Gość: Zdziwko IP: *.chello.pl 02.11.09, 16:09 Czy u Was w pracy też ludzie przyjmowani są po znajomości?. Na 55 osób 5 jest z normalnego naboru a reszta to rodzina , rodzina rodziny, rodzina znajomych. Dziwne trochę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Praca po znajomosci IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.11.09, 18:45 U mnie 99% osób jest po znajomości i rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Praca po znajomosci IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.09, 16:51 Dziwne to to, że na 55 osób, aż 5 jest z normalnego naboru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilla112 Re: Praca po znajomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 17:20 W państwówce/ samorządówce tak samo... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_0011 Re: Praca po znajomosci 09.11.09, 17:43 Niestety ale to norma.1,5 roku temu dostałam pracę z "NORMALNEGO NABORU".Teraz właśnie ją straciłam bo taka jedna pinda zażyczyła sobie pracować z koleżanką(raźniej wspólnie dojeżdżać).Zresztą w tym czasie kiedy tam pracowałam zrobiła wymianę z tego co ja wiem 5 osób na znajomych.Natomiast faceci którzy chcą w firmie dłużej zagrzac miejsce muszą się z "szanowną" panią A spotykać również poza firmą.Brrrr te pryszcze....ale za to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeee Re: Praca po znajomosci IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 18:48 Ale ze mnie debil, przez rok szukałem roboty, fakt że mam mocne kwalifikacje, ale pstro znalazłem, polazłem więc do zaufanych ludzi i... i od ręki się znalazło. Nie jestem z tego absolutnie zadowolony, bo miałbym lepszą dużo robotę gdyby faktycznie patrzono na kwalifikacje, a nie na koneksje, ale trudno, jak się nie ma co się lubi, to... Odpowiedz Link Zgłoś