Gość: bbddd IP: *.chello.pl 23.09.09, 01:43 co lepiej studiowac administracje czy politologie bo mam tylko na to kase ? i jest promocja wiec chce się załapać jakie zawody moge wykonywać po tych kierunkach? ile będe zarabiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prado5 Zupelnie bez roznicy 23.09.09, 06:42 Rzuc monete. Po skonczeniu studiow bedziesz wiedzial dlaczego:) Zawod bedzie zalezal od ciebie. Mozesz byc kierowca autobusu, operatorem wozka widlowego lub pomocnikiem murarza. Wazne abys sie na promocje zalapal. Po studiach mozesz zarabiac nawet prawie 2,000 PLN (brutto). Milej srody zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: pytanie jakie studia se wybrać 23.09.09, 07:24 Gość portalu: bbddd napisał(a): > co lepiej studiowac administracje czy politologie bo mam tylko na to > kase ? i jest promocja wiec chce się załapać > jakie zawody moge wykonywać po tych kierunkach? > ile będe zarabiać? Administracje (z dwojga zlego) I rob znajomosci w lokalnych wladzach samorzadowych (a raczej ukladach). Odpowiedz Link Zgłoś
wycofany Re: pytanie jakie studia se wybrać 23.09.09, 08:36 Po tych kierunkach? Znajomosci w urzedach - administracja. Znajomosci w mediach - politologia. Bez znajomosci - wielkie swiatowe korporacje: Tesco, Auchan, Statoil, McDonalds itd. ________ wycofany = bezrobotny z powolania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbddd Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.chello.pl 23.09.09, 13:34 dzieki bo ja pisałem całkiem poważnie . innych kierunków mógłbym nie skończyć a tak mam takie możliwości nawet niewiedziałem . jutro ide wpłacić pierwszą rate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.09, 13:42 Może lepiej żadnych SE nie wybieraj i co to w ogóle ma być? To albo tamto, bo kasy brak? Straszne podejście. Ale rozumiem - trzeba mieć papierek. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbddd Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.chello.pl 23.09.09, 14:07 cieniuu co się denerwujesz też idz na studia nie stać cie? hahahaahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.09, 14:16 Wyobraź sobie, że jestem po studiach już ładnych parę lat i też kiedyś zastanawiałam się, który kierunek wybrać. Ale nie wyobrażam sobie takiego podejścia, jakie Ty prezentujesz. Hahaha. Zresztą patrząc na Twoje posty dochodzę do wniosku, że czego byś nie wybrał i tak nic Ci to nie da. Papier to nie wszystko, trzeba czegoś więcej. Ale tacy jak Ty nigdy tego nie zrozumieją. Przekonasz się później, a może już się przekonałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbddd Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.chello.pl 23.09.09, 14:28 "Wyobraź sobie, że jestem po studiach " też mi sztuka też zaraz będę , wystarczy zapłacić i swoje odsiedzieć "Papier to nie wszystko, trzeba czegoś > więcej" jaki papier ja bede mieć tytuł mgr i prosze z szacunkiem się domnie wyrażać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: pytanie jakie studia se wybrać IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.09, 14:40 "też mi sztuka też zaraz będę , wystarczy zapłacić i swoje odsiedzieć" - jesteś bardziej nierozgarniety (żeby nie napisać dosadniej), niż myślałam. Sam sobie cenzurkę wystawiłeś tym zdaniem :))))))))))))))))))) Daruj sobie odpowiadanie na ten wątek, bo - jak niestety widać - niczego sobą nie reprezentujesz. I dlatego kończę tym zdaniem "dyskuję" z Tobą, bo nie ma to żadnego sensu. Aha, i popracuj trochę nad swoimi kompleksami, przyszły (choć nie sądzę) panie magistrze ;)))))))))))))))))))))) Owocnego "siedzenia" życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
fish_flesh_fowl Re: pytanie jakie studia se wybrać 23.09.09, 15:23 bbddd - szacun, ładny fake:) Nawet ktoś się nim niezdrowo podniecił. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny12 Wybierz se... 23.09.09, 16:06 ... najtansze i najlatwiejsze. Papier bedziesz mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesiur MBA idź na miernoting i zrzędzenie IP: *.opera-mini.net 24.09.09, 20:14 Najlepiej na Uniwersytecie Rolniczo-PrzyrodniczoCH-UJmanistycznym w Kielcach potem zrób sę MBA u mnie na uczelni nie gwarantujemy, że po naszym MBA zostaniesz od razu prezesem Microsoftu, ale wiceprezesem Linuxa i szefem rady nadzorczej Powerpointa to conajmniej Odpowiedz Link Zgłoś