rask 01.02.10, 20:10 niu CV oraz listu motywacyjnego. Bardzo prosz ę osoby, które zajmuja się HR i chciałyby mi pomóc , to proszę na kontakt na maila gazetowego. Bardzo proszę o pomoc. \Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BOSS z HR ja Ci juz pisze list motywacyjny: IP: *.chello.pl 01.02.10, 20:40 Szanowni Państwo! Najmocniej przepraszając, że zabieram Szanownemu i Dostojnemu Państwu ich cenny czas, uniżenie chciałbym prosić o rozpatrzenie mojej skromnej kandydatury. Od dziecka marzyłem o całkowitym poświęceniu się Państwa Firmie - Dynamicznie Rozwijającemu się Liderowi w Branży i tylko wrodzona nieśmiałość nie pozwalała mi wcześniej aplikować, zanim nie zdobędę gruntownego doświadczenia. Jestem gotów pracować dla Państwa w dowolnie długim wymiarze czasu i dowolnych, dogodnych dla Państwa warunkach. Jako człowiek samodzielny i nie bojący się wyzwań otworzę chętnie działalność gospodarczą a także zobowiązuję się, że znajdę Państwu klientów, dostawców, kooperantów, podwykonawców i dodatkowo pozyskam fundusze z Unii Europejskiej, a na wypłatę dla siebie udzielę Państwu nieoprocentowannego kredytu, który sfinansuję ze sprzedaży swojego mieszkania. Oczywiście poza nienagannym wykształceniem, wieloletnim doświadczeniem i wybitną pracowitością dysponuję własnymi narzędziami pracy, samochodem i innymi środkami trwałymi, a materiały eksploatacyjne zapewniam we własnym zakresie. Moje skromne oczekiwania finansowe to zaledwie 1% zysku wygenerowanego przeze mnie, ale nie więcej, niż 1500 miesięcznie - którą to nadwyżkę proszę przeznaczyć na reklamę i PR. z wyrażami najwyższego poważania Jaś Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
rask Re: ja Ci juz pisze list motywacyjny: 01.02.10, 21:00 Ale po co to było??? Nie chcesz pomóc?? To chociaż nie przeszkadzaj. |Dowartościowałeś się?? Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOSS z HR dla jaj pajacu IP: *.chello.pl 01.02.10, 23:13 jak nie umiesz tłumoku napisać parę zdań, to znaczy, że nie nadajesz się do pracy która wymaga napisania CV i LM paniał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ja Ci juz pisze list motywacyjny: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 21:07 dobrze jest to ujęte ale takie są realia, ...... popieraj swoje Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Yeah!!!! 01.02.10, 23:16 True... Ale, że chciało Ci się pisać... Odpowiedz Link Zgłoś