Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bitwa o wysokie obcasy

18.09.09, 23:01
    A dlaczego drogi redaktorze "anonimie eM" znów piszesz o Wielkiej
    Brytanii? Czyżbyś chciał udowodnić, że w Polsce takie rzeczy się nie
    zdarzają, czy po prostu w Polsce nikt się takimi rzeczami nie
    zajmuje :)
    Obserwuj wątek
      • nchyb Re: Bitwa o wysokie obcasy 19.09.09, 14:07
        Przejrzałam sporo artykułów w tym dziale i mam wrażenie, że to są po
        prostu tłumaczenia z jakiejś brytyjskiej prasy...
      • arczia płaskostopie poprzeczne 19.12.09, 09:43
        dzięki latom spędzonym na wysokich obcasach dorobisz się płaskostopia
        poprzecznego i zamienisz śliczne pantofelki na paskudne "peloty pod
        śródstopie" - sklepy zaopatrzenia medycznego już się cieszą
        • Gość: Ann Re: płaskostopie poprzeczne IP: 94.254.218.* 29.08.10, 10:47
          Niech zgadnę. Fanka balerinek, cichobiegów bagiennych, japonek i innych
          paskudnych buciorów. Teorie wyssane z palca. Moja babcia, moja mama i ja zawsze
          chodziłyśmy w szpilkach, sekret tkwi w tym by były to buty dobre jakościowo i
          dobrze wyprofilowane. Chodzę wyprostowana z wciągniętym brzuchem i nic nigdy
          mnie nie bolało, choć w szefie mam 30 par szpilek i wszystkie od 9 do 12 cm
          wysokości.
          A i mam 35 lat, jakby to miało Ci pomóc w dalszym teoretyzowaniu :-)
          • Gość: n Re: płaskostopie poprzeczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 11:13
            Moze nie musisz stac w pracy przez 8-10 godzin
            • Gość: Ann Re: płaskostopie poprzeczne IP: 94.254.134.* 29.08.10, 12:07
              Trochę siedzę, trochę jeżdżę, trochę stoję, ale najwięcej chodzę i biegam. Jak
              chyba w większości wykonywanych zawodów. Każdy ma swoje indywidualne
              "widzimisię" jeśli chodzi o buty i całą resztę.
          • Gość: Anty Re: płaskostopie poprzeczne IP: *.chello.pl 29.08.10, 12:03
            Cóż za odkrycie! A ja, wyobraź sobie, trzy razy dziennie zerknę w monitor
            komputera i mam wzrok jak sokół! Moja babcia, prababcia i całe grono szanownych
            przodków również. Kompletnie nie wiem dlaczego ci, co wpatrują się w niego 12 h
            na dobę mają zazwyczaj pingle jak denka od musztardówek?
            • Gość: Ann Re: płaskostopie poprzeczne IP: 94.254.134.* 29.08.10, 12:12
              Skoro czytanie ze zrozumieniem jest dla ciebie trudne, a znajomość tzw.
              obiegowych opinii jedyną widzą jaką posiadasz. To lepiej będzie jak ograniczysz
              swoje zerkanie w monitor do zera.
              • Gość: Anty Re: płaskostopie poprzeczne IP: *.chello.pl 30.08.10, 15:22
                Zanim zaczniesz, droga Ann, dawać innym dobre rady rodem z Koła Gospodyń
                Wiejskich, jeszcze raz uważnie przeczytać artykuł oraz komentarze pod nim. Nie
                wiem dlaczego opinia naukowców czy lekarzy, poparta relacjami z tzw. ,,pierwszej
                ręki'', bardziej do mnie przemawia, niż swojskie prawdy wygłaszane przez Ciebie.
                Ale cóż. Najwidoczniej to nie czytanie ze zrozumieniem sprawia mi trudność, ale
                Tobie dotarcie do sedna artykułu, lub postu pod nim, wywołuje niebezpieczne
                iskrzenie synaps oraz nadmierną potliwość czoła, tudzież innych potliwych części
                ciała. Jak Ty sobie z tym radzisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka