Dodaj do ulubionych

okna łomianki

25.04.16, 21:23
jaką firmę polecacie w Łomiankach? chcę wymienić okna w domu i po przejściach brata z firmą na Gościńcowej mam MEGA obawy. Ktoś może polecić jakąś firmę? Na razie na myśl mi przychodzi Mark-Bud na bajkowym bo ma jakieś nagrody, ale to takie gdybanie bo nagrody można sobie "kupić" (nie piszę że tak jest ale z doświadczenia wiem że tak bywa). Podzielcie się proszę swoimi wrażeniami - zarówno negatywnymi jak i pozytywnymi.
Obserwuj wątek
    • green.lom Re: okna łomianki 25.04.16, 22:50
      MS Pomorska Fabryka Okien, Łomianki ul. Kolejowa ? POLECAM, fachowe informacje i bardzo dobry montaż.
      • sat.1 Re: okna łomianki 28.04.16, 22:41
        Dzisiaj żona u nich była. Faktycznie bardzo miła obsługa. A jak z fachowością monterów??
    • ulawa Re: okna łomianki 28.04.16, 07:52
      Mark-Bud bardzo polecam.
      Mam ich okna są ok . POLECAM.
      • sat.1 Re: okna łomianki 28.04.16, 22:40
        A jak załoga od montażu? Fachowi? Robią dobrą robotę?? ;)
    • gosc-20 Re: okna łomianki 02.05.16, 21:32
      Mamy okna wstawiane przez firmę z Bemowa. AdamS, Krzysztof Wycech. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Montażyści też od p. Krzysztofa. To co piszą o nim w internecie to same pochwały i ja się pod nimi podpisuję.
    • chocisz Re: okna łomianki 24.05.24, 22:51
      NIE POLECAM!!.. Nowoczesneokna.pl Łomianki; Kełpin ul Cienista 48c_ ... Wykończenie obróbki okien niechlujne, dziury przy futrynach, wystająca pianka, obróbka parapetów nieprawidłowa, niezabezpieczone dziury w kątach okna, zbyt mała ilość dybli mocujących okno, niezgodna z wymogami producenta okien, niekompletne elementy wykończeniowe , brak zaślepek odpływowych i maskownic zawiasów, najważniejsze jednak jest to, że firma nie odpowiada na zgłoszenia reklamacyjne…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka