s_z_a_k 08.12.03, 22:59 Karaluchy wrrr.. kto to wymyślił ? Za moich czasów.... gdyby mi mama powiedziała ze mam robactwo pod poduszką ; ( WRRR... Pozdrawiam SZAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: Dobrej nocki :))) 08.12.03, 23:15 a moze to byly WSZY,nie karaluszki? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dobrej nocki :))) 09.12.03, 03:03 szak a co ty pod poduszka trzymasz???????paskudztwo?????no to zleeeeee:((( hehe Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Dobrej nocki :))) 09.12.03, 19:46 " Smutno mi Boże gdy się spać położę a nad mego łóżka brzegiem wędrują pluskwy szeregiem i gdy pomyslę, że jedna znich ugryźć mnie może smutno mi Boże." napisał : anonim Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hehehheheheh:)))))))) 09.12.03, 21:08 looooooooo jesooooooooo alem sie zesmiala:)))))))))))))dobreeeeeee:))) Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Dobrej nocki :))) 09.12.03, 21:20 0kowita napisała: > " Smutno mi Boże > gdy się spać położę > a nad mego łóżka brzegiem > wędrują pluskwy szeregiem > i gdy pomyslę, że jedna znich ugryźć mnie może > smutno mi Boże." > > napisał : anonim HMM.Powiem tak: D_O_B_R_E :))) Prosze o WIĘCEJJJ SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Dobrej nocki :))) 17.12.03, 20:05 ouimet napisał: > nie "anonim",tylko Ty Okowita.... Niestety nie mam żadnych talentów poetyckich.Nie dałabym rady "uskładać" coś takiego.....to tylko w mojej głowie siedzą takie zasłyszane gdzieś bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Dobrej nocki :))) 20.12.03, 07:37 dzieki.Wlasnie wybieram sie polozyc...1:35,a Wy wstajecie-na siusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś