anais_ 04.02.04, 22:31 czy absolwent musi zarejestrować się w urzędzie pracy, a jeśli tak to w jakim okresie i co jeśli tego nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: pamiętaj, albo wiedz, że są specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 22:41 programy dla firm zatrudniających absolwentów - dotacje do ZUS i wynagrodzenia przez pewien okres. Możesz wtedy szybko znaleść pracę. Ale nie wiem, czy o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_ Re: pamiętaj, albo wiedz, że są specjalne 04.02.04, 23:02 tak, wiem o tym ale znajoma napisała do mnie "moja rada zglos sie do urzedu pracy! ja musialam placic 500 zeta bo 3 dni za pozno podpisalam kontrakt i nie mialam placonego ubezp zdrowotnego po czym musialam wplacic zalegle skladki" i zaczęłam się bać o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: pamiętaj, albo wiedz, że są specjalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 23:11 Tego nie wiem, bo akurat nie jestem absolwentem ani bezrobotnym :) p.s.: ale lepiej dmuchaj na zimne. Odpowiedz Link Zgłoś