Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Korpus Służby Ciwilnej???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 20:38
    Złożyłam papiery na stanowisko specjalisty w wydziale finansowym. Jak wygląda rekrutacja ??? Jakie macie doświadczenia ?? Są jakies testy czy inna forma egzaminu?? Proszę o info
    Obserwuj wątek
      • Gość: domin Re: Korpus Służby Ciwilnej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 22:30
        hmm. z własnego doświadczenia powiem Ci że będzie ciężko się dostać, bo te
        konkursy są z góry ustawione.. ja aplikowałam już ze 20 razy do rożnych urzędów,
        dodam, że posiadam wykształcenie do pracy w różnego rodzaju "samorządach" a
        także doświadczenie w pracy biurowej ponad 4 letnie. ani razu nikt z urzędów się
        nie odezwał.. ja specjalnie potem śledziłam listy kandydatów którzy spełnili
        kryteria i w każdym przypadku była informacja o ich braku.. następnie koleżanka
        pracująca w urzędzie uświadomiła mi że te rekrutacje są już z góry obsadzone a
        informacja o wolnym wakacie to tylko pic na wodę, bo oni już i tak wiedzą kogo
        wybiorą.. także nie robiłabym sobie nadziei :( przykre ale takie sa realia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka