Gość: gość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.09, 19:14 Witam, Podzielcie się info jak wygląda praca, zwyczaje, zasady, plany, regiony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczęśliwy Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.10, 08:25 praca w HHW to typowy handel, jeśli starasz się na stanowisko nazywane przez nich ADM (po naszemu doradca techniczno handlowy. W praktyce nie musisz się znać na tym co sprzedajesz ważne, że sprzedajesz dużo i drogo. Dostajesz auto i telefon, bazę klientów, przeciętne pieniądze, 3mies próby i mnóstwo obowiązków oraz zasad do opanowania. Jakość narzędzi jest różna - od typowej chińszczyzny do wysokiej półki renomowanych producentów. W umowie masz pracować 8 godz dziennie - w rzeczywistości aby cokolwiek osiągnąć dolicz sobie do tego minimum 4godz dziennie + czas dojazdów do klienta (innymi słowy prywatnie pozostaje Ci niewiele czasu dla rodziny). Prezes to człowiek bystry, który wie czego chce, potrafi być nieobliczalny i zwalniać ludzi szybciej niż zatrudniać. Warto spróbować,ale ostrożnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.chello.pl 08.04.10, 08:36 To zwykła ściema to HHW PL (szkoda czasu i nerwów)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaras Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 13:45 dlaczego ściema? kumpel pracuje, warunki ok, jest zadowolony, 16-17 w domu, weekendy wolne, kasa w miare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 16:28 dlaczego popracuj tam a zrozumiesz i zobaczysz jak traktują ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.10, 21:21 Jeśli chcesz wiedzieć jak się pracuje w HHW to zerknij na forum Wurth (firmy te są w jednej grupie tak jak Hahn+Kolb i Saratorius -łączy ich właściciel Wurth) poniżej link i miłej lektury: forum.gazeta.pl/forum/w,23,27158117,27158117,Wurth_Polska_Jakie_warunki_pracy_PH_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 07:34 potwierdzam! Nie polecam pracy w HHW, plany nie do zrealizowania, wymagania duże, prezes obiecuje wiele a w rzeczywistości porażka...rotacja w HHW ogromna...ludzi zmieniają średnio co 2 m-ce. Poza tym ceny mają niekonkurencyjne, bardzo ciężko cokolwiek sprzedać, trzeba wciskać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.tvgawex.pl 21.06.10, 19:44 też miałem "przyjemność" być pracownikiem tej firmy parę miesięcy temu i jak widzę nic się nie zmienia...dla mnie to epizod którego wolę nie pamiętać, szkoda czasu na tę firmę!!! kasę w HHW obiecują, człowiek jeździ po klientach a i tak jak ludzie słyszą HHW to nawet nie chcą rozmawiać...marże maja kolosalne, handlowców -doradców handlowych traktują jak tanią siłę roboczą, kokosy z pracy zbierają kierownicy...POTWIERDZAM-HHW to jakas SCIEMA, ludzie są szybko zwalniani a jak nie sa zwalniani to sami odchodzą do normalnej, ludzkiej firmy...tak jak ja- szkoda mi było mojego zdrowia i czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAjaja Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.belchatow.vectranet.pl 14.07.10, 18:42 Witam byłem pracownikiem tego obozu pracy. Straciłem przez tą pracę chęć do handlu i poprzednią pracę też na rzecz śmiesznego prezesa pedanta !!! Obiecywali gwiazdy a dostałem guwno !!! NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM. Pomyślicie trzeba było handlować i się handlowało ale mało mało mało . Frajerska firma i tyle !!! ehhh szkoda prądu na pisanie o huhuwd.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef firmy handlow Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 09:50 a co chciałeś zostać ze swoimi 2000 na reke i nic wiecej nie robic, Kazda taka firma ma swoja filozofie rozwoju HHW te i Wuerth i Normest i reca . widac nie nadajesz sie do tego co robiłes, zastanawiam sie dlaczego aplikowales kolego? bo ie miałeś lepszej propozycji. zawsze mozna trzepac nocki na BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAjaja Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.belchatow.vectranet.pl 08.10.10, 06:45 Hmmm mam teraz porządną pracę i się śmieje z tego syfu hhw strata czasu a ambicje mam większe niż 2000 zł. i obrót 50000 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w HHW Hommel Hercules IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 11:31 a w jakiej branży sie załapałeś? bo ja po hhw sie bujam dalej w narzędziowej ale chyba ucieknę, bo lipa i rynek coraz trudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś