k72 04.12.05, 23:03 Jak Wam się podobały mikołajki w ICDS. Ja byłem z rodziną po południu, frekfrencja niska, poszedłem na mecz koszykówki. Znowu wygraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Mikołajki w Łomiankach 04.12.05, 23:21 Brakuje mi reklamy takich imprez- stąd ta frekwencja. W Ł. aby czegokolwiek się dowiedzieć trzeba stanąć na głowie. Chodzi mi zarówno o info. na temat posiedzenia komisji naszych radnych jak i o imprezach w ICDS. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: Mikołajki w Łomiankach 04.12.05, 23:26 Oj Krzysiu, widać, że nie czytasz naszego Głosu Ludu czyli Gazety Łomiankowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttaa78 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 07:33 Ja byłam około południa i niestety też mało dzieciaków... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 08:24 Staram się omijać nasz Marcpol więc tracę szanse na zdobycie "głosu ludu" a w biblotece nie zawsze jest dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 08:30 Jakieś info powinno być tutaj lomianki.art.pl/ ale jakoś mamy pecha do naszych gminnych stron www. Ta podobnie jak strona UG nie jest zbyt aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttaa78 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 08:46 Ale za to tu www.biblioteka.lomianki.ln.pl są wiadomości aktualne, spotkanie z pisarką, która wygląda jak pani z bajki :) Może Mikołajki tez będą, bo w zeszłym roku były super i dzieciaki się świetnie bawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
dotttaa78 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 08:47 kurcze link się nie podświetlił... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziucholec1 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 11:17 Rzeczywiście reklama chyba tylko w Gazecie Łomiankowskiej, zaprzyjaźnione rodziny w ogóle nie słyszały o imprezie:(( Osobiście uważam , ze mikołaj, mikołajka (te buty!)i śniezynka byli nieźli i ta garstka dzieci, które były całkiem fajnie się bawiły. Skoro gmina wydaje pieniądze na zorganizowanie takiej akcji to powinna zadbać o odpowiednią informację i to nie kilka dni przed a co najmniej 2 tygodnie. Kilka plakatów, a trochę wiecej dzieci miałoby fajną zabawę.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Mikołajki w Łomiankach 05.12.05, 11:26 Ale w sprawozdaniach i na papierze wszystko wygląda OK. Imprezy są, można opowiadac niestworzone historie w gazetach i TV a jaka jest rzeczywistość każdy widzi. Większość działań instytucji gminnych jest tylko na pokaz. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś