lomiankiinfo 06.06.12, 15:15 Strefa kibica w Domu Kultury - zapraszamy w piątek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwiartki3na4 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 08.06.12, 21:36 jak było? niebawem będzie jeszcze cieplej. Jajcarz był? Pewnie nie, upał i wino marki wino zwaliło go i nie dotarł. Zresztą on całe to euro i establishment ma głęboko w hemoroidach. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: Strefa kibica w Domu Kultury 08.06.12, 23:59 cwiartki3na4 napisał(a): > Jajcarz był? > Pewnie nie, upał i wino marki wino zwaliło go i nie dotarł. Normal, flaszeczka jest dobra na dwóch jak jeden nie pije, ale jak widać trzy ćwiartki na czterech mogą pogrążyć w niemocy rozpalone głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepan9999 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 10.06.12, 11:33 Podobno do strefy kibuca nie wpuszczają z flaszkami i parasolami. Być może flaszki będą dopuszczone w Wilczeńcu. Przy okazji może będzie możliwość tam spotkać głównych strategów referendum (tzw. łomiankowskich patriotów)... Odpowiedz Link Zgłoś
kristofer777 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 13.06.18, 23:25 A czy nasz "wspaniały" burmistrz zastanowił się nad mieszkańcami okolicy "Domu Kultury" też w cudzysłowiu ponieważ od lat nasz wspaniały ma w dupie co się dzieje codziennie na ławeczkach tegoż przybytku. Wstyd żeby w takim miejscu z taką nazwą codziennie huczały imprezki naszej "młodzieży" - sorry to motłoch wrzeszczący i gęgejący całą gębą do późnych godzin nocnych. Biuro wspaniałego to spychologia, byłem rozmawiałem próbowałem się spotkać, bez skutku. A TERAZ STREFA KIBICA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za głąb to wymyślił, półmózg, egoista itp..... Niech sobie na swoim podwórku zrobi to będzie miał darmowe drinki, hehe. Nagram mu tą zabawę i odpalę wieczorem pod domem, no przecież mogę, tak jak ci idioci balujący na ławeczkach z uśmiechem odpowiadają "no przecież nie ma 22-giej. i tak codzień. A ten wspaniały ma smród w gaciach i chce sobie kibiców zjednać. Ludzie obudźcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza.gmina.lomianki Re: Strefa kibica w Domu Kultury 14.06.18, 06:38 Na nowym boisku to powinno być a nie w centrum Odpowiedz Link Zgłoś
2lanser Re: Strefa kibica w Domu Kultury 14.06.18, 08:43 Spoko, nowe boisko służy do koszenia trawy a strefa kibica do modulacji głosowej, ma spełniać takie same cele jak taniec na dechach))))) Współczuje okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kristofer777 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 24.06.18, 00:07 Dziś mało nie było wypadku.... Samochody parkowanie na rogach ulic Goscińcowej i Wiejskiej a 5 metrów dale samochód Straży Miejskiej, panowie wladza popieranii o samochody zaparkowane na trawnikazh ale spoko. Wszystko zgodnie z przepisami. Żenada i śmie hu warte. Dopiero jak zdarzy się wypadek, daj Boże nie śmiertelny władcy się obudzą. A ja jak zaparkowalem pod poczta po baterie na 5min to nagle zjawiła się władza i dostałem mandat. Czyżby było ciche przyzwolenie na samowolke pod Domem K..... Y.? Trzeba zacząć fotografować. Przyda się. Odpowiedz Link Zgłoś
2lanser Re: Strefa kibica w Domu Kultury 24.06.18, 16:11 Niestety RODO, ie pozwala na używanie zdjęć bez gody.Już lepiej(chociaż wiem że to boksowanie się pod stołem) podejdź do Strażnika i zwróć mu uwagę. Zapewne nikt z nich nie ma stosownych uprawnień dotyczących prawa o ruchu drogowym ale być może któregoś ruszy sumienie. Jeżeli nie wnieś na piśmie to już nie pozwoli zamieść sprawy pod dywan.Pozatym trzeba podpierać samochody w walce z grawitacją, konieczność natury fizycznej.Pamiętaj to 1984 przełożone na Łomianki 2018, są równi i równiejsi. Łubu dubu łubu dubu niech nam żyje sponsor naszego klubu,Oczywiście nie mylić z Jarząbkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kristofer777 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 24.06.18, 23:19 Ciekaw jestem jak obeszło prawo budowlane??? Biblioteka, Urząd Pracy, zajęcia dla dzieci, zebrania, i wiele innych, nowa scena a 5 miejsc parkingowych. Z drugiej strony nie dziwię się interesantom odwiedzającym ten przybytek że parkuję gdzie mogą... Niech nie płacą mandatów to zrobi się większy szum. A ponadto po drugiej stronie planuje się przedszkole, a powinien być właśnie parking, bo już czasem jest zapelniony i brakuje conajmniej drugie tyle placu aby pomieścić INTERESANTÓW.ALE PRZECIEŻ TYM SIĘ NIE MOŻNA BĘDZIE CHWALIC. Puste słowa i giętki, niechęć do pomocy mieszkańcom. Brak wytycznych dla służb a wręcz przeciwnie.... Mydlenie oczu. Szkoda klawiatury.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamdomek Re: Strefa kibica w Domu Kultury 25.06.18, 00:23 Już po zawodach. Polskaaaaaaa biało-czerwoni. Nic się nie staaaaaaaaało! :) Koniec tej malowanej wiochy, wracamy do normalnego życia. Dobrze, że tak szybko. Co prawda firmy piwowarskie nie zarobią kokosów, ale za to reszta gospodarki nie podupadnie. Ku chwale ojczyzny i premiera-magika-Morawieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ericson25 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 27.06.18, 08:47 ogrodzenie i zamykać jak imprez nie ma,zmusić władze(np w wyborach popierać tych co maja sensowny pomysł na ta sytuacje) aby zamiast przedszkola zrobiły parking,albo niech te scenę zabierają pod swój budynek wtedy będą im parkować pod nosem,bo wyrostków juz i tak tam maja.A pytam sie,tyle kasy poszło,tłumy ludzi maja tam przychodzić i brak monitoringu okolicy?, Odpowiedz Link Zgłoś
kiix Re: Strefa kibica obok Kultury 29.06.18, 21:10 ericson25 napisał: > ogrodzenie i zamykać jak imprez nie ma Strasznie podobał mi się wpis w Kalendarium w dniu 28.06.18 przed meczem z Japonią na urzędowej stronie www.lomianki.pl/lomianki2/index.php?dc=7126#midlleColumn gdzie miejscowy politruk zapraszając do wspólnego kibicowania i podziwiania piękna futbolu pocieszał kibiców jakże niewybrednymi słowami "Na pocieszenie - Polska dziś jeszcze gra a Niemcy (aktualni Mistrzowie Świata) już wracają do kraju". . Odpowiedz Link Zgłoś
ericson25 Re: Strefa kibica w Domu Kultury 30.06.18, 15:50 chociaż jeden pożytek ze sceny i mistrzostw bo przestali wyć syrenami strażaki,można cicho się zwoływać- można. Odpowiedz Link Zgłoś