konie i to jeszcze w starczym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 19:44 I to mi sie podoba. Kobieta w pewnym wieku powinna umiec obchodzic sie z konmi. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: durny wątek to jest 19.05.05, 20:06 ...a zwyrodnienie stawow biodrowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:22 adas49 napisał: A kobiety, ktore zbladza do mojej samotni beda podstepem i szykanami zmuszane do zadowalania moich koni... tzn. beda im/koniom/nosily sieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:20 adas49 napisał: Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu... to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/za przegryche? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:33 ouimet napisał: > adas49 napisał: > Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu... > > to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/za > przegryche? KANIBAL ???? Nie. Nie wierzę !!! Chyba chciał powiedziec, że pierogi bym mu gotowała....... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 16:40 0kowita napisała: > ouimet napisał: > > > adas49 napisał: > > Na takim odludziu czasami nie ma co jesc, nie ma czym palic w piecu... > > > > to Okowite uzylbys za "rozpalke"a szlachetniejsze Jej czastki /chyba ma/z > a > > przegryche? > > > KANIBAL ???? Nie. Nie wierzę !!! > Chyba chciał powiedziec, że pierogi bym mu gotowała....... ..... i że bedę zbierac chrust w lesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: durny wątek to jest 20.05.05, 02:16 0kowita napisała: jeszcze byś mnie bernardynem wykastrowanym poszczuł ....O nie nie... a gdyby bernardyn Adasiowy(?) nie byl po kastracji?To akceptowalne byloby poszczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:34 Poszczucie w żadnej koniguracji akceptowalnym nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:44 wrrrr........ tak to jest jak się jest nieukiem Miało byc "Poszczucie w żadnej konfiguracji akceptowalnym nie jest." Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.05.05, 06:46 O kurcze, jaka ja durna! przecież moglam sobie to wyciąc i napisac jeszcze raz.............. hłe, hłe. Oczywiście żartuję .........regulamin rzecz święta. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 02.06.05, 14:08 wybaczcie............. podciagnę w górę ten durny wątek bo mi żal by wyjechał na stare strony.. ..jakos mi się podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: durny wątek to jest 03.06.05, 03:48 tez uwazam ten durny watek za madry... Pasuje mi do mojego intelekty. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:11 Kiedyś tu pisaliśmy "siedlisko geniuszy" ..........ech gdyby kiedyś tak napisac "siedlisko świrów".....gdyby Adaś zaczął to może my za nim podążymy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:29 a tam od razu siedlisko swirow! od razu sie tak wywnetrzac z prawda przed innymi!cmok poranny 0kowita! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:31 Cmok Elle......... a ja tam lubie świrów bom sama świr Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: durny wątek to jest 03.06.05, 04:32 ja tez lubie,bo tez mam nierowno pod sufitem,ale ludzie niech mysla ze my tu madrzy jestesmy ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 03.06.05, 07:25 Ale mądrego udawac to straaaaaaaaaaasznie trudne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 19.06.05, 18:34 Ech, obronię ten wątek przed wyjazdem na drugą stronę bo jest w nim to co lubię.....bezsensowne i abstrakcyjne gadanie. To lubię, to mnie cieszy a nie cieszy mnie wycinanie, cytowanie ustaw, udowadnianie, wymądrzanie i... pouczanie co można pisac na publicznym forum a czego pisac.....nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: durny wątek to jest 20.06.05, 02:19 przyszla baba do lekarza... a lekarz tez baba. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: durny wątek to jest 20.06.05, 05:39 Przychodzi do lekarza baba z żabą na głowie. Lekarz pyta - Co pani jest ? A żaba na to - coś mi się tu q..a do dupy przykleiło Odpowiedz Link Zgłoś