broneknotgeld 02.02.04, 16:01 Siodmy stan materii Siodmy stan materii to przeca te SŁOWO Na poczontku było! - Tako mi sie zdowo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: szósty stan materii 02.02.04, 19:03 Godalimy o szóstym stanie materii , a jako fajno dyskusja po artykule, hehe... serwisy.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html Tyn siódmy stan to Twój Bronku , on w Tobie siedzi i to jak! Pozozdrościć. Nobel Geld juz mos! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: szósty stan materii 02.02.04, 19:10 info.onet.pl/863165,16,item.html#czytaj - właściwy l Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: szósty stan materii 02.02.04, 23:31 Czy piykne som słowa prowdy? Niy zowdy - godom - niy zowdy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 03.02.04, 20:08 Spowiydź To je w nos tyż boske - powiym na spowiedzi Roz dioboł roz anioł ciyngym w sercu siedzi Jednak człowiek wyży - to pedzieć tu musza Ponboczek nom tyż doł przeca wolno dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 03.02.04, 21:21 Cyzby twoja baba tako jędza, co to wyspowiado nawet księdza? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 03.02.04, 21:32 A czamu ślubny tu żeś wstawiyła? To przeca moja ta spowiydź była! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 03.02.04, 22:06 A bok se pomyślała, ze moze ona tom przycynom spowiedzi była. Teroz jo sie bije w piersi: moja wina zek Cie troske uraziyła. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 05.02.04, 17:33 Dyć jo yno z ciekawości Wciep z pytaniym taki pościk. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 05.02.04, 17:38 Moj fioł Forsa licza na biliony Taki zy mie pomylony Kolekcjoner co bez tydziyń Chleba z kyjzom sie niy wstydzi Zjodbych nawet sucho sznita Dyć pilnuje mie kobiyta Bych sie w fiole niy zatracioł Zdrowiym tego niy przeplacioł Ło rodzinie durś pamiyntoł I bez tydziyń i we świynto Myśla że tyż wiysz coś ło tym Na tym dość już - reszta potym. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 05.02.04, 17:43 We raji Stoł żech we raji po bożo łaska A Łon mi pedzioł "Ciebie dom fraszka" Zapomnioł jednak dodać polotu Bestoż to krynca ze siodmych potów. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 05.02.04, 18:26 nie grzys, nie bluźnij, przed Panym Bogiym Dziynkuj mu fraskom piyknom, telo Ci powiym. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 05.02.04, 23:43 Jakub Boehme Na misa cynowo z szewca ławy blikoł Po cichu do Boga możno przi tym rzykoł Miska z jedny strony nojpiyrw mu blyszczała A potym ze inkszy światło łodbijała Już wiy! - Już łobudzioł sie we niym Bog-czowiek W kerym zło i dobro jakby po połowie Może w tym przebiyrać - zoglondać we siebie Łod niego zależy - w piekle jest czy w niebie Wyloz ze swyj izbi - stanoł se na progu I poczuł że jakby sie topioł we Bogu Łogyń w niym buzuje a woda go gasi Dusza sie do świata tym sposobym łasi Świat Bogym jest przeca - a łon z tego świata Łod sia trza Mu za to dać dobro zapłata Być durś blisko Niego pociongnońć tyż inkszych By Duch Świynty w ludziach stoł sie jeszcze wiynkszy Dyć łostawioł szydło - piora prziszła pora Natchniony napisoł ta bosko "Aurora" Kero luterany pryndko potympiyli Choć inksi do serca naprowdy sie wziyli Już prawie przeklynty - z wyroku niymowa We niebie swyj duszy wypszone kłod słowa Na wieki nastympne sie łone wyryły Wszachwieczny mu we tym dodowoł tyż siyły Choć szewc pomarł w końcu - prochym jego ciało Żyło i żyć bydzie co po niym łostało Bo mocno już siedzi to we naszych duszach Te słowo czowieka zowdy bydzie wzruszać Za Jakubym Boehme ku światłu idymy Choć ło niym niy wszyscy możno cosik wiymy Bestoż joch sie szkryflać te rymy łodważoł Ło ślonskim mistyku trocha tyż pomarzoł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siodmy stan materii IP: *.it-net.pl 06.02.04, 08:27 Uskrzydlił mnie ten twój wiersz i lece do roboty! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 06.02.04, 21:55 A teroz wciepne sklycony wiyrs: A jo furt se myślem, wiycie, kaz tyn Bronek dońdzie w necie? A on leci z siebie przez sie I dlo inksyk radość niesie! Za to bars jo mu dziękujym zwłosca wte, kie źle sie cujym. Cytom fraszki przez niego pisane, a we wnuku radość, kielo po nim ostanie. Furt zazierom jo do Rudy Śląśkiej ka źródło fraski z Bronka głowicki i ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 07.02.04, 21:39 Jo kilofym fraszki rombia Ło tym głośno tukej trombia Kynsy lecom i drobnica A mie śmiejom sie durś lica. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 07.02.04, 21:41 Prowda Wiela we tym prowdy że lepi dwa razy Trza pomyśleć przodzi by prowdom niy razić Jednak richtig prowda mo być w wiynkszy cynie Niż słodke cygaństwo co niszczy sumiynie. Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Siodmy stan materii 07.02.04, 22:02 Broneknotgeld napisał: "Wiela we tym prowdy że lepi dwa razy Trza pomyśleć przodzi by prowdom niy razić..." Mnie zaś uczyli już w szkole, że prawda zawsze w oczy kole. Owijać w bawełne zda sie psu na budę - wolę gorzką prawdę niż ludzką obłude! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 08.02.04, 10:50 Kto żyje w prowdzie tyn sie niy nudzi Choć możno w inkszych złośc czynsto budzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 08.02.04, 22:44 Cujem, ze serce Ci kwili, cyzby Ci krzywde wyrządzili? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 09.02.04, 10:45 Mie niy krziwdzom - mom robota I durś chodza we galotach Tego mi do szczyńścio styknie Że ło prowdzie szkryflom - piyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 13.02.04, 23:10 Prowda... scęście... to som słowa, Ftore teroz muse chować. Niek cichutko siedzom w skrzyni, bo mi sie juz nie odmiyni. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 14.02.04, 23:34 Taki kij Dlo jednych znak krziża jest życiowom tarczom Inszym zaś srebrniki za wiara wystarczom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 14.02.04, 23:35 Piniondz Piniondz jest starszy łod krześcijaństwa Wiela tyż dzisioj znoczy dlo państwa Jo - numizmatyk czasym sie śmieja Bo wiym że piniondz to tyż ideja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 00:27 Kaj żeś jest? Kaj żeś jest? Powiydz. Cicho sie pytom Przez lata na drodze swoji Wy mie? We inkszych? Tu abo niy tu? Czamu sie serce dyrś boji? Że możno Ciebie niy ma że yno Ktoś kedyś tak Cie wymyśloł Jeronie - cosik sie przipomino Czy jo Cie latoś niy prziśnioł? Syn to był piykny żech jest we niebie Zło kajś w niypamiyńć wleciało A dobro było wy mie i w Ciebie Chciołbych by to sie nom stało! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 11:58 Między nami nic nie było Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych Nic nas z sobą nie łączyło Prócz wiosennych marzen zdradnych Prócz tych woni barw i blasków Unoszących się w przestrzeni Prócz szumiących śpiewem lasków I tej świeżej łąk zieleni Prócz tych kaskad i potoków Zraszających każdy parów Prócz girlandy tęcz obłoków Prócz natury słodkich czarów Prócz tych wspólnych jasnych zdrojów Z których serce zachhwyt piło Prócz pierwiosnków i powojów Między nami nic nie było Adam Asnyk " Między nami nic nie było" Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 12:36 To prawie jakby "pieśń nad pieśniami" Niych miyndzy ludźmi se niesie Łona ze łonym niy som już sami Z pszoniym durś w gora nom chce sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 14:21 Miłość jak słońce: ogrzewa świat cały I swoim blaskiem ożywia różanym, W głębiach przepaści, w rozpadlinach skały Dozwala kwiatom rozkwitnąć wiośnianym I wyprowadza z martwych głazów łona Coraz to nowe na przyszłość nasiona. Miłość jak słońce: barwy uroczemi Wszystko dokoła cudownie powleka; Żywe piękności wydobywa z ziemi, Z serca natury i z serca człowieka I szary, mglisty widnokrąg istnienia W przędzę z purpury i złota zamienia. Miłość jak słońce: wywołuje burze, Które grom niosą w ciemnościach spowity, I tęczę pieśni wiesza na łez chmurze, Gdy rozpłakana wzlatuje w błękity, I znów z obłoków wyziera pogodnie, Gdy burza we łzach zgasi swe pochodnie, Miłość jak słońce: choć zajdzie w pomroce, Jeszcze z blaskami srebrnego miesiąca Powraca smutne rozpromieniać noce I przez ciemność przedziera się drżąca, Pełna tęsknoty cichej i żałoby, By wieńczyć śpiące ruiny i groby. A.Asnyk " Miłość jak słońce" Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 20:44 Łoj Ciupazko Przi klasykach jo niy szczimia Zarozki mie zżyro tryma. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 20:53 Jo sie yno rymym bawia Czasym nawet radość sprawia We tym kajś tyn "siodmy stan" Jak go znojda - przida dran. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 21:49 Łaska Bosko i skrzypce! Przecie wreście zrozumiołeś, ze kie cytom Twoje rymy, To ta nie dziwota, ze kie "bury biydok" pise rymy to dostaje wielgiyj tremy. (jo) A kie nie fces dostać dłoniom, to bij takom samom broniom, W Bronka lepsym rymem ??? Moze?! Nei, udało mi sie, hehe... Som ześ sie przyznoł, ze... nei, jo tyz sie ciese, hehe... Telo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siodmy stan materii 15.02.04, 21:52 broneknotgeld napisał: > Taki kij > > Dlo jednych znak krziża jest życiowom tarczom > Inszym zaś srebrniki za wiara wystarczom. Godos, ze jaki ześ se kij wzion, takim sie podpiyroj? Cosi w tyj przymowie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 16.02.04, 22:11 Łod kijoka lepszo kryka Jak chce kery mocno brykać. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 16.02.04, 22:13 Kery satyryk może być w niebie? - Tyn co sie umi pośmioć tyż z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 16.02.04, 22:15 Biglowanie Biglowoł żech swoje koszule galoty Na glaca ze pary aż prziszły mi poty I myśl tako zaczła sie kłymbić we gowie - Jakby wybiglować swe życie mog czowiek Przidało by mi sie do życio żelozko Wygładził bych zmarszczki i czuł bych sie bosko Na falty specjalnie niy tracioł bych czasu Choć możno bych jednak je robioł dlo szpasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: "Błąka się wicher w polu" 17.02.04, 12:34 Błąka się wicher w polu. Nie wie, w którą wiać stronę; Błąka się w dzikim bolu Moje serce zmęczone. Śnieg leży w gęstym borze I pokrywa krwi ślady: Tam moje ślubne łoże, Tam kochanek mój blady! Tak długo na mnie czeka Próżno pytam o drogę: Droga ciemna, daleka, Dotąd trafić nie mogę! Noc czarna świat otacza, Mówiono, że to biedna, Obłąkana dziewczyna, Po polu sama jedna Żale swoje poczyna. Lecz nie wiem, kto to taki? Bo tak ciemno, jak w grobie; Gdy ujrzę krwawe znaki, To przypomnę ją sobie! Nie będę cię rwała Konwalijko biała, Bobyś ty na moją Płochość narzekała. Myślałabyś sobie Rośnij więc szczęśliwie, Gajom ku ozdobie. Nie mam ja dziś komu Kwiaty nieść do domu. Zdradziecki to chłopiec, Ale słodka zdrada! Pokąd nie przyjedzie, Nic mi się nie wiedzie, Bo wciąż o tym myślę O młodym sąsiedzie. I wszystko mnie nudzi, Uciekam od ludzi, Nawet zrywać kwiaty Chętka się nie budzi Możesz więc w spokoju Rosnąć tu przy zdroju, Dziś mi nic nie przyjdzie Z kwiecistego stroju. Lecz gdy wróci luby Zawrzeć ze mną śluby, Wtedy, konwalijko, Już nie ujdziesz zguby. (Adam Asnyk) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Błąka się wicher w polu" 17.02.04, 18:23 Na Asnyka! Trza sie smykać! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 17.02.04, 18:37 Jo Ci smykne, ba jako! Piyrse narobi smaków, a pote godo: "Na Asnyka! Trza sie smykać!" Hehe, pozdrowiom Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 17.04.04, 08:55 A ka tyn siódmy stan materii nom sie podzioł , he? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 18.04.04, 00:04 Hehe, Ciupazko, łon zowdy jest Po gowie chodzi nom przeca fest Choć czasym słychać - Krucafuks! - Spam! Siodmy stan - myśla - to inkszy kram. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 18.04.04, 10:24 Hehe...a jo ino se zaśpiywom: tamtaradam, tamtaradam... Niek nom zyje nasyj siódmyj materii stan... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 18.04.04, 22:36 Siyła we niym niychej bydzie "Dobre słowo" chyntnie przidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 19.04.04, 20:55 Sieła ,sieła... kieby miełość była... Poezja nie jest śmiychem Twoim ani nieuconyj dusy prymitywem, casami mocno niek zaburzy, dźwiyrze otwiyro na ościyrz i zakrzycy oździawionym garłem: Kaście syćka, kaście? No, kaście??? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 22.04.04, 23:36 Padosz "na łościyrz łotwiyro" Dyć rymy w klotce chcom dusić Cosik z nikerych wyziyro I zaroz noże chcom brusić Słowo! - Trza zamknońć w pywnicy Tam se po cichu mo kwilić Na forum niych im niy ryczy Bo utnom możno we chwili. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 23.04.04, 08:17 Uciąć trza "dziadów" słowa, bo juz boli od tego głowa. Ciekawe, ze ni mo fto tego zrobić i zbója hepika roz a dobrze usadzić. Krótki śpic! Krucazeks! Do stu jancykrystów! Coroz barzyj wyłazi, kielo on jest malutki. Bronek! Kie robimy swoje, to takie "dziady" bojom sie. Hehe Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 23.04.04, 12:58 Teroz sie moga ździybko pokrakać Cobych niy musioł potym fest płakać Jest oskarżony! Bydzie tyż sond! A karom możno wygnanie stond! Miołbych se jeszcze cieszyć z tyj roli Bo piyrwyj szłoby tyż stos podpolić We Inkwizycji wpod bych jo rynce I skończoł w wielki naprowdy mynce Dyć dzisioj branda jo wpiyrw podpola Brak dymokracji - z tym sie niy smola Ciymnogrod kajś mom - w zocy Europa Cynzura wy mie niy złomie chopa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 23.04.04, 17:13 Co jest? Ka ta Ruda? A ka Bronek? Zniknyni z pola widzenio, przecie to nie przywidzynio. Za linkiem zek wlazła i co uwidziałak? Milcynie , milcynie, milcynie. Ech ten Bronek, ech ten Bronek... Nie śpiywo juz jak skowronek? Zaprosomy w Zokopane! Mos tu pore wątków załozone. I cobyś nie straciył języka w gębusi, zaprosomy do nos na małom kawusie. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 06.05.04, 22:32 Co nom brakuje? Cosik ty Polsce dzisioj brakuje Ciyngym "prywatom" jakby rymuje Nawet na forach niy demokracjo Yno wszechwładno "prywatyzacjo" We modzie teroz słowo "afera" A "obywatel"? -Co za cholera? Słysza -"Ze wierzby to jakby grucha" -"We tym nic wiyncy yno podpucha" Jake ze tego weznymy plony? Widza po stronie Samoobrony PO jom wspiyro jak yno może To prawie "Tango" co szkryfnoł Mrożek. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 06.05.04, 22:54 W Krakowie zyjom paradom gejów Nawet Noblistom klepki szwankujom A społeceństwo het ogłupiałe biere to za super zabawe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 06.05.04, 23:38 Mie tam geje ganc egal Ważny dlo mie ślonski "bal". Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 08.05.04, 11:24 Godajom, ze jak se posciylis, tak sie tyz i wyśpis, A kie Ci ściylajom łoze, to dej im zdrowie Panie Boze? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.05.04, 13:05 Ciyngym ciongnie mie do freli Moja zowdy mi pościeli. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 21.05.04, 16:55 "Prywatyzacjo" ślonski godki "Ryba psuje sie łod gowy" Wiycie ło tym przeca To niy jakiś pomysł nowy Ze naszego neca Możno tyż "Wyborczo" - myśla Na zło strona idzie? Taki rym na forum wyśla Co z niym dali bydzie? Chciołby ktosik tympić godka? Publiczno mo niy być? Trza kajś chować jom do środka? Ślonzoki niy ryby! Powiym wiyncy - tyż "niy gyńsi" Bo "swoj jynzyk majom" Choć echt-Polok niymi krynci Godka przeca znajom Czy nom yno mo sie zdować Że my som u siebie? Polska jakby "świynto krowa"? Ciynżko żyć w tym "niebie" Nawet prosto fraszka ślonsko Kero radość niesie Potympi kto myślo wonsko We tym "polskim lesie" Czamu tako? - Znom łodpowiydź We łańcuchach dusze! Niy zaradzi tymu spowiydź Za mocne by skruszeć! Jednak jest tyż na to rada Trza w nos szukać Boga Znojdziesz - zniknie kożdo zwada Tela szkryfnońć moga. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: 5.5.* / 80.58.2.* 21.05.04, 21:45 Nic dodac ,nic ujac, wystarcy zrozumiec i pojac. Jo tyz po goralsku sie nose i nikogo o nic nie prose, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 01.07.04, 07:17 Wakacje, wakacje, to i tu wypcynkowo i odlotowo. A słonko niek świeci nie ino dlo dzieci. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 03.07.04, 08:17 Lone latoś lato Co Ciupazka na to? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.it-net.pl 04.07.04, 10:12 Co Ty opowiados, u nos słonecko świyci i temu fajnie mi leci. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 11.07.04, 00:35 Od zycyń i nadmiaru piwa głowicka juz mi sie kiwa. A zycynio z Poronina hehe... trwały ponad godzine. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 15.07.04, 21:57 Ponoć som link dać to jakiś "spam" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=14214000&a=14215745 No ale przeca łon mo być sam. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 17.07.04, 11:20 Drobno przesada!!! Jo inkso odmiana alotropowa węgla - SADZA! Hehe...Telo i pozdrowio sadza Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 17.07.04, 15:11 Łodpedzioł żech Ci na forum Ruda Terozki jednak kaj ińdzi póda. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 17.08.04, 09:16 Posed i ni mo... siódmego stanu materyjo... Nei telo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 21.08.04, 23:27 Co godosz "niy ma"? -Durś przeca jest I we Zakopcu tyż blyszczy fest. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 22.08.04, 13:17 Nom tu piyknie dopisuje, po spotkaniu forumowym niedosyt cuje.... A cemu? Bo Ci co nojblizyj to nos zawiedli... Telo.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bytomiowi 22.08.04, 21:16 Na kutym płocie Na kutym płocie cwergi łoboczysz Jak do downego starostwa zboczysz We kerym filio muzeum dzisioj Czy ło koncertach tukej żeś słyszoł? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siodmy stan materii 22.08.04, 21:23 Wyboczom mi Kurde - komputer cosik wariuje Pewno swoj koniec już bliski czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 22.08.04, 21:28 Co do spotkanio to mie niy dziwo We Rudzie Ślonski gorzy z tym bywo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.nowysacz.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 10:35 Troske załuje, ze hanysowie z Roomtsaysem nie uczestnicom se mnom w 36 Mędzynarodowym Festiwalu Folkloru Ziem Górskich i kamerka cyfrowa tego piyknego ozpocęcio Festiwalu i piyknyk do cudu tońćów nie rejestruje... Ka im tak wartko było??? Coz, odzałuje.... Hej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 23.08.04, 21:00 Co na pociecha Ci sie łostało? Dyć przeca richtig wcale niy mało Jeszcze niyjedyn festiwal przidzie Kaj se Ciupazka tańcować bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.celinternet.pl 24.08.04, 16:47 Ech, jo nie tańcuje, ba kibicuje, Dobrze zek nie ślepo, to jesce uwidze... chojco! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 24.08.04, 20:21 Dyć pewno po pigwowecce Zatańcujesz se we kecce. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 26.08.04, 10:39 Nom i bez pigwówecki rusajom sie kiecki. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 24.09.04, 09:55 Kie święto fraski w Rudzie, To moze i w Zokopane słowo pódzie? Hehe... Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 24.09.04, 11:30 Toż SŁOWO nawet mury łobali Yno być musi ciyngym "na fali". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 24.09.04, 14:37 • Zaproszom na gyburstag broneknotgeld 24.09.2004 08:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Internautow ze Zakopca do Rudy jo prosza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=16066033&v=2&s=0 Dyć gyburstag piykny momy - toast za to wnosza. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 24.09.04, 14:39 Dyć ze cynzurom łostry jest boj Dlo mie jednego za ciynżki znoj. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Gyburstag na Oślej 24.09.04, 16:51 Ośla ławka (228376) + dodaj swoją reklamę - poprzednia strona 0 1 2 3 4 5 6 7 + następna strona + dodaj do ulubionych forów Sortuj według: + rozpocznij nowy wątek Zaproszom na gyburstag (2) broneknotgeld 24.09.04, 11:12 • Zaproszom na gyburstag (3) broneknotgeld 24.09.04, 11:08 • Zaproszom na gyburstag (3) broneknotgeld 24.09.04, 11:02 • Zaproszom na gyburstag (4) broneknotgeld 24.09.04, 11:01 • Oj,Oj jak mi brakuje glupka z Bchsia.telus.net (1) Gość: jarek-Zyd ne telus 24.09.04, 10:59 • Zaproszom na gyburstag (2) broneknotgeld 24.09.04, 10:39 • POTRZEBUJESZ STRONY INTERNETOWEJ?ZROBIMY JA!!! (1) swfweb 24.09.04, 10:39 • puściłem bąka (22) Gość: ryter 24.09.04, 10:27 • EXPERT.UP.PL -> SUPER STRONA (3) Gość: Expert 24.09.04, 10:01 • Zaproszom na gyburstag (2) broneknotgeld 24.09.04, 10:00 • Super strona (1) Gość: drix 24.09.04, 09:56 • expert.up.pl (1) Gość: drix 24.09.04, 09:55 • Zaproszom na gyburstag (2) broneknotgeld 24.09.04, 09:55 • Super strona (1) Gość: Expert 24.09.04, 09:54 • Super strona (1) Gość: Expert 24.09.04, 09:54 • Super strona (1) Gość: Expert 24.09.04, 09:53 • Super strona (1) Gość: Expert 24.09.04, 09:52 • Zaproszom na gyburstag (4) broneknotgeld 24.09.04, 09:35 • Zaproszom na gyburstag (4) broneknotgeld 24.09.04, 09:30 • Zaproszom na gyburstag (4) broneknotgeld 24.09.04, 09:25 • Zaproszom na gyburstag (3) broneknotgeld 24.09.04, 09:20 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 09:12 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 09:11 • O zwiekszenie wydajnosci Palestynczykow! (2) Gość: Gucio 24.09.04, 08:51 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:46 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:38 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgel • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:35 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:34 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:31 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:29 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:27 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:03 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:02 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 08:00 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:59 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:57 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:56 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:55 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:51 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:49 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:45 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:41 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:38 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:33 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:29 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:26 • Zaproszom na gyburstag (1) broneknotgeld 24.09.04, 07:25 • Bez komentarza (1) Gość: PP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Gyburstag na Oślej IP: *.mine.nu / *.02-163-73746f2.cust.bredbandsbolaget.se 24.09.04, 18:32 a tak poza tym to wszyscy zdrowi w domu pierdziuszku??buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 25.09.04, 12:28 broneknotgeld napisał: > Dyć ze cynzurom łostry jest boj > Dlo mie jednego za ciynżki znoj. Nei tak, nawet dlo słowa ni mo szacunku syćko "podlicys" na jego rachunku. Wleci, wyleci i tu i teroz nom ino naśmieci... I to nie spam! Bo pise chłam i ....! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 25.09.04, 14:15 Dyć ciyngym jeszcze wontek tam leci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16066067 Słowo "o forum" jakoś se kleci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.it / 217.153.209.* 12.10.04, 11:34 A słowo jesiyń ciałem sie stało, I jakby furt go było mało ?! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 12.10.04, 15:09 Dyć jest tu ciyngym i pewno styknie Przeca z tym słowym zowdy jest piyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 02.11.04, 12:31 Bronek ...kansi mi sie stroka siódmego stanu materyji zapodziała. Cemu? Moze temu, ze głowicka juz osedziała? Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 03.11.04, 16:50 Hehe, Ciupazko - możno i tako Ze słowym jednak zowdy jednako Ktoś chce łobrzidzić to co jest piykne Dyć czy mu cołki szpetoty styknie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 08.11.04, 00:50 Tyś hepika chyciył za głowe mistrzu fraskowy i przywiązoł mu syćkie fraski do głowy ? I choć głowicka cała, to zcięzała i barz go ozbolała, hehe... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.11.04, 19:29 Mie ślonsko dusza ciyngym se śmieje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16602402 Bliknij co tukej sie teroz dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 08.11.04, 23:18 Hehe, mnie tyz sie gębusia sama otwiyro Kie cytom, jak słowo i fraszka nieftoryk zabijo. Tele ś nik gieroje, a fraszki sie boje? Hej! Nie dziwota, nie dziwota, kie słuchos i cytos o tyk niecnotak. A moz trza im pa ruskim jazyku pisać? Wte bedom strawialne, hehe... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.11.04, 23:53 Kije bywajom tyż "samobije" Nikerym ciynżko se z niymi żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 09.11.04, 16:33 Siedym dni chyba mie tu niy bydzie Dyć kaj "stan siodmy" Bronek zaś przidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 10.12.04, 12:51 Jak posed tak posed i dalyj suko... "siódmego stanu materii" nie nased? Hehe... Kaześ sie Bronkunotgeldzie straciył??? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 10.12.04, 22:51 "Co mo wisieć niy utonie" Słowo - przeca to niy koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 16.12.04, 09:41 To co wisiało, to sie urwało... i koniec końców koniec?! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 16.12.04, 10:49 Przi łobrozku Dudy Gracza Stanołch kedyś se przi "Biurwie" Cosik w Polsce sie niy urwie Tyż niy urwie se nom SŁOWO Byłby koniec - sie wydowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 27.12.04, 23:21 Syćko sie Bronku rwie - nawet słowo.. przy "biurwie" Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 28.12.04, 22:52 Cosie niy rwie? -Ślonsko dusza I góralsko - szkryfnońć musza. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 07.01.05, 22:12 Moze i nie dziwota, kie my oboje "nicpota". Nic ino by po nos cupkali trza moze dziękować, ze nie hipkali. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.01.05, 09:50 Hehe - Ciypazko bywo tyż czasym Tak zwane "słowo łostatnie" Choć łone jeszcze kajsik za lasym Dyć możno ktosik se natnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 24.01.05, 19:03 Wiys, ze som słowa i słowa ... Nojgorso ludzko mowa? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 24.01.05, 23:16 A mie sie yno to zdowo Co kajsik "łostatnie słowo". Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Siódmy stan materii.. 02.02.05, 07:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=324&w=18278945&a=18278945 Chorzów forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=67&w=10225394&a=18278913 Poznań forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=73&w=15294935&a=18278927 Zielona Góra forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=170&w=9481173&a=16604640 Zakopane Sie zdematerializowały-hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 02.02.05, 18:45 Boroczku, toż ty chyba normalnych linkow dać już niy możesz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=15294935&a=20013626 Przeca wiysz jak to sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Siódmy stan materii.. 02.02.05, 20:10 Na czerwono są w dwóch miejscach.Styknie.Zresztą pod nimi juz nic nie ma.Pusto.Bo były spamerskie.Wycięli.Nie ma.Poszły w luft.Kapejszen? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Siódmy stan materii.. 02.02.05, 20:13 Aha- z tego Twojego czerwonego zniknęła ta jedna spamerska strofa o Barborce-gwoli jasności.Spamerom mówimy zdecydowane-NIE;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.it-net.pl 02.02.05, 20:42 Czy Ty hepik 1 mógłbyś te swoje też spamerskie rozgrywki uprawiać na swoich dwóch Rudzkich Forach? Kie tak tu i teroz mos nom robić, to fora ze zokopiańskiygo dwora!!! Wszystko Ci wolno? Nie chcemy Cie tu i teroz widzieć, i juz. Poza tego typu odzywkami ni ma nic. Na manie prześladowcom cierpis , cy jako. Pytałak juz nie roz i nie dwa, dej pokój. Podły jesteś i koniec! Nam Broneknotgeld se nom ne vadi, wręcz urozmaica naskie Forum. I chętnie tu go widzimy. Kim Ty do cholery jesteś, jak nie spamerem ! W koło Macieju drepces nom po piętak i nękos, nieźle Cie w PRL-u wyszkolili. W kazdym wątku nasros. Nic poza tym , załosne. Nie wiada , jak do Tobie przegodać. Koniec z tym. Fto to wytrzymo? Telo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 14.03.05, 17:51 Dyć recht w tym wielki - mie to sie niy zdowo Zowdy na poczontku było przeca - SŁOWO Bestoż już dwa lata grzeja rożne fora Tym co mi wyłazi z gowy jakby z wora Wszyndy ślonskośc sieja tako jako umia Bo trza nom jyj wiela - to zowdy rozumia Fraszka czasym dlo mie jest jakby tom tarczom Łosłoni przed pluciym - zagłuszy jak warczom Łona mi pociechom w samotności była Choć tyż czynsto "kulom" co wroga trefiyła Nikerzy se nawet rymow wystrachali Jak je łodparować niy forszelowali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: PAŁAS ZAKUTAS. IP: *.it-net.pl 02.02.05, 22:32 Cty to nie hepik 1? COsik mi widzi, abo mi sie ino zdaje , ze to on! trole.joemonster.org/?troll=zakuta-pala Odpowiedz Link Zgłoś
teran Re: PAŁAS ZAKUTAS. 03.02.05, 00:40 heheh przecież to Ty Ciupazecko. Nic doadac nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: PAŁAS ZAKUTAS. 03.02.05, 06:27 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > Wszystko Ci wolno? Nie chcemy Cie tu i > teroz widzieć, i juz. A co ty ciupazka taka liczba mnoga się zrobiłaś,a? I jakie u was?Ja na Lublinie nie piszę przecież. Zresztą o dobro portalu trzeba dbać,serwery przeciążone ,milion użytkowników miesięcnie- ze spamerami trzeba walczyć,dla dobra Agory i nas wszystkich;) "Nie spoczniemy,nim dojdziemy..."-żeby zostać w konwencji liczby mnogiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: PAŁAS ZAKUTAS. 03.02.05, 07:58 No i mylisz przyczynę ze skutkiem.Nie będzie spamu Notgeldowego,nie będzie prześladowań.Jeden cel już został osiągnięty-w RŚl poety nie ma.I sobie spokojnie tworzy na Katowicach,Olsztynie,Trójmieści e i gdzieś tam jeszcze.Tyle,że znowu zaczyna hipkać ,kryptoreklamę uprawiać a to też jest spam. Sam się prosi.A ja czuły na prośby jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Bronek na swoim... IP: *.it-net.pl 01.05.05, 02:26 ..i w Rudzie tworzy i Hepik się na to godzi? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronek na swoim... 01.05.05, 19:48 Hehe - nożyczki durś w ruchu I ślonsko fraszka niy w puchu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PAŁAS ZAKUTAS. nie swiętuje? 08.12.05, 09:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11785988&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PAŁAS ZAKUTAS. 03.02.05, 08:23 I tu sie teran, jak zwykle mylis.... hehe... Nie widzis, ze to chłop...i zielony? Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PAŁAS ZAKUTAS. 15.03.05, 11:39 A to Admin: trole.joemonster.org/index.php?troll=admin Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: PAŁAS ZAKUTAS. 15.03.05, 11:45 teran napisała: > heheh przecież to Ty Ciupazecko. Nic dodac nic ująć. Taak? No to hepicek tu: trole.joemonster.org/index.php?troll=android Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: PAŁAS ZAKUTAS. 19.03.05, 15:30 Hehe - no piykne to wszysko zdo sie A SŁOWO zowdy "zagro na nosie". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 02.05.05, 22:40 Coś niy chce wylyźć mi cołkym z gowy Już wiym - poemat - przeca majowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=23382489&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 06.06.05, 23:31 Juz nie majowy, ba cyrwcowy... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.06.05, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=24628759 Dyć jo przi kwietniu ciyngym coś broja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=22303782 Rok niychej leci - ideja moja. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 13.07.05, 16:57 A kie tak godos, to lipiec przecie przekwitły lipy, nie fraski przecie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 13.07.05, 17:37 Trza mi do wiosny miesionce liczyć I ło papiyżu ciyngym coś klycić Na Katowicach cynzura wytnie? Łoj - by to było richtig niypiyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 14.07.05, 15:12 ..to drukuj , nie czekaj aż dostaną się w ręce głuptoków Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 14.07.05, 18:10 Do sia na kartki moga se druknońć Dyć w wydawnictwo niy idzie puknońć. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 25.08.05, 08:04 Teroz sie moze okoze, cy siódmy stan materii cosi pokoze? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 25.08.05, 08:07 Toż przi welunku "siodmy" we zocy Włazi do ucha i mami łoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 05.09.05, 12:47 Kogo mami, to mami, gorzyj jak przy wyborak nos omami... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 06.09.05, 07:58 Dyć przi welunku tyż ciyrpi fraszka Tako wybiórczo tukej jest "łaska". Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 03.10.05, 22:42 Cy siódmy ston przezywajom sługa i pon? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 04.10.05, 19:46 A dlo mie siedym zdo sie jak kosa Toż świsna fraszkom tyż koło nosa Nożyczki przeca kajsik jo mom Ze rymym rada jakoś se dom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 04.10.05, 20:00 W tvn 24 konkurs na godke śląską nom pokozali ocy fciałak wypatrzyć, cy nie uwidze Bronka z piyknymi fraszkami. Widziołeś to? Cosi jesce mo być w październiku. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 04.10.05, 20:17 A dyć Ciupazko, jo niy mom czasu łazić po jakisik konkursach. Styknie tego co tukej se szkryfna. Jak czasym coś wlejzie na papior, tako mom dubeltowo uciecha i tela. Pozdrowiom. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 14.11.05, 12:36 Za pozdrówka dziękuje, siódmy stan niek odzyje! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 15.11.05, 00:16 Ano - toż SŁOWO niych jest we gorze Jako ci kierzy w anielskim chorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 06.12.05, 16:26 Hmmmm, kieby nie to s ł o w o byłoby jałowo... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 06.12.05, 19:02 Łod siodmego stanu wszysko sie zaczyno Prawiom co Ponboczka tako przipomino. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 08.12.05, 09:09 A kie nos domyncy, to sie pewnie skońcy, hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciupazka Re: Siódmy stan materii.. IP: *.it-net.pl 15.01.06, 16:41 Teroz my juz w ósmym stanie , niedługo dziewiąty nastanie... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 15.01.06, 16:47 3/4 RP A Polska ciyngym mo te czi szworte Wiela naprowdy to bydzie worte? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 07.02.06, 10:20 Przecie to od nos Bronku syćkik zolezy, jako w Polsce cłek biego i biedzie bieży... Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 08.02.06, 22:16 Toż na inkszych niy rachuja Cosik łod sia ciyngym suja. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 09.02.06, 15:24 DWANAŚCIE SIÓSTR / słowa i muzyka: Krzysztof Trebunia / W siompawicy łyskawicy Wykrotami krętom pyrciom Idzie Radość staje błądzi Swoich sióstr dwunostu suko Downiej razem się trzymały Wte ze sobom dobrze było Kie ozfyrkły się po świecie Złe się straśnie uciesyło Scyro Prowda się przebrała Nadziejo –wiare straciła Miłości - cudzołoźnicy Ostatni gros zapłaciła Zaś Wytrwałość z Ucciwościom W chuście młodse siostry niesły Ftosi złom droge pokozoł Miłość Wierność się ozesły Jasność - pławi się w ciemności Cierpliwość – tęsknie zawodzi Pokusa – zło towarzyska Prosto w ogień jom prowadzi Miłosierno Sprawiedliwość Smutek mo w dusy niemały Łagodność i Litość płacom Syćkie ze strachu zamarły Nienawidzom się do bólu Kozdo cyni Złego wolom Jedna drugiej nie odpuści Owocem zolu się dzielom Jedna drugiej suko teroz Casem widzom się z daleka Pokiel razem się nie zyńdom Scęścio nie będzie dlo Cłeka Telo jo Ci na to słowami Tutków... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 15.03.06, 17:28 Cicho wsędy, głucho wsędy, ino w tivi jazgocom mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 19.03.06, 10:01 Witom w łostatnio zimy niydziela Wiosna - poszukać póda ta frela. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 09.07.06, 23:51 W lato zaś nad morze, frelki cekajom, jako dar Bozy! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Siódmy stan materii.. 30.11.06, 21:36 Jesień minena, zima sie zblizo i słów brakuje, na to, co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Siódmy stan materii.. 30.11.06, 23:10 Czy strzimie głowa jak braknie słowa? Odpowiedz Link Zgłoś